Kundomdömen om Mon Repos Palace by Ella Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra läge, trevlig personal, trevlig stil på hotellets inredning.
-
Saknade parasoll på svitbalkongen. Avställningsytor i badrummet.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


8 av 10

+
Bra läge ,nära till staden ,bra restauranger alldeles i närheten.
-
Tyckte badrummet var lite slitet ,kuddarna i sängen väldigt hårda. Lite mer lokala rätter på frukostbuffen.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Närheten till allt
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
Bra läge med gångavstånd längs vattnet till centrala Korfu. Vacker miljö ute och inne på hotellet. Lugnt och avkopplande, skönt med vuxenhotell! Bra personal, kunde olika språk, vänliga och hjälpsamma. Bra mat, buffen helt ok och frukosten bra, mycket att välja på vid måltiderna. Det är skönt att ha möjlighet att sitta ute och äta. Vi hade en fantastisk utsikt från balkongen över vattnet och in mot Korfu stad. Sköna kuddar!
-
Poolområdet har för få solsängar, på en vecka hann vi inte ta någon solsäng men å andra sidan fanns enklare flyttbara solstolar. Sängarna lite hårda, för mig ok men min man hade ont i ryggen varje morgon då han vaknade. Badrummet lite slitet, svårt för äldre att ta sig upp i badkaret för att duscha.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Läget, personalen, maten mm
-
Om jag måste klaga så var sängen knarrig och hård. Ganska lyhört både i korridor och trafik.

Bekräftad gäst: 2023-07-08


8 av 10

+
Frukosten
-
Sängen var katastrofalt hård samt bara ett lakan på rummet å väldigt varmt.

Bekräftad gäst: 2023-05-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1799 omdömen
Utmärkt
 
1104
Väldigt bra
 
489
Bra
 
126
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2023-09-10

av H9669LMchristinah Stockholm, Sverige

Mycket bra hotell

Fint hotell, lugnt och skön atmosfär. Lokalgata utanför med lite trafik. Pool, liten men helt ok, havet nära. Bra mat och trevlig personal. Rum med utsikt över hav och borg. Sängar ok, sköna kuddar.

 
2023-06-05

av Dalarna_Sweden Mora, Sverige

Ett gammalt och ganska slitet hotell med hybris

Ett väldigt dyrt hotell som annonseras som ett 4-stjärnigt, men standarden levde inte upp till 4 stjärnor. Hotellrummet var inte modernt och hade behövt ett riktigt lyft. AC:n gjorde att vi frös hela tiden vi vistades i rummet och när vi påtalade detta för receptionen sa de att det inte gick att ändra eftersom alla hotellrum då skulle påverkas. När vi frågade om vi kunde få ett värmeelement så fick vi som svar att det inte gick att ordna. På natten fick vi ha dubbla täcken på oss och jag sov också med morgonrocken på. Badrummet var gammalt och slitet med en rostig kran över tvättstället. Där fanns ett gammalt badkar som hade målats vitt (med vanlig målarfärg), en gammal kran och duschmunstycke och kaklet har sett bättre dagar. Personalen var mycket vänliga och serviceminded. Vi hade frukost inkluderat i priset och där fanns mycket att välja på, men vi tyckte det var konstigt att vi inte fick hämta thé eller kaffe själva utan måsta sitta snällt och vänta tills någon servitris kunde komma förbi så vi fick beställa. Vi tyckte synd om servitriserna som hade ett riktigt stressigt jobb i matsalen. Deras arbetsbörda hade blivit mycket lättare om vi hade fått hämta kaffe och the själva. Det fanns en swimmingpool utanför hotellet som låg i en gatukorsning där bilar körde förbi och människor promenerade på trottoaren strax utanför. Trots att hotellet hade gått ut med information om att det var förbjudet att paxa solbäddarna så gjorde gästerna det i alla fall. Det var stört omöjligt att få tag i en solbädd de första dagarna. Först den fjärde dagen lyckades vi få tag på varsin solbädd. Såg då att på fyra av bäddarna (Det fanns endast 12 solbäddar.) hade det lagts handdukar och böcker på och de som lagt sina saker där dök upp först några timmar senare (se bild). Där hade jag önskat att receptionspersonalen helt sonika hade gått ut och tagit bort handdukarna. Det hade varit lätt för dem att kolla detta då deras fönster vetter ut mot poolområdet. Receptionspersonalen hade superkoll över området.

 
2019-10-07

av Jet10442678154

Mycket fint ställe

Bra hotell, trevlig personal, bra bemötande. Mycket bra läge i staden. Bra att bada för vuxna. Fin utsikt. Mycket bra frukost buffé. Trevliga små tavernor i närheten. Fina parkområden och vacker strandpromenad in till gamla staden.

 
2019-08-03

av Socialantropologen Västerås, Sverige

Perfekt Läge Med Underbat Havsutsikt För Alla

Längst ut på udden ligger detta underbara hotell, med bra frukostbuffé, glutenfria alternativ och grym personal. 25 minuters promenad längs havet till pulsen och shopping i staden. Bredvid ligger Royal Baths, en mysig strand med en lång brygga, omtänksam och snabb personal, bar och framförallt den godaste maten i Grekland, speciellt deras sallad som var den godaste vi ätit! Det enda dåliga var att vi inte fick vad vi betalade för- en dagsresa till Paxos- Blue Caves- Antipaxos som vi inte fick någon som helst kompensation eller återbetalning för. Allt sådant sker med kontanter, och vi vet hur Grekland gick i ekonomisk konkurs - p.g.a. dessa lukrativa affärerna. Så inget att lita på, på det sättet. Vi kommer åka tillbaks! Perfekt för par, inga barn som väcker en på morgonen eller plaskar i poolen!

 
2018-08-22

av ajschauer Halmstad, Sverige

Lugnt Stadshotell vid havet

Lugnt och speciellt hotell. God och fräscht mat, mycket frukt och smoothies. Vi vill tacka den trevligt och fantastiskt personal i restaurangen Maítre Kostas och Christos är utmärkt. Kostas jr. och Alexandra är också toppen !!! Tack för ett trevligt vistelse. Hälsningar från Axel och Lena - SWEDEN