Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 202 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra städning och fin pool samt närhet till havet och staden. Även utsikten från vårt rum var fin. Personalen var trevliga.
-
Borde vara rökfritt på hotellet, vi hade grannar som rökte nästa varje kväll på sin balkong som gjorde att vi inte kunde utnyttja vår balkong på det sätt vi hade önskat.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


6 av 10

+
Infinitypoolen i samband med stranden. (Väldigt stenig strand ganska svårt att komma i och ur vattnet, köp badskor). Trevlig och bra personal i lobbyn.
-
Viss tjuvaktig städpersonal, kvinnan i minimarketen på hotellet va väldigt arrogant. Kasst wifi för ett hotell med 5 stjärnor.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


4 av 10

+
Fint hotell
-
Ingen service, medioker frukost, urusel buffé till middagarna. Detta hotell lever inte upp till 5 stjärniga hotell.

Bekräftad gäst: 2023-10-05


10 av 10

+
Läget, nära strand/pool. Fina rum m balkong, härlig utsikt,bekväm säng, den fantastiska frukostbuffén
-
Det där att städningen missades

Bekräftad gäst: 2023-10-05


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


9 av 10

+
Vänlig personal, plockar och håller iordning på allt så det ser snyggt ut. Nära strand.
-
Kanske önskemål om ett enklare sätt att komma i havet utan halkiga och rullande stenar. Kock (eller hon som tillreder lunchmaten) i snackbaren väldigt ’gapig’ och hörs över halva poplområdet. Liite störande.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Inga småbarn
-
Vi hade helpension för hela veckan men det ingick tydligen ingen lunchn den sjunde dagen, pga att vi hade checkat ut kl 12 och bushämtningen var kl 19.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


7 av 10

+
Maten och läget vid stranden. Dock kunde man använt lite mer kryddor.
-
Rummet vi bokade var med havsutsikt. Vi fick ett rum på 2:a våning och palmerna skymde utsikten. Detta irriterade mig då jag begärt rum högt upp. Vet att det inte finns garantier. Personen som tog emot oss var snorkig och stressad. Hon hade kunnat välja ett annat rum vad jag kunde se men hon betedde sig otrevligt.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
Läge och poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2023-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1323 omdömen
Utmärkt
 
842
Väldigt bra
 
307
Bra
 
117
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2023-09-19

av Bo C

Lyxhotell på Karpathos

Vi hade ett jättefint rum med strålande havsutsikt. Byte av handdukar varje dag. Generöst med härliga hygienartiklar. Poolområdet är härligt och man kunde byta Poolhanddukar varje dag. Städningen var utmärkt! Vi hade halvpension och maten var bra, ffa vid temakvällarna. Jättebra service och glada miner från personalen förutom från en man i receptionen som uppträdde arrogant 😕

 
2023-05-28

av Lindacarolina88 Örnsköldsvik, Sverige

Mysigt lugnt hotell

Mycket fint hotell som vi bodde på en vecka i Maj! Rent och fräscht med god mat. Personalen var väldigt trevliga. Jag skulle säga att hotellet passar vuxna, fanns inte så mycket att göra för barnen (3+10år) Ros 🌹 Personalen var mycket trevliga Maten var god och det fanns mycket att välja på Rummen var stora och fräscha (vi bodde i svit) Poolen var häftig Nära stan Nära flygplats Ris Gymet va litet slitet Poolen var väldigt kall under vår vistelse Lite väl lite aktiviteter för min smak Inte så barnvänligt Stranden var stenig (var bättre om man gick en bit mot stan) Överlag så är vi nöjda över vår vistelse. Lugnt hotell än fast de är stort! Första gången för oss på Karpathos och det är en liten mysig ö

 
2023-05-13

av rms62_62 Lindesberg, Sverige

Fint vuxenhotell.

Vi beställde rum med havsutsik och det fick vi. 😀 Fint rum, ovanligt skön säng( vill ha mjuk madrass). Maten var god. Det här är ett vuxenhotell skulle inte rekommendera till barn. Det finns en liten med betäckning på liten pool för barn men inte för dom minsta. Ingen lekpark. Svårt att ta sig ner i havet, stenigt och jäkligt. Vi hyrde bil och åkte runt ön vilket var en upplevelse. Städningen på rummet och poolområdet var superbra.

 
2022-07-24

av Malin W Stockholm, Sverige

Toppenhotell!

Min man och jag åkte till denna ö en vecka i juli. Vi kom dit tidigt på morgonen och fick vårt rum som var väldigt fint och överenstämnde med bilder på nätet. Det vi var nöjda med var: Fin strand nära hotellet med solstolar som ingick,fin pool, servicen var tiptop! Hjälpsam och trevlig personal speciellt- Emilia och Georgeos. Trevligt område med två barer och två restauranger.Städning och byte av lakan varje dag. Mindre bra: Ej info om allt som gällde hotellet så som var man hämtade badhanddukar,minimarket osv.Badkar i duschen svårt att gå i och ur, vårt rum var mot hotellets framsida där det lät väldigt mycket när det blåste,vår ytterdörr var trög och och toaletten fick vi spola flera ggr... Men kan ändå verkligen rekommendera detta hotell som ligger i en superfin miljö och nära till restauranger och butiker !!!

 
2022-07-16

av Meander60964575125 Stockholm, Sverige

Toppenvecka med familjen.

Mycket bra hotel med väldigt serviceinriktad personal. Superfint poolområde och direkt trappa ner till havet och hotellets solstolar på stranden ingår och är lika fina som de vid poolområdet. Tyvärr ganska jobbig stenbotten just utanför men ca 75-100m bort endast småsten och fin sand. Rum mot poolområdet är att föredra. Kort promenad till Pigadia stad där det finns många fina restauranger, glassbarer och butiker. Det blåste tidvis kraftigt veckan vi var där. Hotellet rekommenderas starkt.