Kundomdömen om Kambos Village G D'S Hotels

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 424 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent och fint
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


7 av 10

+
Poolområdet samt maten. Välsmakande mat men maten kunde dock ha varit lite varmare.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-22


10 av 10

+
Ligger i ett lugnt område med fin utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-21


8 av 10

+
Stora rum
-

Bekräftad gäst: 2022-10-21


8 av 10

+
Stora pooler, närhet till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-21


10 av 10

+
Väldigt rent och snyggt i hela hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-21


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
Att frukost ingick i priset.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


9 av 10

+
Rent og pent, flott sentral beliggenhet, flotte svømmebasseng. Herlig sted for en famlilieferie/ semester.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

124 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
62
Bra
 
15
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-14

av 205mikaelh

Träningsläger

Enligt Kambodja hemsida skall det finnas en olympisk bassäng. Vilket det inte gör. Enda anledning till att vi bokade detta hotell. Bassängen håller endast 25 meter. Öppnar 10. Och då är poolen full med barn. Mycket besviken på detta. Annars är maten och hotellet ok.

 
2019-06-04

av 681helenaf Kil, Sverige

Lugnt och välstädat hotell med trevlig personal

Vi besökte hotellet i slutet av maj, så det var inte under högsäsong. Fanns tillräckligt med solstolar och de behövde inte paxas innan frukost utan man fick plats iallafall. Aldrig trångt i poolen. Vill man bada i havet med fin sandstrand så får man gå en bit in mot Agia Marina. Annars finns det helt ok strand närmare. Hotellet ligger nära busshållplatsen in till Chania. En enkelbiljett kostar 1.80 Euro och hållplatsen ligger till vänster på huvudgatan (förbi butiken SunRay). Hotellet ligger även nära en livsmedelsbutik, Atlas Supermarket. Den ligger till höger på huvudgatan.

 
2018-08-19

av _annalenaenback Piteå, Sverige

Jättefint.

Jätte fint hotell. Trevlig personal. Mycket bra mat. Rent och snyggt överallt. Min andra vistelse här och kommer att åka hit igen. Skickar med en bild från vår balkong, poolområdet som var så rent och snyggt.

 
2017-09-15

av GourmetStockholm Stockholm, Sverige

Passade bra för oss

Hotellet passade väldigt bra för våra behov. Vårt rum hade kyl och spisplattor. Så vi kunde laga mat själva när vi ville. Samtidigt som det fanns bar och restaurang på hotellet. Frukostbuffén hade allt som var nödvändigt. Bra städning och mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Stranden som ligger nedanför hotellet är fin. Men en del vassa stenar. Rekommenderas att köpa strandskor som går att bada i. Eller att gå en bit bort till Platanias. Våra minsta barn ville helst bada i poolen.

 
2017-09-13

av Camilla G Kristianstad, Sverige

Underbart hotell

Fantastiskt rent o snyggt. Mycket trevlig personal och helt okej frukost. Alltid lediga stolar vid poolen. Lungt och skönt område. 10-15 min promenad in till Platanias med många matställen. Nära till havet, går man lite så kommer man till riktigt fin strand, med fin havsbotten utan stenar.