Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. Vissa deluxerum har ett trappsteg upp till delen med säng och badrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Tv med satellitkanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar samt möjlighet till extrabädd för ett barn. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe-/tefaciliteter. Strykbräda och strykjärn mot förfrågan. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

  • I vissa dubbelrum är det några trappsteg upp till sängen.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Executive svit med jacuzzi

Executivesvit med jacuzzi på balkongen samt havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespesso. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Öppen planlösning till tvättställ och till en dusch i sovrummet med glasdörrar. Separat wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Familjerummet består av ett kombinerat vardagsrum med ett minikök och en sovrumsdel som nås med några trappsteg. Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovrumsdel. En dubbelsäng och två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Familjesvit

Familjerum med balkong eller terrass med havsutsikt. Familjerummet består av ett kombinerat vardagsrum med ett minikök och en sovrumsdel som nås med några trappsteg. Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovrumsdel. En dubbelsäng och två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsviter med balkong eller terrass samt havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng i sovrummet och möjliga extrabäddar i två enkelsängar som nås via några trappsteg upp. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Hårtork. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass begränsad havsutsikt eller med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.