Kundomdömen om Konstantinos Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Ett underbart hotell med trevlig personal och mysiga, fräscha rum. Utsikten var fantastisk och maten likaså. Definitivt det bästa hotellet jag bott på!
-

Bekräftad gäst: 2021-07-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1074 omdömen
Utmärkt
 
610
Väldigt bra
 
328
Bra
 
91
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-08-25

Inlägg av 791MariaL791

Fruktansvärt otrevligt bemötande

Jag och min som ville ta en drink på takbaren. När vi skulle betala upptäckte vi att de ej tar emot kort, vilket inte framgår någonstans på hotellet. Servicen efteråt var fruktansvärd och personalen mycket otrevlig. Bartendern skickade ner oss till receptionen. Receptionisten skrek och förklarade att det var massor av problem på ett mycket hotfullt sätt. Vi upplevde att eftersom vi inte talade italienska fick ett sämre bemötande än de som bodde på hotellet. Till slut försökte vi lämna hotellet varpå receptionisten sprang efter oss och skrek. Vår kväll var helt förstörd efter detta. Vi hade bara försökt betala för drinkar vi inte ens druckit överhuvudtaget. Maffialiknande metoder verkar bedrivas på detta hotell. Undvik.

 
2018-09-18

Inlägg av asaand Kumla, Sverige

Ta en drink med utsikt

Fritt för alla på kvällen att åka upp till takbarer på detta hotell. Utsikt över hela stranden och mot hamn och stad. Mysigt och fint. Det finns bord och stolar/fåtöljer att sitta i en pool om man vill bada. Liten bar med en glad liten man som tyvärr inte var så snabb.

 
2015-12-20

Inlägg av PekStu Göteborg, Sverige

Mycket bra hotell, med bra standard och service

Hotellet ligger på stranden, något avsides- 15min promenad till centrala staden. Rena och fräscha rum, bra standard på maten (halvpension). Hotellets personal var trevlig, poolområdet rent och fräscht. Enda negativa var att man tog betalt för solstolarna på stranden och för internet (ADSL via sladd på rummet)

 
2011-09-13

Inlägg av Gunilla J Karpathos Town (Pigadia), Grekland

Helt underbart läge

Absolut öns vackraste hotel. Vi bodde här en vecka i september.Jätte-bra service helt underbart rum stort och rejält städat och fint varje dag man kom tillbaka från stranden vilken låg 5 trappsteg ner från polområdet.Personalen var jätte-trevliga. Maten var absolut helt ok blir kanske lite enformigt med buffe varje dag men man väljer ju själv vad man vill äta :). Om något var negativt med detta hotel så var det kanske lite för " dött" ingen underhållning alls vilket utlovades både i annons och även på tavlor på hotelet, de sa att det var på grund av att gäster klagat så därför var där ingen vilket var väldigt synd. Men det tog inte mer ca 10-15 minuter promenad så var man i den mysiga lilla staden Pigadia. Om vi åker tillbaka till Karpathos kommer vi absolut bo på detta hotel igen och vi rekomenderar andra att göra detsamma det är värt pengarna.

 
2011-06-04

Inlägg av hejh0pp Borås, Sverige

Skönt poolområde

Vi bodde här i en vecka. Rummet vi först fick luktade jätteilla, men efter att ha påpekat detta fick vi byta rum.Då fick vi ett jättebra och stort rum! Personalen var trevliga. Det var rent och fint och kändes väldigt fräscht! Om vi åker tillbaka till Karphatos kommer vi definitivt bo här igen!!