Dubbelrum

Snygga och moderna dubbelrum med möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar med dusch och wc. Hårtork. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Snygga och moderna dubbelrum med extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar med dusch och wc. Hårtork. Balkong med direkt havsutsikt (bästa utsikten mot havet). Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum är ett dubbelrum för eget bruk. Tv med satellitkanaler, kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum som består av två dubbelrum med anslutande dörr. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar med dusch och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit i sidobyggnad

Juniorsviter i sidobyggnad. Möjlighet till extrabäddar i fåtölj eller i bäddsoffa. När extrabäddarna används kan rummet uppfattas som trångt. Tv med satellitkanaler, litet kylskåp, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum (öppet mot rummet) med dusch och wc. Dörr endast till toaletten. Hårtork. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Alla hotellets faciliteter finns i huvudbyggnaden, ca 150 meter bort.

Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med en liten sittgrupp. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler, litet kylskåp, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar med dusch och wc. Hårtork. Balkong med utsikt mot bergen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Svit

Moderna sviter i öppen planlösning mellan sovrum och vardagsrum. En dubbelsäng och möjlighet till två extrabäddar i två bäddbara fåtöljer. Tv med satellitkanaler, litet kylskåp, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Två badrum med badkar med dusch samt wc. Hårtork. Två balkonger, varav minst en med utsikt mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.