Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 110 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-
Slitet

Bekräftad gäst: 2024-05-31


3 av 10

+
Receptionisten som arbetade nattpass och den grekiska yoghurten
-
Extremt hårda madrasser eller inga madrasser alls, söndrig dusch och toaletten kunde man knappt spola

Bekräftad gäst: 2024-05-24


8 av 10

+
Läget och personalen
-
Bättre kylskåp

Bekräftad gäst: 2024-05-24


7 av 10

+
Läget att det fanns en bar Att man kunde äta frukost ute
-
Heltäckningsmatta hårda sängar litet badrum fick gå ner i ett badkar vid duch

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Allt var bra
-
Ta bort heltäckande matta i rummen

Bekräftad gäst: 2023-10-06


8 av 10

+
Utsikten (rummet) och läget.
-
Trevligare reception. Bemötandet viktigt. (Gäller inte alla som jobbar där).

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
Trevlig personal. Handduksbyte varje dag
-
Slitet badrum

Bekräftad gäst: 2023-09-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-29


5 av 10

+
Det låg centralt, fin utsikt
-
Byt sängarna, de var stenhårda och knöliga, fick ont i ryggen.

Bekräftad gäst: 2023-09-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

419 omdömen
Utmärkt
 
150
Väldigt bra
 
165
Bra
 
75
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-07-13

av Ida P

Rekommenderas starkt om inredningen inte spelar någon roll.

Allt var toppen. Mycket gammal inredning dock, hade behövts en renovering enl. vår smak. Men utöver det ett toppenställe!! 3 min gångväg till kos Old town. 5-6 min till stranden (uppskattningsvis). Vi hade balkong mot hamnen vilket var mycket trevligt. Inte för mycket störande ljud under kvällen. Trots centralt boende. God frukost, mycket att välja mellan. Personalen förtjänar en stor eloge för deras bemötande (hjälpte oss med en borttappad resväska, vi kunde sola och bada undertiden).

 
2018-09-16

av mariawestman Uppsala, Sverige

Slitet hotell med fantastiskt läge

Bodde i ett rum med fantastisk utsikt mot hamnen. Hotellet har kos bästa läge men är i övrigt slitet och i stort behov av renovering. Väldigt trevlig personal, det är de- och utsikten- som lyfter hotellet!

 
2018-07-27

av FarAway662283 Gdansk, Polen

Fantastiskt läge

Vårt familjerum hade en fantastisk balkong med utsikt över hamnen i Kos och trots stundtals ganska livlig trafik stördes vi inte alls i rummet. Rummen är ok med den anmärkningen att extrasängarna var hårda. Personalen är mycket tillmötesgående och trevlig. Poolområdet är ganska litet men det är bara en kort promenad till stranden. På hela taget överträffades våra förväntningar.

 
2017-12-26

av Gillbert_13 Helsingborg, Sverige

Vårt favorithotell i Kos Stad.

Det ligger centralt och bra nere vid hamnen.Vi har bott där flera gånger och är alltid nöjda. Vi har haft utsikt över baksidan från vårt rum. Frukosten är mycket bra med olika rätter- Vi brukar sitta på utsidan att äta den rikliga frukosten där med utsikt över hamnen. Vi har blivit vänner med andra gäster där. Så har vi blivit vänner med ett par anställda tjejer på Facebook.

 
2017-08-28

av Susannebynight Stockholm, Sverige

God service innan resa hem!

Tackar Astrons personal för god service innan resan hem till Stockholm! Vi kom farande från Leros ett gäng. Vi fick byta om, duscha, låna poolen på hotellet. Jag fick låna dator och slutföra en artikel jag jobbat med under resan. Innan vi åkte hem hann jag och dom andra shoppa inne i stan och fick tillfälle att njuta av Astrons goda drinkar på uteserveringen innan vi - tyvärr - var tvungna att åka från stället. Kommer garanterat tillbaka till det hotellet/baren/poolen! Centralt och bra, för både shopping och båtturer till andra öar! Jag bodde alltså inte på hotellet denna augusti 2017, men kommer att göra det nästa år!