Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 245 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-12


9 av 10

+
Utsikten
-
Personalens brist p? engagemang vid frukosten

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
Poolen är fantastiskt och läget precis nära stranden.
-
Servicen och att personalen kan bli bättre att ta beställning. Alldeles för dåligt service på ett fem star hotell. Väntade i en timma vid baren tills vi fick personalen uppmärksamhet. Vid frukosten tittar inte ens personen för att duka bordet och servera kaffe. Frukosten var samma under hela veckan. Blir ganska enformigt.

Bekräftad gäst: 2021-09-05


6 av 10

+
Städ
-
Personalens service, beteende Inga lampor på balkongen Fick inte hänga handdukar över glasräcket på balkongen, då bör det finnas krokar lr andra anordningar Badet, brygga lr ngt rejält att hålla sig i när man gick ut i vattnet, såg och hörde flera äldre som inte vågade bada samt folk som trillade och slog sig

Bekräftad gäst: 2021-08-29


10 av 10

+
Fine rom. Hadde full havutsikt, helt fantastisk. Veldig bra frokostbuffet. Fikk strandhåndklær hver dag. God plass mellom solsengene som var gratis. Hotellet hadde veldig bra smittevern mot covid-19.
-
Alt var bra.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


10 av 10

+
Utsikten från poolen
-
Städningen!

Bekräftad gäst: 2021-08-23


10 av 10

+
-
Gymmet

Bekräftad gäst: 2021-08-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-16


8 av 10

+
poolen, Sofia i receptionen (som jobbar i USA på vintern)
-
städpersonalen tog alla mynt som låg framme, personalens attityd i gym/spa avdelningen. Attityden hos frukost personalen, dukade inte upp, när man gjorde det själv efter 5 minuter började dom skälla istället för att göra sitt jobb, i allmänhet lat personal med dålig attityd.

Bekräftad gäst: 2021-08-16


9 av 10

+
pool
-
Städning

Bekräftad gäst: 2021-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1217 omdömen
Utmärkt
 
790
Väldigt bra
 
288
Bra
 
98
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2021-08-21

av boa882 Linköping, Sverige

Hitta hit!

Jättebra hotell. Sköna sängar, bra AC och förnämlig service genomsyrar detta hotell. Frukosten är grandios och det finns inte en möjlighet att botanisera färdigt ens på en vecka. För barnfamiljer finns en egen pool och denkonnektar till en infinitypool med utsikt mot Egeiska havet dit man enkelt promenerar på två minuter. Kort sagt ett fantastiskt boende, speciellt för barnfamiljer.

 
2019-10-01

av stadslagesuger

Läget är för centralt

Jag har inte bott på hotellet men anser att det inte är ett fullgott läge på hotellet. Läget borde vara mer lantligt. Om hotellet skulle flyttas till landsbygden hade det fått fem stjärnor. Jag och mitt ressällskap hittade dessvärre de bästa fiskresaturangerna utanför staden. Dessbättre undersökte vi bara staden en halvdag.

 
2019-09-14

av Jan L

Mr

Väldigt bra boende. Kan rekommenderas. Betyget dras ner för att havsbadet är belamrat med sten. 200 m mot Pigadia är det så gott som stenfritt. Inte helt fel att de bjuder på vattenmelon på den avgiftsfria stranden.

 
2019-07-25

av bulleboden Stockholm, Sverige

Bulleboden

Har varit här i 3 år i rad, vi trivs super bra med kanon frukost, kombon med pool och privat strand vid havet, bara välja på vilket humör du är på, personalen som sköter stranden lite väl slappa och slöa i vårt tycke för vad ett 5 stjärnigt hotell borde leverera, annars bra avstånd till staden do tar dig dit på 10min gångväg, med mycket restauranger med stort utbud och kvalitet. Kan verkligen rekommendera karpathos som resmål.

 
2019-07-12

av Dalton69 Södertälje, Sverige

Super hotell

Detta är det bästa hotellet vi bott på under våra tio år som Greklands resenärer. Hotellet var visserligen stort, men hade ändock en trivsam atmosfär, frukosten var nästan Thailands klass med omelettman och allt. Stranden precis nedanför hotellet var stenig, men vi fick tips om att det 100m in mot stan var fin sandbotten. Staden med sitt stora utbud av restauranger ligger på ca 800meters promenadavstånd, Vi prövade massage på hotellet, vilket var dyrt men bra.