Rumstyper på Konstantinos Palace

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot deposition. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Dubbelrum i etage med privat pool

Dubbelrum i etage med privat pool. Markterrass med poolutsikt. Rummen är byggda 2021. På varje våning finns ett sovrum. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. På varje våning finns även ett badrum med dusch och wc. På bottenvåningen finns en terrass och på andra våningen en balkong. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot deposition. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Luftkonditionering och wifi ingår. Deponering mot deposition. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.