Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 113 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Stället
-
Inga lekplats för barn, städningen var mindre bra, spisen fungerade inte, man får bara en nyckel så man får inte ha ac:N på när man kommer hem så är det väldigt varmt i lägenheten. Mer handdukar och hygien produkter

Bekräftad gäst: 2024-05-25


8 av 10

+
Restaurangen, personalen där var jättetillmötesgående och gjorde det lilla extra för alla gäster och städerskorna var jättetrevliga, bra städning. Sista veckan fick vi byta till en annan lägenhet på andra våningen med sol och det blev ju jättebra för då torkade badkläder och handdukar bra.
-
Vår sista dag 13/10 gick flyget 23.15 på kvällen, trots att de stängde hotellet dagen efter och inga nya gäster skulle komma var vi tvungna att betala 40 euro för att få ha kvar rummet resten av dagen. Vi visste inte det innan, man behöver ju få kunna duscha mm efter stranden mm. Isåfall bör vi få information om det då vi kommer och information om var vi isåfall byter om och duschar oss den dagen. Man behöver ju in i resväskan så den behöver ju vara lätt tillgänglig. Vi var ju ändå där i 3 veckor.

Bekräftad gäst: 2023-10-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Att hotellet låg nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


6 av 10

+
Läget!
-
Sängarna var under all kritik, vaknade varje natt med avdomnade armar, svårt att få till en bäddmadrass? Sen ACn ingick inte. Betalade 23.000kr för resan 2 vuxna och 1 barn och fick betala 10euro för ac PER DAG. Dålig service tycker jag.. sen fanns där ingen fön heller så jag fick lufttorka mitt hår varje dag och ingenstans att sitta förutom på terrassen. Jag bodde på 2 stjärnigt i platanias i slutet v juni. Betalade 10.000kr mindre och fick diskat, hade hårfön, sköna sängar, sittplatser, acn ingick och nära till havet. Hur kan det bli så olika? 4 stjärnor ska väl det mesta ingå? Ni får se till att se över dom där stjärnorna.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


10 av 10

+
Atmosfären med alla på hotellet. TOPPEN
-
Fattades ledstång ned till poolen, för äldre. Hoppas det åtgärdas!

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Trevlig personal, fint poolområde och närheten till stranden!
-
Kök i minsta laget + inte så mycket köksmaterial. Det framgick inte att AC kostade 10 euro / dag när man bokade, det får gärna förtydligas

Bekräftad gäst: 2023-09-15


10 av 10

+
närhet till pool o hav
-
Lite dålig standard i köket, ingen mikro bland annat, dåligt med utrustning kaffebryggare som inte fungerar och ingen brödrost.

Bekräftad gäst: 2023-09-08


4 av 10

+
Personalen, läget!
-
Utlovad hårtork saknades på rummet (fick låna en i receptionen). Brödrost saknades. Spisen var felvänd (kunde inte se vredens läge). Toaletten felkopplad? när vi fick grannar ovanför. så blev det baksug. Med det resultatet att deras avföring kom upp i vår toalett. AC´n kunde ej användas när vi inte på rummet, därav tycker vi kostnaden var för hög. Ej upprustad lägenhet. Kunde endast använda balkongen vid frukost, mitt på dagen och eftermiddagen var det omöjligt att vistas där. Detta kunde lätt avhjälpas med ett parasoll eller markis. Ledstång eller räcke vore bra att ha vid poolen med tanke på halkrisken. Skulle vara bra med ett matbord på rummet (endast lågt soffbord fanns).

Bekräftad gäst: 2023-08-26


9 av 10

+
Läget
-
Man fick betala 10euro/dag för ac och det har ingått i priset tidigare. Riktigt uselt tycker jag och hörde fler som klagade på detta. Står att det skall vara fön och brödrost i varje lägenhet men det stämmer inte.

Bekräftad gäst: 2023-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

55 omdömen
Utmärkt
 
26
Väldigt bra
 
22
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-08-23

av MMoPP Stockholm, Sverige

Två veckor i Agia Marina

Läget är bra, personalen mycket tillmötesgående. Vi saknade möjlighet att utnyttja balkongen annat än till den tidiga frukosten. Det hade behövts markis eller åt minstånde ett större parasoll. Ett räcke /ledstång till polen hade behövts med tanke på halkrisken. Möjlighet att boka rum enligt mer specifika önskemål skulle vara önskvärt. Det framgick tydligt att alla rum inte var nyrenoverade, men gick inte att välja. Bokningen vi gjorde långt i förväg var genom researrangören Apollo.

 
2023-08-17

av asa-rapp Helsingborg, Sverige

Perfekt läge men svindyr AC

Perfekt läge direkt vid stranden och mitt i centrum, nära till allt. Det som drar ner betyget är det hutlösa priset för AC, 10 € per dag. I juli-augusti är AC ett absolut måste, och att då betala 70 € till per vecka, utöver det du redan betalat för din , är skamligt. Och för att få tillgång till safetyboxen får du betala 10 € per vecka, något de dock inte sa ett ord om vid incheckningen, utan det får du veta när du checkar ut.

 
2022-09-07

av Malin B Stockholm, Sverige

Genuint vänlig personal på mycket trevligt hotell

All personal är otroligt vänliga och hjälpsamma på ett sätt som känns genuint. Hotellet har fina rum med generösa balkonger och perfekt läge på stranden. Det är rent och snyggt överallt.. Tror att det passar vuxna med större eller inga barn allra bäst. Frukosten är riktigt bra och baren likaså men undvik övriga måltider, maten ser fin ut men är inte god.

 
2017-09-17

av 852sussieh Öjebyn, Sverige

Semester september 2017

Litet mysigt hotell vid stranden, vilket läge 👍. Trevlig personal trevliga lägenheter, det fanns bra med porslin och stekgrejer i lägenheten samt kaffebryggare och brödrost. Sen låg restaurang Sebastian mellan hotellet och beachen, som också varmt kan rekommenderas. Poolen e lagom stor med en mindre del för barn, stranden nedanför tycker vi e den bästa i agia marina och långgrunt. Hotellet ligger mitt i agia marina och vi gick in till Platanias på 30 minuter. Fina busshållplatser i närheten och många fina restauranger intill Ninemia, detta hotell rekommenderas verkligen 😍

 
2017-08-08

av kristinaw657

Rent och fräscht

Ligger fantastiskt bra, nära till havet med fin strand. Fräscha lägenheter men väldigt spartanskt inredda. Jag hade önskat lite mer krokar att hänga handduken på, mer förvaring och lite bättre utrustning i köket. Bor gärna här igen trots allt!