Kundomdömen om Kambos Village G D'S Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 627 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Poolområdet. Närheten till stranden, restauranger och flygplatsen (endast ca 30-40 min transfer). Frukosten var okej, mycket melon.
-
I jämförelse med tidigare hotell jag varit på upplevde jag ingen servicekänsla alls. De var inte otrevliga men heller inte särskilt trevliga. Inga aktiviteter alls på hotellet. 17 euro för att hyra handdukar till poolen en vecka är ett skämt. Det brukar man få låna gratis. Om man ska diska själv så borde det finnas diskmedel och diskborste. Byt ut handdukarna på rummet vid städningen. Vi var fyra i en lägenhet men det fanns bara en garderob med tre små lådor och ca 6-7 galgar. Nästan alla kläder fick därför ligga kvar i resväskorna. Många av de ovannämnda sakerna skulle vara enkelt för hotellet att åtgärda. Man fick en känsla av att de inte ansträngde sig för att gästerna skulle trivas.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


7 av 10

+
Poolområdet var jättefint!
-
Skulle behöva fräschas upp invändigt - enkelt och lite tråkigt möblerat.

Bekräftad gäst: 2024-07-07


7 av 10

+
Läget till stranden.
-
Behov av uppfräschning.

Bekräftad gäst: 2024-07-07


6 av 10

+
Väldigt trevlig personal speciellt en av städpersonalen
-

Bekräftad gäst: 2024-07-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-05


9 av 10

+
Fräscht, välstädat, poolområdet. Bra läge med gångavstånd till havet och restauranger och butiker.
-
Köksutrustning kunde vara bättre, saknade vattenkokare bla.

Bekräftad gäst: 2024-07-05


9 av 10

+
Trevligt område. Bra bemötande av all personal. Nära till havet, affärer och matställen.
-
Badrummet, kändes slitet, litet och inte helt städat.

Bekräftad gäst: 2024-07-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-02


10 av 10

+
Frukosten och poolområde
-

Bekräftad gäst: 2024-06-30


10 av 10

+
Att man kunde motionsimma i den ena bassängen. Centralt läge.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

138 omdömen
Utmärkt
 
45
Väldigt bra
 
68
Bra
 
15
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2024-06-29

av FrkJansson Årsta

Trevligt lägenhetshotell med bra läge

Vi reste två vuxna och en tonåring och bodde i en enrumslägenhet på övre våningen. Lugnt, trots läge vid poolen/baren. Lite bedagad inredning, men rent och städning varje dag. Bra service. Vi hade endast frukostbuffé, vilken var helt ok, dock lite köer efter kl 9. Tonåringen använde hotellets gym och tyckte det var bra att det fanns, men ganska basic. Lunch på hotellet var bra och prisvärt. Kom man ner till poolen efter kl 10 var det svårt att få solsängar för tre personer då många lagt ut handdukar trots att de inte var där. Antar att det är lika överallt. Stort plus för sköna sängar!

 
2023-10-14

av Katarina B

Kambos Village, agia marina crete

Lägenheten var stor och det fanns det basala man behöver. En Micro ett sopset och en brandvarnare kunde dock funnits. Sköna sängar och extrabädd. Städades dagligen och fick nya handdukar. Frukosten över förväntan med nya alternativ dagligen. Fint lekrum med trevlig kvinna som pysslar med barnen. Lekplatsen däremot kunde uppgraderas.. Stora fina pooler. Nära huvudgatan och skapligt nära stranden. Rekommenderar hotellet varmt.

 
2023-10-14

av Travel20444753904

Uppfyller alla förväntningar

Det här är ett riktigt bra hotell, speciellt om man besöker det i oktober när man kanske inte vill bo precis vid stranden. Mycket trevlig miljö med härligt poolområde, nära till både shopping och restauranger samt stranden. All personal är mycket trevliga och genuint glada att kunna ge dig den bästa service, och alltid med ett leende.

 
2023-09-24

av Emelie G

Bra upplevelse

Väldigt bra personal. Okej frukost, vi hade inte all inklusive. Inte värt pengarna på den grekiska aftonen. Bra rum och städning. Fina pooler men flöt runt lite gröna små partiklar i barnpoolen. Nära till standen.

 
2023-08-30

av Isa M Stockholm, Sverige

Inget att rekommendera

Väldigt otrevlig personal inte alls hjälpsamma överpriser så det skriker. Dåliga och utslitna sängar. Städningen ok men handdukar byts endast en gång i veckan. Gratis Wi-Fi, safety box och AC. Inte så barnanpassade kan bli långtråkigt för barnen. Utslitna solstolar och trasiga.