Deluxerum

Ljusa fräscha deluxerum med en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd för ett barn i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Strykjärn och strykbräda mot förfrågan. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med rymlig dusch samt wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

  • Vissa deluxerum har ett trappsteg upp till delen med säng och badrum.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar samt möjlighet till extrabädd för ett barn. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe-/tefaciliteter. Strykbräda och strykjärn mot förfrågan. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 6 ggr/vecka.

  • I vissa dubbelrum är det några trappsteg upp till sängen.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum i öppen planlösning med en dubbelsäng och två separata sängar. Minikök med enklare köksutrustning och litet kylskåp. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/tefaciliteter. Strykjärn och strykbräda mot förfrågan. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt.. Städning 6 ggr/vecka.

  • I vissa rum är det några trappsteg upp till sängen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Familjesvit

Familjesviterna har havsutsikt från uteplatsen. En dubbelsäng och två bäddsoffor. Minikök med enklare köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe-/tefaciliteter. Strykjärn och strykbräda mot förfrågan. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass med utsikt mot havet. Städning 6 ggr/vecka.

  • I vissa rum är det några trappsteg upp till sängen.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Fräscha superiorrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar och kaffe-/tefaciliteter. Strykjärn och strykbräda mot förfrågan. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrock och tofflor mot förfrågan. Hårtork. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.