Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger direkt ovanför den fina sandstranden i Lambi på Kos. Här finns stora gräsmattor för avkoppling, flera pooler för både aktiviteter, lek och sköna stunder samt en härlig strand för sandslott, läsning och morgonpromenader. Hotellets All Inclusive-program har ett stort utbud av restauranger och barer.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolområder
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1699 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 280 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Atlantis Kos har ett härligt och rymligt poolområde med en stor pool och en separat barnpool. Solstolar, parasoller och en poolbar. Pool- och strandhanddukar ingår och byts en gång i veckan. Det finns även ett poolområde med en aktivitetspool samt en poolbar. Stranden nedanför hotellet har belönats med Blue Flag och vissa delar av stranden har en blandning av sand och sten. Solstolar och parasoller finns att hyra på stranden.

I hotellets huvudrestaurang serveras frukosten, lunchen och middagen som bufféer med internationella och traditionella grekiska rätter. I huvudrestaurangen finns även en egen del där du kan äta grekisk frukost där råvarorna har hämtats från lokala producenter och tillagade på plats från lokala recept. Tavern of the Blue är en utomhusrestaurang, vid sidan av poolen, som serverar frukost, snacks, lunch och middag och här är maten inspirerad av köken runt Medelhavet, från Grekland och kötträtter samt fisk- och skaldjursrätter direkt från grillen. Hotellet har fyra barer, varav en poolbar som har öppet från tidig förmiddag till sen kväll och en bar på stranden där man kan köpa dryck och snacks under dagen.

Aktiviteter anordnas dagligen för barn som till exempel minidisco och för alla hotellets gäster kan du delta i stretching, vattengympa, boccia och beach volley. Tennis mot avgift. Lekplats. Massage och olika skönhetsbehandlingar, mot avgift. Lättare kvällsunderhållning.

Wifi ingår i receptionen och i lobbyn. En gång- och cykelväg skiljer hotellet från stranden. Hotellområdet är stort och avståndet till stranden varierar från 50 till 280 meter, allt beroende på vart på hotellet du bor, det är även stora avstånd mellan hotellets faciliteter. Det är ca 1,8 kilometer till Kos stad. Lokalbussen till Kos stad stannar direkt utanför hotellet och sedan är det lätt att ta sig runt på ön med buss från Kos stad.

Stranden nedanför hotellet har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Utmärkelsen garanterar vattenkvaliteten, god badsäkerhet, bra miljömässig information till besökarna, en korrekt behandling av den lokala naturen samt flera andra miljömässiga och kvalitetsmässiga kriterier. Blå Flagg är ett av världens mest erkända miljömärken som tilldelas stränder, småbåtshamnar och hållbara båtturismoperatörer.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i huvudrestaurangen, kl. 07.00-10.00
 • Mindre frukostbuffé i restaurangen Tavern on the Blue, kl. 08.30-10.00
 • Snacks i restaurangen Tavern on the Blue, kl. 10.30-17.00
 • Lunchbuffé i huvudrestaurangen, kl. 12.30-14.30
 • Lunchbuffé i restaurangen Tavern on the Blue, kl. 12.30-14.30
 • Kakor och glass i strut i poolbaren, kl. 10.00-17.00
 • Middagsbuffé i huvudrestaurangen, kl. 18.30-21.30
 • Middagsbuffé i restaurangen Tavern on the Blue, kl. 18.30-21.30
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Säsongsinformation

 • Familjerummen finns att boka till sommaren 2024

Alla hotell, Lambi

Aegean Houses

Välkommen till lägenhetshotellet Aegean Houses på Kos. Här bor du nära både stranden och centrum, och med ett rymligt poolområde att tillbringa dagarna vid. Tvårumslägenheternas stora balkonger och den trevliga atmosfären uppskattas av våra gäster, och för att göra allt lite bättre finns både kostnadsfritt gym och jacuzzi på hotellet!

Blue Lagoon Resort

På familjevänliga Blue Lagoon Resort väntar allt som behövs för en riktig familjesemester. Vad sägs om Kos största pool, vattenpark och en stor grönskande trädgård där de små kan springa omkring? Restaurangerna serverar allt från pannkakor till italiensk à la carte-middag och i pianobaren bjuds det på underhållning flera kvällar i veckan. Bokar du ett familjerum finns det plats för upp till fem personer!

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, strax utanför Kos stad och på gångavstånd från stranden. Hotellet har ett stort poolområde och en grundare del av poolen för barn. Hyr en cykel eller ta lokalbussen in till Kos stad för lite shopping eller hyr en bil och upptäck den vackra ön Kos.

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger direkt ovanför stranden i Lambi och här kan du bo i ljusa och snyggt inredda dubbelrum i bungalow på första parkett med bara några steg till stranden. Hotellet bjuder på tre pooler, varav en är en relaxpool för vuxna. Halvpension ingår och vill du njuta ännu mer så bokar du till All Inclusive.

Apollon Windmill

På Apollon Windmill finns en gammal väderkvarn i sandsten och den varma och ljusa färgskalan följer med in på hotellet och till de stilrena rummen. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. På hotellet finns ett avkopplande poolområde och vill du bada i havets salta och svalkande vågor ligger sand- och klapperstenstranden Nea Alikarnassos en kort promenad bort.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos är ett snyggt och stilrent hotell, nära populära Lambi Beach, strax utanför Kos stad. Här badar du i poolen eller hyr en cykel och upptäcker fler stränder och små pärlor på väg in mot Kos stad, som du når via fina cykelvägar. Boka gärna halvpension så frukosten och middagen är fixad och du får mer tid för avkoppling, kanske en skön massage eller en stund i ångbastun?