Kundomdömen om The Cove Rotana Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

11294 omdömen
Utmärkt
 
7232
Väldigt bra
 
2366
Bra
 
867
Mindre bra
 
436
Underkänt
 
394

5 senaste omdömen

2017-05-15

av Cia1967 Stockholm, Sverige

Fin strand

Ett fint hotell som passar alla typer av människor. Mycket grönska och vackra planteringar. En underbar strand med fin sand och lagom långgrund för mindre barn. Rummen är bra inredda och sängarna underbara.

 
2017-04-22

av lennea Stockholm, Sverige

Prisvärt hotell

Stora rum, fina områden och pooler och helt okej strand. Tog all-inclusive, och blev positivt överraskad av maten. Ingår bara buffé på den stora restaurangen Cinnamon, vilket är lite tråkigt. Men maten ändrades varje dag och under tiden vi var där hann vi vara på en barbeque-kväll (där de grillade olika typer av protein utanför huset), seafood-kväll med allt från krabbor, hummer, färska räkor, grillade räkor, musslor etc. En kväll hade de en kock som gjorde god sushi from scratch. Dock väldigt dyrt i en butik på hotellet, 200 kr för en kortlek och en liten (!!) tandkrämstub... Servicen var bra, vi saknade bl a tandkräm som de kom och körde till rummet, och när det var problem med kylen när vi skulle checka in kom de och fixade det inom en timme. Lite stort opersonligt hotell, men exceptionellt prisvärt när vi bokade. För en chill-semester är det optimalt då vädret känns mycket stabilare och bättre här under förevarande tidsperiod än t ex Kanarieöarna. Rekommenderas! Ha i åtanke att Dubai är en bra bit bort dock så det är lugnt och chill som gäller, vill man kunna gå till trevliga restauranger och ha stadspuls är det fel hotell. Tog hotellets shufflebus till Dubai en dag dock, fungerade bra och det rekommenderas. Mycket kul att få se Dubai när man ändå är så pass nära. Någon eller några nätter i Dubai och sedan avkoppling på the Cove vore optimalt.

 
2017-03-28

av Adammickan Malmö, Skåne Län, Sweden

Cove rotana

The Cove Rotana - Ras Al Khaimah Vi stannade 6 dagar på detta hotell och här kommer vårt samlade intryck. + Hotellet är väldigt familje och barnvänligt på alla sätt. Personalen i restaurangen, poolkillarna, receptionen gjorde sitt yttersta och det kändes aldrig obekvämt oavsett förfrågan. + Hotellet är väldigt stort och vackert med många olika byggnader och ganska kuperat. Då är det skönt att använda sig av hotellets kostnadsfria shuttleservice. + Gymmet var väldigt bra för att vara ett hotell, det finns allt man kan behöva för ett träningspass. Några kommentarer om hotellets sämre sidor: - Vid incheckningen informerade receptionisten om att vi hade fått ett standardrum med ganska tråkig utsikt (in i grannbygnadens vägg) och plockade fram en inplastad bild med olika utsikter och uppgraderingsmöjligheter samt kostnaden. Det var inte en bra början på ett 5 stjärnigt hotell. - I all inclusive paketet kan man beställa olika drycker runt om på resorten men all mat som ingår äts på restaurang Cinnamon. Servicen var bra men maten kan fortfarande bli bättre, framförallt med större variation med mer smak på maten som serveras. Det hade också varit bra att kunna beställa enklare tilltugg vid poolen eller liknande så att man inte behöver gå till restaurangen för varje måltid och att man inte hinner tröttna lika fort. - Det regnade två dagar under vår vistelse och då regnade det in i rummen och i de olika byggnaderna. Allt som allt är vi nöjda med vår vistelse men hotellet har förbättringspotential.

 
2016-04-25

av Lindstrom08 Stockholm, Sverige

Härligt resort

Jättefint hotellresort med två pooler precis vid havet. Personalen var jättetrevlig och rummen fina och bra städade. Det enda negativa var att maten på hotellet var rätt dyr och det fanns ingen lite shop för läsk, snacks frukt utan ville man handla alt äta så var man tvungen att ta taxi. Vi var inne i Dubai en dag och checkade av det vi ville se och vi var väldigt nöjda med vårt beslut att bo på ett lyxresort en timme norr om Dubai för samma pengar som att bo på ett 3*-igt hotell mitt bland skyskrapor och avgaser mitt i Dubai. Men det beror ju lite på vad man vill ha för semester.:)

 
2014-12-12

av viktorian2013 Uppsala

Underbar semester!

Fint hotell, otroligt service allt från incheckning till städning! Maten var jättebra, bra variation. Härligt när de grillade ute. Ett plus att vattnet var gratis till maten. Fint hotellområde! Ett extra tack till Hassan i incheckningen för sitt trevliga bemötande! Hit kommer vi att återvända!