Kundomdömen om Dimitris Paritsa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 84 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget och trivsamt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Närhet till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


9 av 10

+
Nära centrum och nära stranden
-
Det levde upp till våra förväntningar

Bekräftad gäst: 2023-08-25


9 av 10

+
Effektiv luftkonditionering. Hyfsat bekväma sängar. Bra läge. Bra balkong (mot en innergård, bodde i rum 203).
-
Trångt i badrummet och duschdraperi som klistrar sig längs kroppen när du duschar eftersom det är så trångt. Bättre att de sätter in duschväggar. Vikväggar eller skjutdörr skulle funka. Luftkonditioneringen går inte att rikta ut i rummet, längs med taket, vilket gör att det blåser på den som ligger närmast fläkten, vilket inte är bra.

Bekräftad gäst: 2023-08-25


7 av 10

+
Centralt i staden, nära stranden och nära till centrum
-
Visste vad vi hade bokat, och var medveten om att det inte skulle vara en hög standard pga billigt hotell. Vi älskade att det låg centralt. Vi tyckte dock att det fanns vissa grejer som kändes sådär. Duschen var väldigt äcklig, när man satte på vattnet luktade det starkt av urin. Vi avskydde duschdraperiet som hela tiden klistrade sig fast vid kroppen. Personalen såg sura ut hela tiden och var inte särskilt trevlig. Elen stängde av sig flera gånger per natt så att vi behövde starta om AC:n.

Bekräftad gäst: 2023-08-18


5 av 10

+
Bra kylskåp och att det var tyst och lungt utanför hotellet.
-
Bättre städning och trevligare personal som inte var så sura.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


7 av 10

+
Läget, rent.
-
Bättre frukost.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


10 av 10

+
Att det är ett familjehotell och lugnt och stilla.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-21


6 av 10

+
Städningen
-

Bekräftad gäst: 2023-07-14


4 av 10

+
Bra AC ( fast man fick betala extra ) bra med litet kylskåp.
-
Sopa balkongerna. Lite frukt till frukosten. Ägg kokade samma dag som är lite varma. Att ac ingår i priset. Byt ut sängarna.

Bekräftad gäst: 2023-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

219 omdömen
Utmärkt
 
101
Väldigt bra
 
69
Bra
 
35
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-07-31

av Tomas J Linköping, Sverige

Trevligt Hotell

Mycket Trevligt hotell med bra personal.Familjeägdt. Sköna sängar Frukosten bra,lite enformig Avståndet till både Strand och Centrum Wi-fi,så där men helt OK Lugnt på hotellet Vägen hörs lite Kommer återkomma... Städningen Bra.

 
2018-06-19

av Esteban F

Dåligt kvalitet

Om man gillar en dåligt frukost på den här hotel då är perfekt för er...i” Frukostbuffé kan man säga att folk springer hela tiden och skriker dem här ingen hygien zon plus WC var väldigt trång... mmmm

 
2018-06-12

av Vivi V Stockholm, Sverige

Centralt och nära till allt!

Ett enkelt hotel som ligger väldigt centralt. Minus för den otroligt lilla duschen samt endast ett eluttag, så ta med grenutag eller mindre skarvsladd. Liten kyl finns. Enkel men helt ok frukost. Trevlig personal. Bra ljudisolerat då man stänger balkongdörren då det är musik, trafik precis utanför.

 
2018-06-08

av lotta_de_laval Kungsbaka

Nära till allt

Ett bra budgethotell. Helt ok rum med liten kyl. En av dom bättre sängarna jag sovit i i Grekland. Minus för duschen som var i minsta laget samt att det bara fans en kontakt i rummet. Ett tips är att ta med en grenkontakt. Enkel men helt ok frukost. Trevlig personal Nära till strand och stad

 
2016-06-02

av Leila H Kos Town, Grekland

Väldigt trevlig service och perfekt läge!

Paritsa är ett mycket bra budget hotell med otroligt trevlig och hjälpsam personal. Läget är perfekt på huvudgatan, nära till stranden och city! Rummen är små men helt ok med tanke på priset. Det som vi kunde se förbättras är frukosten. Den var i billigaste laget... Rekommenderas varmt,till par som barnfamiljer!