Kundomdömen om Dimitris Paritsa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Centralt läge i Kos stad. Lätt att nå allt. OK frukost.
-
Inget särskilt negativt.

Bekräftad gäst: 2024-06-07


8 av 10

+
Ligger centralt bra städat lugnt
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


9 av 10

+
Städning varje dag. Byte av sängkläder och handdukar gjordes ofta. Personalen var vänlig. Närheten till centrum och strand.
-
Har inget att klaga på. Vi visste vad vi köpt och var nöjda med det.

Bekräftad gäst: 2024-05-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


9 av 10

+
Läget, tyst och lungt nära till bad och shopping.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-31


5 av 10

+
Centralt beläget
-
Eftersom de målat och gjort badrummet också så borde de investera i nya sängkläder. Nya filtar och lakan som är vita. De här såg inte alls fräscha ut och kändes olustigt att lägga sig i. Nya sängkläder hade gjort ett helt annat intryck.

Bekräftad gäst: 2024-05-24


8 av 10

+
Erbjudandet ett billigt alternativ
-
Det var ungefär som förväntat

Bekräftad gäst: 2024-05-24


5 av 10

+
Nära till havet.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-18


10 av 10

+
Läget och trivsamt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Närhet till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2023-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

222 omdömen
Utmärkt
 
101
Väldigt bra
 
72
Bra
 
35
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2024-05-26

av Julianne B Simlångsdalen, Sverige

Semester

Hade läst recensioner om hotellet och de var väl lite si sådär. Vi blev iaf positivt överraskade. Låg vid "huvudgatan" och det var inte långt till hamnen. Mycket restauranger och affärer 😄 Rummet enkelt men det var rent och fräscht. Byte av handdukar varannan dag vilket vi tyckte var + eftersom det ibland händer att det går 3-4 dagar innan de byter på andra hotell. Kylskåp på rummet vilket är kanon. Ja, frukosten var väl kanske lite "tunn" men man blev ändå mätt. Personalen och ägaren var mycket trevliga. Vi blev väl bemötta av de vi träffade. Tyvärr hade inte hotellet någon pool men ägaren rekommenderade oss ett hotell i närheten där vi fick bada gratis ( inte det hotellet som stod i bokningen för där skulle vi få betala 10 Euro per ggr.) Om vi kommer tillbaka till Kos någon gång kommer vi absolut att boka här igen.

 
2019-07-31

av Tomas J Linköping, Sverige

Trevligt Hotell

Mycket Trevligt hotell med bra personal.Familjeägdt. Sköna sängar Frukosten bra,lite enformig Avståndet till både Strand och Centrum Wi-fi,så där men helt OK Lugnt på hotellet Vägen hörs lite Kommer återkomma... Städningen Bra.

 
2018-06-19

av Esteban F

Dåligt kvalitet

Om man gillar en dåligt frukost på den här hotel då är perfekt för er...i” Frukostbuffé kan man säga att folk springer hela tiden och skriker dem här ingen hygien zon plus WC var väldigt trång... mmmm

 
2018-06-12

av Vivi V Stockholm, Sverige

Centralt och nära till allt!

Ett enkelt hotel som ligger väldigt centralt. Minus för den otroligt lilla duschen samt endast ett eluttag, så ta med grenutag eller mindre skarvsladd. Liten kyl finns. Enkel men helt ok frukost. Trevlig personal. Bra ljudisolerat då man stänger balkongdörren då det är musik, trafik precis utanför.

 
2018-06-08

av lotta_de_laval Kungsbaka

Nära till allt

Ett bra budgethotell. Helt ok rum med liten kyl. En av dom bättre sängarna jag sovit i i Grekland. Minus för duschen som var i minsta laget samt att det bara fans en kontakt i rummet. Ett tips är att ta med en grenkontakt. Enkel men helt ok frukost. Trevlig personal Nära till strand och stad