Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Internet med kabel och wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum, med direkt havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Internet med kabel och wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med balkong och havsutsikt. Familjerummet består av två dubbelrum med förbindelsedörr. En dubbelsäng och två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Internet med kabel och wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit i sidobyggnad

Juniorsviter med balkong eller terrass och begränsad havsutsikt. Juniorsviterna ligger i en sidobyggnad av hotellet. Alla hotellets faciliteter finns i huvudbyggnaden, ca 150 meter bort. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar fåtöljer eller i en bäddsoffa. När extrabäddarna används kan rummet uppfattas som trångt. Internet med kabel och wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc med öppen planlösning mot rummet. Dörr endast till toaletten. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Juniorsviter med balkong och utsikt mot bergen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Internet med kabel och wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Espresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.