Dubbelrum

Snygga och moderna dubbelrum med möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler, kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Snygga och moderna dubbelrum med extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler, kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong med direkt havsutsikt (bästa utsikten mot havet). Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum är ett dubbelrum för eget bruk. Tv med satellitkanaler, kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Större familjerum som består av två dubbelrum med anslutande dörr. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler, kaffe- och tefaciliteter samt litet kylskåp. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit i sidobyggnad

Juniorsviter i sidobyggnad. Möjlighet till extrabäddar i fåtölj/bäddsoffa. När extrabäddarna används kan rummet uppfattas som trångt. Tv med satellitkanaler, litet kylskåp, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Alla hotellets faciliteter finns i huvudbyggnaden, ca 150 meter bort. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badrum (öppet mot rummet) med dusch och wc. Dörr endast till toaletten. Hårtork. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka

Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med en liten sittgrupp. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Tv med satellitkanaler, litet kylskåp, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Badkar och wc. Hårtork. Balkong med utsikt mot bergen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Svit

Moderna sviter i öppen planlösning och med dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddbar fåtölj. Två tv med satellitkanaler, litet kylskåp, espressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis internet med kabel och wifi. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Två badrum med badkar och wc. Hårtork. Två balkonger, varav minst en med utsikt mot havet. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.