Kundomdömen om Kambos Village G D'S Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 790 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
.Allt utom frukosten
-
Bättre standard på frukost.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


5 av 10

+
Det var mycket rent och välstädat. Personalen var trevlig och serviceinriktade.
-
Var tydlig med att det snarare är helpension som erbjuds. (Erbjud vegetarisk protein tex. En skål med bönor, vegetariska biffar osv. Detta är ju inte bara bra för vegetarianer utan ett hållbart och billigt alternativ till kött för många.) Förbättra Wi-Fi så att det är anpassat och funkar tillfredställande. Se till att man inte får paxa solstolar vid poolen alt. se till att det finns solstolar till alla. Som det var när vi var där var alla solstolar markerade med handdukar men endast typ hälften var upptagna av personer på plats.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
Poolområdet och personalen Nikki och Nikos
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Service
-
Platsen där man kunde ställa väskorna innan hemfärden låg en brant trappa ned utan hiss, det kändes tungt och riskfyllt att både gå upp och ner. Möjlighet att duscha saknades bara toalett med tvättrum.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


8 av 10

+
Rent och fräscht, lugnt och trevligt poolområde
-
Lås på toaletterna saknades. Önskar att det funnits täcken i sängarna och inte bara lakan.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
Lagom stort o poolerna o frukost
-
Sängarna lite för hårda, frågade om en extra madrass o då blev det bra!!

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Läget, frukost inkluderat.
-
Se över kvaliten på extrabäddarna. Det är inte alltid barn som sover i en extra bädd. I vårt rum knarrade soffan & var stenhård, fick be om en extra madrass. Större bord till balkongen.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Personalen och poolerna.
-
Det borde finnas vatten att köpa på hotellet. Alternativt någon flaska i kylen på rummet. Anlände sent vid midnatt och alla affärer/restauranger stängde då, så svårt att få tag i vatten att köpa.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

134 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
67
Bra
 
15
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-09-24

av Emelie G

Bra upplevelse

Väldigt bra personal. Okej frukost, vi hade inte all inklusive. Inte värt pengarna på den grekiska aftonen. Bra rum och städning. Fina pooler men flöt runt lite gröna små partiklar i barnpoolen. Nära till standen.

 
2023-08-30

av Isa M Stockholm, Sverige

Inget att rekommendera

Väldigt otrevlig personal inte alls hjälpsamma överpriser så det skriker. Dåliga och utslitna sängar. Städningen ok men handdukar byts endast en gång i veckan. Gratis Wi-Fi, safety box och AC. Inte så barnanpassade kan bli långtråkigt för barnen. Utslitna solstolar och trasiga.

 
2023-08-07

av snarfari89 Karmansbo, Sverige

Fint hotell!

Fint hotell. Rent och fräscht både på rummet, poolområdet och frukosten. Välskötta omgivningar. Trevlig personal. Lugn omgivning. Helt okej frukostbuffé. Fanns något till alla. Supergod mat i poolbaren! Skulle behövas fler solsängar vid poolen. Det ända vi saknade var att det inte var ett strandhotell.

 
2023-07-12

av magnuslsverige Stockholm, Sverige

Mycket skön familjesemester i Juni 2023

Var på Kambos Village med familjen (2 vuxna, en 10 åring och en 16 åring) efter midsommar 2023. Stort och fräscht poolområde med 3 pooler (en stor familjepool, en liten barnpool och en 25 m "träningsbana"). Vid stora poolen fanns en bar för drycker och enklare luncher. (3,5 EUR för en öl, 9 EUR för en hamburgare t.ex.). Bad i poolerna var från 10-19. Hade gärna fått bada lite tidigare eller lite längre faktiskt. Solstolar runt om poolerna, men tyvärr för få. Även om det var emot vår princip så var man tvungen att gå ut kl 7 på morgonen och "paxa" bäddar. För alla gjorde så, även om man inte får. Bra och relativt stor och innehållsrik frukostbuffé. Rummen (vi hade ett 3 rums-lägenhet vid poolen) var OK. Lite mer slitet än man är van vid från t.ex. Spanien men helt OK ändå. Pentry men ingen micro (???). AC'n fungerade superbra. Nästan för effektiv. Mest skandinaver när vi var där. Mest Norrmän och Danskar, men en hel del finländare och svenskar oxå. Många barnfamiljer, småbarn och tonåringar. 50 meter ner till huvudgatan där alla restauranger och butiker var. Bra stort supermarket typ 100 meter från hotellet, och 150 m till närmaste stranden (Stenstrand med stenbotten). Går man 400 meter (tar inte lång tid) så är det sandstrand och sandbotten med relativt långgrunt. Barnvänligt.

 
2023-07-10

av jessicamarial2023

Res inte hit om ni är en barnfamilj

Har aldrig varit med om ett mer oserviceminded, oflexibelt hotell eller för den delen resebolag Apollo med tama reseledare som inte hjälper till. Vi reste med två barn som båda vill sova med sin mamma. Vilket betydde att vi behöver tre sängar i ett rum. Vi flyttade utdragssängen från vardagsrummet in i ett av sovrummen så att det blev tre bäddar i ett av rummen. Dagen efter fick vi ett otrevligt brev från hotell managern med tillsägelse att vi inte fick flytta bädden och städerskan släpade ut extra bädden i vardagsrummet igen. Vi tänkte då att det var på grund av städet som vi inte kunde ha en extra bädd i sovrummet och meddelade dem natt nummer två att de inte behöver städa i rummet där bäddarna stod. De hävdade då att det var av säkerhetsskäl men extra bädden stod i sitt ursprungsläge mitt i vägen i vardagsrummet istället för åtsidan i ett av sovrummen, så det argumentet var tunt. Vi fick ingen hjälp av reseledarna som helt saknade pondus i denna fråga. Vi är resvana och jag har aldrig varit med om att detta inte går att lösa och fick dessutom snäsiga otrevliga förklaringar. Önskan kan inte vara helt ovanlig från en barnfamilj. Nu flyttade vi själva sängen fram och tillbaka var natt eftersom vi till skillnad mot hotellet eller Apollo är lösnings fokuserade.