Rumstyper på Kambos Village G D'S Hotels

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, markbalkong eller delad uteplats. Delad uteplats kan vara antingen på markplan med delad markbalkong eller på högre våningsplan med delad balkong. Vissa balkonger och delade uteplatser har poolutsikt. Sovrum kombinerat med vardagsrum och minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi (uppkopplingen och hastigheten varierar), deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med markbalkong eller balkong, vissa balkonger har poolutsikt. Två sovrum samt ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi (uppkopplingen och hastigheten varierar), deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 47-49 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, markbalkong eller delad uteplats, vissa med poolutsikt. Delad uteplats kan vara antingen på markplan med delad markbalkong eller på högre våningsplan med delad balkong. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi (uppkopplingen och hastigheten varierar), deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.