Rumstyper på Konstantinos Palace

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot deposition. Kylskåp som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Dubbelrum i etage med privat pool

Dubbelrum i etage med privat pool. Markterrass med poolutsikt. Rummen är byggda 2021. På varje våning finns ett sovrum. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. På varje våning finns även ett badrum med dusch och wc. På bottenvåningen finns en terrass och på andra våningen en balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Familjerum

Familjerum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabäddar i ordinarie säng och i en bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot deposition. Kylskåp som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.

Superiorum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot deposition. Kylskåp som kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.