ananea Kos

ananea Kos – ett stilrent och läckert hotell för alla över 16 år som vill ha en semester utan måsten. Skaparens vison har varit att en naturlig lätthet, ett avslappnat lugn, ska genomsyra allt på hotellet. Så häng med och upptäck ett helt annat hotell!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Juniorsvit för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närheten till stranden. Trots att rummet vette mot gatan var det tyst och lugnt. Hotellets restau...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 242 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Namnet ananea kommer från det grekiska ordet ananeosis och betyder förnyelse. Det här ska vara en plats för harmoni och samhörighet, en plats för att förnya dig själv, koppla av och helt enkelt ha det trevligt.

Samtida arkitektur och lättsam charm präglar hotellet, och det harmoniserar perfekt med den lokala karaktären. Med sin lugna atmosfär, sina orörda stränder och fantastiska landskap är Kos en grekisk pärla som ger näring åt själen. Här prioriteras komfort och välbefinnande framför ytligt glitter och glamour, och på hotellet har alla detaljer, från de noggrant utvalda konstverken till inredning och den personliga servicen har givits särskild uppmärksamhet. ananea Kos omfamnar sitt lokala arv och interiören förenar minimalistiska former med högkvalitativa naturmaterial.

På hotellet finns två restauranger, Cantina och Paron. Båda bjuder på opretentiösa och avslappnade matupplevelser och konceptet baseras på enkla, färska, lokala ingredienser som av de skickliga köksmästarna lyfts till oanade höjder. Gemenskap utlovas när maten avnjuts vid de stora gemensamma borden. Baren Cikada är öppen till sent för den som vill hänga kvar på hotellet och njuta av den avkopplande miljön och sköna stämningen.

Här finns också ett poolområde med pool, solstolar och parasoller samt poolhanddukar. Vid sandstranden precis vid hotellet finns det också solstolar och parasoller att låna. Lite skugga och en svalkande dryck går att få i poolbaren under hela dagen.

Hotellet ligger vid sandstranden i centrum av Tigaki, ca 11 kilometer från Kos stad.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 08.00-11.00.

Alla hotell, Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna terrassdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas möts du av fräscha utrymmen och bekväma faciliteter samtidigt som den genuina och lokala atmosfären bevarats och varsamt lyfts fram av ägarfamiljen. Med sitt perfekta läge i Tigaki på Kos har du här ett hotell att älska!

Irina Beach

Vill du bo precis vid stranden är hotell Irina Beach i Tigaki ett bra val. Hotellet blickar ut över havet mot grannöarna Kalymnos och Pserimos, och Turkiet i fjärran. Även vid poolområdet är havet närvarande och strandens grunda vatten är perfekt för barnfamiljer. Behöver du handla finns en liten affär på hotellområdet och lokalbussen tar dig enkelt in till Kos stad.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort är ett modernt hotell med lugnt läge, perfekt för avkoppling eller som din hemmabas för utforskandet av vackra Kos. Här bor du i rymliga dubbelrum med All Inclusive inkluderat i priset. Hotellet ligger en knapp kilometer från stranden dit du kan åka med hotellbussen som kör dit flera gånger om dagen.

Tigaki Beach

Hotell Tigaki Beach bjuder på vackra miljöer där poolområdet är omgivet av lummig grönska. All Inclusive ingår och för den som vill vara aktiv erbjuds tennis utan kostnad. Havet och centrum ligger bara ett stenkast från hotellet.

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos är ett trevligt All Inclusive-hotell i lugna omgivningar i Tigaki på Kos. På bekvämt promenadavstånd hittar du centrum av Tigaki och även den fina sandstranden.