Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 172 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bäst är hela pool-området, samt frukost-bord och bar-delen, och närheten till havet. Bra med strandhanddukar. Rummen är härliga och rymliga, liksom alla utrymmen. Generös frukostbuffe!
-
Vi har bott här 3 gånger sedan 2012 och gillar verkligen Alimounda Mare. Men vi ser även ett slitage, och numera att personalen inte är lika mycket på topp. Många är ganska o-charmiga (många i personalen kommer från Rumänien och kan inte heller så bra engelska) Man har tappat lite av glansen. Receptionen och hela entrén är mycket dåligt belyst, det är tråkig! Här ska ju se inbjudande och ljust ut, med alert personal. Likaså baren inomhus är alldeles för mörk och inte så inbjudande. Nu var det ju vissa Covid-restriktioner, men ettminus att man inte fick vattenkokare och kaffe/te på rummet. Då borde man istället få gratis kaffe nere i receptionen eller i baren. Inte betala 40 kr för en mugg Nescafé då det annars ingår i rumspriset. Det var också dåligt med bemanning vid frukosten, och man fick påminna om många saker.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
Rummet med havsutsikt, frukostbuffén och den stora poolen.
-
Uppvärmd pool. Att man kan ta kaffe själv vid frukosten

Bekräftad gäst: 2021-10-10


7 av 10

+
Den stora poolen, rent och snyggt samt läget.
-
Poolen - den var fantastisk men man förväntar sig att ett femstjärnigt hotell ska ha en uppvärmd pool. Det gick knappt att nyttja poolen eftersom den var som en isvak.

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Läget
-
Servicen i reception och matsal

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
städning
-
strand

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Direkt vid strand. Läget nära centrum. Härliga, tjocka strandhanddukar. Bra solsängar som tillhörde hotellet. Kändes covid-säkert. Stranden var inte klappersten, snarare stenbumlingar (bra access till bad fixad av hotellet dock)
-
Minimarket var stängd. Femstjärnigt hotell serverar inte saft som juice. Borde funnits nypressad juice.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Fräscht och fint hotell ligger bra.
-
Vid frukosten så skulle det behövas bättre kaffemaskiner.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Swrvicen, Personalen, Läget på stranden, den enorma infinify poolen, närheten till staden, tavernorna mm
-
Servering av dryck till solstolarna på stranden samt bättre band med mer variation på kvällarna

Bekräftad gäst: 2021-09-27


8 av 10

+
God mat, stor pool, nära till stranden, gratis solstolar.
-
Knarrande säng. Lyhörda rum. Bättre tillgång till solstolar vid pool och strand. Dyr bar.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


7 av 10

+
Läget, nära till staden och stranden.
-
Har bott på hotellet 3 ggr tidigare. Har hela tiden blivit lite sämre. Det behövs en ordentlig uppfräschning då det börjar bli ordentligt slitet. Hotellet är definitivt inte 5-stjärningt, möjligen 4 stjärnor. Vilket 5-stjärnigt hotell har bara stora pappmuggar (40 cl) med reklam för ngt kaffe på rummet ? Detta även i badrummet. Fick själva köpa ngr glas i en butik för att ha ngt vettigt att dricka ur (så gjorde även vår gästerna i rummet bredvid). Obehaglig hiss att åka i. Skakade och lät mycket. Flera av hissarna var avstängda åtminstone 3 ggr under 1 vecka för underhåll.

Bekräftad gäst: 2021-09-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

1226 omdömen
Utmärkt
 
793
Väldigt bra
 
290
Bra
 
100
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-10-11

av F3742CWsander

Lyxhotell

Bra hotell, fina rymliga rum med stora balkong, fina poolområde och restaurang. Sköna sängar och bra badrum. Ligger bra på endast 5 minuter från stan och supermarket mm. Service på hotellet ä bra, allt är rent och fint.

 
2021-10-03

av GPH38 Sävedalen, Sverige

Toppenhotell med gångavstånd till centrala Pigadia

Toppenhotell med gångavstånd till centrala Pigadia. bra hotellrum, städning varje dag, nya handdukar, tv integrerad i spegeln, nya badhanddukar varje dag (du byter ut dessa i källaren), mycket bra frukost även om situationen 2021 inte tillät direktbeställningar från grillen, trevlig personal och ett gott bemötande. 2 pooler och fria solstolar även på stranden (dock stenig havsbotten). Nära till hyrbilar. Rekommenderas.

 
2021-08-21

av boa882 Linköping, Sverige

Hitta hit!

Jättebra hotell. Sköna sängar, bra AC och förnämlig service genomsyrar detta hotell. Frukosten är grandios och det finns inte en möjlighet att botanisera färdigt ens på en vecka. För barnfamiljer finns en egen pool och denkonnektar till en infinitypool med utsikt mot Egeiska havet dit man enkelt promenerar på två minuter. Kort sagt ett fantastiskt boende, speciellt för barnfamiljer.

 
2019-10-01

av stadslagesuger

Läget är för centralt

Jag har inte bott på hotellet men anser att det inte är ett fullgott läge på hotellet. Läget borde vara mer lantligt. Om hotellet skulle flyttas till landsbygden hade det fått fem stjärnor. Jag och mitt ressällskap hittade dessvärre de bästa fiskresaturangerna utanför staden. Dessbättre undersökte vi bara staden en halvdag.

 
2019-09-14

av Jan L

Mr

Väldigt bra boende. Kan rekommenderas. Betyget dras ner för att havsbadet är belamrat med sten. 200 m mot Pigadia är det så gott som stenfritt. Inte helt fel att de bjuder på vattenmelon på den avgiftsfria stranden.