Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 448 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läge, utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-21


10 av 10

+
Pool och hav nära varandra Nära till stan
-
Personalen var inte 100% serviceminded Frukosten jättebra men saker tog slut, kaffe fick man be om, duka av själv många gånger. Stranden nedanför absolut synd att kalla klappersten, väldigt stora stenar svårt att ta sig i även med badskor. Gick man längre bort blev det mycket bättre!

Bekräftad gäst: 2023-09-18


6 av 10

+
Närheten till stan och poolen och stranden, fanns alltid solstolar om man kom upp i tid.
-
Personalen gav inga beskrivningar när man kommer till hotellet. Fick leta upp rummet och våningen själv. Ingen information om frukosten plats eller tid. Tog rätt hiss där den stod frukosttiden. Fick kort för handduken men ingen information om att man hämtade det i spa:et.

Bekräftad gäst: 2023-09-11


10 av 10

+
Läget
-
Städa undan stora stenar på stranden

Bekräftad gäst: 2023-09-10


9 av 10

+
Fräscht och bra service, nära till stranden med solsängar som ingår.
-
Städningen lämnade ibland lite att önska. Frukostpersonalen hade väldigt hektiskt, ofta vänta på att få bord avplockade efter föregående gäster

Bekräftad gäst: 2023-09-07


9 av 10

+
-
De borde rensa upp en passage för att kunna gå lättare i havet. Det var väldigt svårt pga. stora hala stenar. Det fanns en utmärkt liten väg men alldeles för svår att gå i vattnet ändå. Stor risk att ramla och skada sig.

Bekräftad gäst: 2023-09-07


5 av 10

+
Städerskan var underbar och läget av hotellet
-
Det motsvarade inte 5 stjärnor pga maten, lack of service, mat kunde inte alltid beställas till rummet. Bättre upplägg i matbuffen. Mer service på stranden. Gymmet var inkompett och saknade redskap och fria vikter. Och kaffet så klart. Spiros and the twins + städerskan Dimitria är guld! Bra mattips och alltid trevligt bemötande ✨

Bekräftad gäst: 2023-08-31


8 av 10

+
Rummet.
-
Personal i receptionen. Stenig strand. Idiotisk TV.

Bekräftad gäst: 2023-08-24


9 av 10

+
Närhet till have, utsikten och närheten till byn.
-
Lite gladare receptionister och barpersonal.

Bekräftad gäst: 2023-08-20


9 av 10

+
Både läge och hotell var bättre än de flesta på Karpathos men det kändes som det är lite svajigt med personalen. Avståndet in till stan var också toppen och att Hotellet hade en egen strandsektion vilket var guld!
-
Inte en enda morgon fick jag frågan om jag ville ha te eller kaffe utan fick själv gå med koppen till servitören så man kunde få vatten. Tänker att de kanske skall ändra sättet de serverar på då det var på det här sättet varje morgon men såg att en del fick kaffeförfrågan utan att själv behöva jaga. Den manliga personalen i receptionen var super tillmötesgående men de tjejer som stod där var mer intresserade av att tala sinsemellan än att hjälpa hotellets gäster. Så man fick insistera på att de prövade ringa taxi mer än en gång för att vi skulle kunna boka en.

Bekräftad gäst: 2023-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1316 omdömen
Utmärkt
 
838
Väldigt bra
 
307
Bra
 
116
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2023-09-19

av Bo C

Lyxhotell på Karpathos

Vi hade ett jättefint rum med strålande havsutsikt. Byte av handdukar varje dag. Generöst med härliga hygienartiklar. Poolområdet är härligt och man kunde byta Poolhanddukar varje dag. Städningen var utmärkt! Vi hade halvpension och maten var bra, ffa vid temakvällarna. Jättebra service och glada miner från personalen förutom från en man i receptionen som uppträdde arrogant 😕

 
2023-05-28

av Lindacarolina88 Örnsköldsvik, Sverige

Mysigt lugnt hotell

Mycket fint hotell som vi bodde på en vecka i Maj! Rent och fräscht med god mat. Personalen var väldigt trevliga. Jag skulle säga att hotellet passar vuxna, fanns inte så mycket att göra för barnen (3+10år) Ros 🌹 Personalen var mycket trevliga Maten var god och det fanns mycket att välja på Rummen var stora och fräscha (vi bodde i svit) Poolen var häftig Nära stan Nära flygplats Ris Gymet va litet slitet Poolen var väldigt kall under vår vistelse Lite väl lite aktiviteter för min smak Inte så barnvänligt Stranden var stenig (var bättre om man gick en bit mot stan) Överlag så är vi nöjda över vår vistelse. Lugnt hotell än fast de är stort! Första gången för oss på Karpathos och det är en liten mysig ö

 
2023-05-13

av rms62_62 Lindesberg, Sverige

Fint vuxenhotell.

Vi beställde rum med havsutsik och det fick vi. 😀 Fint rum, ovanligt skön säng( vill ha mjuk madrass). Maten var god. Det här är ett vuxenhotell skulle inte rekommendera till barn. Det finns en liten med betäckning på liten pool för barn men inte för dom minsta. Ingen lekpark. Svårt att ta sig ner i havet, stenigt och jäkligt. Vi hyrde bil och åkte runt ön vilket var en upplevelse. Städningen på rummet och poolområdet var superbra.

 
2022-07-24

av Malin W Stockholm, Sverige

Toppenhotell!

Min man och jag åkte till denna ö en vecka i juli. Vi kom dit tidigt på morgonen och fick vårt rum som var väldigt fint och överenstämnde med bilder på nätet. Det vi var nöjda med var: Fin strand nära hotellet med solstolar som ingick,fin pool, servicen var tiptop! Hjälpsam och trevlig personal speciellt- Emilia och Georgeos. Trevligt område med två barer och två restauranger.Städning och byte av lakan varje dag. Mindre bra: Ej info om allt som gällde hotellet så som var man hämtade badhanddukar,minimarket osv.Badkar i duschen svårt att gå i och ur, vårt rum var mot hotellets framsida där det lät väldigt mycket när det blåste,vår ytterdörr var trög och och toaletten fick vi spola flera ggr... Men kan ändå verkligen rekommendera detta hotell som ligger i en superfin miljö och nära till restauranger och butiker !!!

 
2022-07-16

av Meander60964575125 Stockholm, Sverige

Toppenvecka med familjen.

Mycket bra hotel med väldigt serviceinriktad personal. Superfint poolområde och direkt trappa ner till havet och hotellets solstolar på stranden ingår och är lika fina som de vid poolområdet. Tyvärr ganska jobbig stenbotten just utanför men ca 75-100m bort endast småsten och fin sand. Rum mot poolområdet är att föredra. Kort promenad till Pigadia stad där det finns många fina restauranger, glassbarer och butiker. Det blåste tidvis kraftigt veckan vi var där. Hotellet rekommenderas starkt.