Kundomdömen om Konstantinos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 161 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Det kändes lyxigt. Flera pooler och mat som beställdes bars ut där man var. Kanonservice!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-05


5 av 10

+
Poolerna
-
Det märktes att personalen gjorde skillnad mellan gästerna. Vid lunch fanns det bord med vita dukar som man Absolut inte fick sätta sig vid eftersom de var förberedda för middagen. Vissa gäster fick däremot göra det utan att bli tillsagda. På stranden började solstolarna packas in och hade man satt sig på en stol som de ville plocka bort blev man tillsagd att flytta på sig. Opersonlig stämning och öde i allmänna utrymmen på kvällarna. Tydligt att det var på väg mot säsongsslut och ointressant med gäster.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


7 av 10

+
Läget
-
Stranden : min mamma kunde ej gå ner pga så mycket stora stena i vattnet Svårt för äldre styvts sig upp Fin sand uppe vid stolarna men min mamma blev besviken att hon ej kunde simma i vattnet

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Läget vid havet
-
Hög musik på kvällar och nätter. Mycket italienare som var högljudda.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-21


7 av 10

+
Bra läge, nära till strand med u8nderbart vatten. Fin utsikt från rummet...
-
Italiensk resebyrå spelade hög musik i stort sätt hela dagarna. Någon slags idrottspersonal som störde enormt. Tydligen hade de företräde till det offentliga rummet. Kunde väl använda konferensrum eller liknande för sina aktiviteter. vi fick söka oss till andra stränder och som tur var hade vi bil. Förbättra kvaliteten på frukosten...

Bekräftad gäst: 2023-09-21


5 av 10

+
-
Känns som jag varit i Italien. Pratas italienska i högtalarna på stranden och spelar italiensk musik.

Bekräftad gäst: 2023-09-18


4 av 10

+
Position
-

Bekräftad gäst: 2023-09-14


9 av 10

+
Det var fint och rent. Vi blev uppgraderade till den nya avdelningen som var superfin. Skön bred säng, vacker utsikt och fräscht badrum.
-
Det enda var att det pratades italienska i mikrofonen på stranden när ledarna skulle underhålla de italienska gästerna. Ingen hänsyn till oss andra som ville sola och bada ifred från oljudet.

Bekräftad gäst: 2023-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1311 omdömen
Utmärkt
 
754
Väldigt bra
 
367
Bra
 
109
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2023-10-07

av kirsik395 Huddinge, Sverige

Katastrofalt dålig mat!

Maten var katastrofalt dålig! Dåligt utbud vilket till en viss del troligen berodde på att det var slutet på säsongen och de italienska gästerna slutat komma. Utbudet minskade också ytterligare för varje dag. Smaklöst överlag och kyckling/kött extremt torrt. Slemmig tzatziki, som egentligen borde vara enkelt för dem att fixa till. Juicen kändes och smakade som färgsatt vatten. Andra dagen på min semester byttes lunchbuffén till a la carte med få och tråkiga alternativ. I princip samma varje dag, därav valde jag ofta bort att äta på rest Personalen i restaurangen gjorde skillnad på gästerna. Vid lunchen blev jag tillsagd att jag absolut inte fick sätta mig vid bord med vit duk eftersom det var förberett för middagen. Detta verkade dock inte gälla alla gäster eftersom vissa fick sitta vid de borden. På stranden blev man tillsagd att flytta på sig och ta solstol längre bort för att de ville plocka in solstolar. Ingrodd smuts i badrum och rummet på hotellet. Ett stort hotellkomplex utan någon mysfaktor. Poolerna var fina men takbaren var inte öppen dagtid som den egentligen skulle vara. Hotellfoajén var spöklikt tom, speciellt på kvällarna.

 
2023-10-02

av 914b_rjel Vänersborg, Sverige

Lilla Italien

Väldigt trevligt hotell enda aber var att de var så inriktade på sina italienska gäster att vi andra var bortglömda. I övrigt var personalen jätte trevliga. Frukostbuffén var ok men inte mer för ett så högt rankat hotell. Trevliga rum men som sagt gapiga italienare drar ner betyget.

 
2023-09-25

av MarinaP3223

This is not a 4 stars hotell! Maximum 3. Staff not hospitality, food pure.

Vi är på Konstantinos palas 21-e september 2023. Personal otrevlig och lata, inte alla förstås men de flesta. Direkt vid ankomst fick vi dåligt intryck när reseptionist sa att vi ska gå till baren och få välkomstdrink, barmen låtsades att han förstår inte vad vi vill, faster han hörde vad var sagd vid reseption och såg att vi nykomna står med resväskor. Fick vi på slutet typ 6-8 dl apelsin djus av koncentrat förstås. Mycket fattig av 4* hotell. För skandinavierna inte rekommenderar jag hotell, man kan få Mycket bättre service för samma pengar på Rhodos eller Kreta. Bara städningen var på topp, samma kille städar mycket noggrann.

 
2023-06-08

av 140stinak Örebro, Sverige

Ett väldigt prisvärt hotell!

Ett mycket prisvärt hotell! Nära stranden och till tre olika poolomården. Åker du dit glöm inte besöka saltvattenspoole! Maten är sådär dock bra frukost! Fräscha rum och bra städning! Personalen var trevlig! Men drinkar bör du avnjuta på annan plats då de inte kan blanda.

 
2022-08-17

av Petya S Stockholm, Sverige

Hotellet är bra .

Hotellet är bra , den ligger precis vid stranden.Rummet är fräsch och rent . Men matten är inte för 5 stars hotell. Polen var väldigt bra , dem har två stycken. Det fins barn pol också. Det är en promenad på 15 min till stan . Där det fins många restauranger och butiker.