Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt eller med balkong och havsutsikt. Deluxerummen med terrass har ingång via terrassen. Vissa deluxerum har ett trappsteg upp till delen med säng och badrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa i hotelbaren. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Deluxesvit med privat pool

Deluxesvit med privat pool och havsutsikt från markterrassen. En dubbelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa i hotelbaren. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Familjerummet består av två delar i öppen planlösning, en del med vardagsrum/minikök och en sovrumsdel som nås med några trappsteg. En dubbelsäng och två enkelsängar. Extrabädd är i befintliga sängar. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa i hotelbaren. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt eller med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa i hotelbaren. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.