MGallery NIKO Seaside Resort

MGallery NIKO Seaside Resort är ett lyxigt och snyggt inrett hotell, nära stranden i Mirabello Bay strax utanför Kretas charmigaste stad Agios Nikolaos. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år och hotellets infinitypooler bjuder på avkoppling och fantastisk utsikt över havet. Ät en lång frukost, njut av en härlig lunch vid kajkanten inne i Agios, ta en tur till hotellets spa och avsluta dagen med en god middag på hotellet.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Superiorum för 1-2 personer. Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum plus med plunge pool för 1-2 personer. Deluxerum, direkt havsutsikt för 1-2 personer. Deluxerum unique med plunge pool och havsutsikt för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 211 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

MGallery NIKO Seaside Resort bjuder på två infinitypooler med lyxig känsla och snygga, sköna solstolar för total avkoppling. Poolerna ligger på våning 5 och våning 9, som är på taket. Poolbarer, solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar ingår.

Tre restauranger, varav en på takterrassen. Mira Restaurant serverar frukostbuffé fram till sen förmiddag, lunch till sen eftermiddag och middag till sent - och det är här du äter frukost och middagen i halvpensionen. À la carte-restaurangen Ariagne serverar rätter med inspiration från köken runt Medelhavet, öppen för lunch och middag. À la carte-restaurangen Éther Executive Club Restaurant ligger hittar du på takterrassen bjuder på smaker från Peru och Japan. Vårdad klädsel. Bordsreservation krävs i alla restaurangerna till middagen. Tre barer, varav två poolbarer där Théa Pool Bar serverar lite lättare snacks och dryck.

Gym, yogamattor finns, förhandsboknings krävs. Morgonyoga på takterrassen. Spa med bastu, hamam, två ploungepooler samt olika skönhetsbehandlingar, allt mot avgift. Cykeluthyrning och cykelgarage finns. Musikunderhållning med levande musik och dj.

Wifi ingår över hela hotellet. 500 meter till centrum av Agios Nikolaos där restauranger, flotta butiker och barer med vacker utsikt väntar. Trafiken vid hotellets entré kan uppfattas som störande under vissa tider.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)

Frukosten serveras kl. 07.00-11.00 och middagen 19.00-22.00.

Alla hotell, Agios Nikolaos

9 Muses

På hotell 9 Muses bor du nära både stranden och centrum i den charmiga småstaden Agios Nikolaos. Här tar ägaren Michalis Kokkinis hand om dig under semestern och ger dig gärna några bra tips om staden och Kreta. Alla hotellets tvårumslägenheter har en vacker utsikt över havet.

Candia Park Village

Candia Park Village ligger strax utanför Agios Nikolaos på Kreta och bjuder på lugna omgivningar och fantastiska utsikter över omgivningarna. På hotellet, som är byggt som en liten by, finns ett fint poolområde och två stränder. Med aktiviteter och faciliteter för alla åldrar är det här ett riktigt familjeparadis!

Lato

Lato bjuder på en strålande utsikt över havet och ligger strax utanför Agios Nikolaos på Kreta. Från hotellet tar det ca 25 minuter att gå in till staden och den sista biten ska vara värd mödan på grund av utsikten. Takterrassen på hotellet har också den fin utsikt över Mirabellobukten och kan man skymta kvällsljuset från Agios Nikolaos.

Minos Palace Hotel & Suites

Ute på en halvö, strax utanför staden Agios Nikolaos på Kreta, ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet är snyggt designat och hotellets ledord är hälsa och välmående tillsammans med nyttig och hälsosam mat framställd av lokala råvaror. Förutom en lyxig infinitypool har hotellet en privat sandstrand. Hotellet har en åldersgräns på 18 år.

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel ligger i hjärtat av charmiga Agios Nikolaos på Kreta. Hotellet passar dig som vill bo med allt runt knuten. Staden bjuder på butiker där hantverkare säljer sina alster, där restaurangerna står på rad runt den lilla insjön och allt bara några steg från små stränder. Ta gärna bussen och upptäck fler stränder utanför staden och ett måste är ett besök på ön Spinalonga, den forna spetälskekolonin.

Filia's Memories

Filia's Memories är ett litet lägenhetshotell strax söder om Agios Nikolaos. Från hotellet har du en vacker utsikt över havet, bergen och delar av Agios Nikolaos. Här bor du i ljusa och fina lägenheter och trerumslägenheten med havsutsikt tar upp till 6 personer.

Palazzo Arhontiko

På trivsamma Palazzo Arhontiko kan du njuta av bad- och stadssemester på samma gång! Här ligger stranden precis framför hotellet och till de mysiga tavernorna inne i Agios Nikolaos är det inte många minuters promenad. Välkommen!