Eleni Ammoudia

Hotell Eleni ligger endast en kort promenad från stranden i den lilla byn Ammoudia, ca 17 kilometer till Parga stad. Starta morgonen i frukostrestaurangen intill receptionen och därefter föreslår vi hyrbil för att kunna utforska denna del av Grekland. På hotellet finns kostnadsfri parkering för hotellets gäster.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Elenis gäster är välkomna att nyttja faciliteter på grannhotellet Paradise Hotel cirka 50 meter bort. Här finns ett grönskande poolområde med parasoller, poolbar och barnsektion i poolen.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Deponering mot avgift i receptionen. Reception med begränsade öppettider, ca kl. 06.00-24.00. Under högsäsong går lokalbussar från Ammoudia till Preveza, Vrachos, Kanali och Parga.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Ammoudia

Ammos Bay

Hotell Ammos Bay är ett strandnära hotell med hög mysfaktor i den lilla fiskebyn Ammoudia. Hotellets poolområde blir snabbt en favoritplats, och i restaurangen kan du smaka på grekiska mezes.

Pegasus Pension

Pegasus Pension är ett enkelt litet hotell vid floden Archeon. Härifrån har du nära till såväl den fina sandstranden som Ammoudias centrum. På hotellet finns ett poolområde och frukost ingår i priset.

Villa Andreas

Villa Andreas ligger en kort promenad från stranden och Ammoudias centrum. Här bor du i lägenheter med möjlighet till självhushåll eller i fina deluxe- eller superiorrum där frukost ingår. För de dagar du vill byta stranden mot poolhäng är du välkommen att använda poolen på grannhotellet Ammos Bay.

Zeus Paradise

Zeus Paradise ligger bara några steg från den fina stranden i Ammoudia och i närheten av floden Archeons mynning. Här semestrar du med bekvämt som ledord och poolområdet blir alldeles säkert ett uppskattat inslag. Koppla av i den blomstrande trädgården och njut av semestern i fulla drag.