Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt eller med balkong och havsutsikt. Deluxerummen med terrass har ingång via terrassen. Vissa deluxerum har ett trappsteg upp till delen med säng och badrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Executive svit med jacuzzi

Executivesvit med jacuzzi på balkongen samt havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Nespresso. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Öppen planlösning till tvättställ och till en dusch i sovrummet med glasdörrar. Separat wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Familjerummet består av ett kombinerat vardagsrum med ett minikök och en sovrumsdel som nås med några trappsteg. Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovrumsdel. En dubbelsäng och två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i befintliga sängar. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Familjesvit

Familjerum med balkong eller terrass med havsutsikt. Familjerummen med terrass har ingång via terrassen. Familjerummet består av ett kombinerat vardagsrum med ett minikök och en sovrumsdel som nås med några trappsteg. Öppen planlösning mellan vardagsrum och sovrumsdel. En dubbelsäng och två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsviter med balkong eller terrass samt havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum eller ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppen planlösning. En dubbelsäng i sovrummet och möjliga extrabäddar i två enkelsängar som nås via några trappsteg upp. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Strykjärn och strykbräda. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass med begränsad havsutsikt eller med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.