Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Värdinnan & hennes son var helt underbara, bjöd på fika & körde oss till Supermarket dag ett. Å utsikten var rent magisk!
-
Extrasängen var rätt hård men vi roterade sängar så då funkade det

Bekräftad gäst: 2023-08-19


6 av 10

+
Den fina utsikten!
-
Det var lite väl långt till allt i den värmen vi kom dit i, men det är ju inget som ägarinnan kan förbättra.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Rent, prydligt och personligt.
-

Bekräftad gäst: 2023-08-12


10 av 10

+
Värdinnan var den trevligaste och mest omtänksamma hotellägare jag mött. Så tillmötesgående - kändes som vi dragit en vinstlott. Hotellet ligger lugnt och fint med underbar utsikt i en liten hamn. Allt man behövde fanns.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-15


8 av 10

+
Utsikten och de tjocka goa handdukarna.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
Läget, utsikt, standard
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

19 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
4
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-09-07

av Lyckligt_gift Stockholms län, Sverige

Absolute Paradise

Vi är tillbaka igen. Samma rum, samma fantastiska värdinna och samma lugnt. Här är vilan det centrala, det lugna tempot i hamnen och Votsis vardagslunk. Det perfekta stället när du behöver lugn för själen och möte med fantastiska människor. Värdinnan gör allt för att du ska få en fantastisk semester.

 
2017-06-25

av Anna B

Personligt bemötande och service utöver det vanliga

Ett rent och fräscht lägenhetshotell med rymlig balkong och fin utsikt över fiskehamnen i Voci. Vi fick ett fantastiskt mottagande. Värdparet månade verkligen om oss och övriga gäster, hjälpte oss med praktiska frågor och gav oss tips om smultronställen i byn och på resten av ön.

 
2017-05-27

av Lyckligt_gift Stockholms län, Sverige

Bästa boende

Vi anlände en söndageftermiddag och upptäckte att allt var stängt. Men vår fantastiska hotellvärdinna bjöd på bröd, grönsaker, frukt och vin. Utsikten från rummet är den vackraste vi haft i Grekland. Och boendet är så mycket bättre än på de andra ställena vi bott på. Byte av lakan och handdukar varje dag. Jättestor lägenhet, stort kök med balkong för morgonsolen och stort sovrum med balkong som vetter mot den lilla hamnen i Votsi. Hit kommer vi definitivt resa igen och helst stanna mer än en vecka. ❤️

 
2015-07-05

av Carl N

Väldigt, väldigt trevligt!

Superställe med väldigt fint läge, fräscha rum och en otroligt trevlig hotellvärdinna! Allt är gjort med det lilla extra! Promenaden ner till hamnen är varken lång eller jobbig och man får en trevliga vistelse i Votsi! Åk hit om ni ska till Alonissos!

 
2014-08-07

av Mikael G Stockholm, Sverige

Toppställe!

Perfekt nybyggt lägenhetshotell med utsikt över havet, mycket bra personlig service. Två minuters promenad till strand och restaurant. Lugn och stressfri plats. Kommer gärna tillbaka. Strunta i den stökiga ön Skiathos, välj Votsi och Alonissos !