Rumstyper på Konstantinos Palace

Dubbelrum

Fina dubbelrum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot deposition. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med badkar med eller endast dusch samt wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Frukostbuffé ingår

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.

Dubbelrum i etage

Fina dubbelrum i etage med privat pool. På varje våning finns ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och wc. På bottenvåningen finns en terrass och på andra våningen en balkong. Tv med satellitkanaler. Kylskåp som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Hårtork, badrockar och tofflor. Markterrass mot poolområde. Städning 7 ggr/vecka.

  • Frukostbuffé ingår.
  • Rummen är byggda 2021

Antal personer: 2-4 personer

Dubbelrum i ny del

Fina dubbelrum i en ny del av hotellet, med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning7 ggr/vecka.

  • Frukostbuffé ingår.
  • Rummen är byggda 2021.

Antal personer: 2-3 personer

Dubbelrum, halvpension

Fina dubbelrum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot deposition. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med badkar och dusch eller dusch samt wc. Balkong med havsutsikt. Städning7 ggr/vecka.

  • Halvpension ingår

Antal personer: 1-2 personer/1-3 personer.