Kundomdömen om Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Mycket trevlig och servicevänlig personal.
-
Belysningen var undermålig så tillvida att man inte kunde se sig själv i speglarna som kunde varit fler. Airkonditionen gick inte att ställa in på önskad temperatur (23 grader). Kaffeapparatens kontakt var gömd vilket innebar att vi inte trodde den fungerade.

Bekräftad gäst: 2023-11-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-22


8 av 10

+
Frukost
-
Bathrom

Bekräftad gäst: 2023-03-22


9 av 10

+
Personalen
-
Poolområdet var litet och mestadels i skugga

Bekräftad gäst: 2023-03-13


7 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2023-03-01


10 av 10

+
Poolvakten på Canopy
-

Bekräftad gäst: 2023-02-20


10 av 10

+
Rent och modern. Ligger på fin område
-

Bekräftad gäst: 2023-02-06


5 av 10

+
Okej ,but I don’t like the service
-

Bekräftad gäst: 2023-02-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

500 omdömen
Utmärkt
 
340
Väldigt bra
 
97
Bra
 
33
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2020-01-25

av Missainte Stockholms län, Sverige

Utanför boxen

Hotellet har jätte bra läge mellan moderna Dubai och traditionella Dubai, mellan hög klass resturanger och vänliga restauranger. Rum design ger väldigt starkt intryck med alla detaljer som skiljer sig än vänlig hotels rum. Al Seef området är jätte vackert och lugnet med alla restauranger och kaféer mot Dubai kanal. Dubai båt transport till Gold marknaden, även den stora båt till Dubai Marina som deras station når man via båt eller går ditt förbi Al Seef. 2020 är Dubai Expo fram till den tiden, de skulle byggt klart nytt området som har den nya högeste tornet som den hottel ligger nära. Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Tackar Nagi, Jyoti, Killen som står bakom frukost disken med röd hat, den killen som beställde taxi till flygplatsen är väldigt hjälpsamma och noggrant. Frukosten behöver kaffe, de har kaffe maskin utan kaffe. Personalen jobbar jämt på att ta bort te cup eller tallrikar när man äter, det är stressande liksom går man fylla på kaffe och återkommer ser tallriken borta. Fick ett rum bredvid ett personal rum som servera hela våningen med städ material och annat, det tillkommer flera diskussioner och in och ut fem på morgonen eller senare på kvällen. Jag står i reception disken och hade ett samtal med Nagi som pratar Arabiska som mig samtidigt står bredvid två tjejer en av dem verkar chef hon gjorde ett tecken till Nagi att sluta prata och hjälpa den andra mannen som hon skulle hjälpte honom stället, detta beteende är otrevligt, jag tror inte den chefen i reception vågar vissa sånt tecken om någon har på sig arabiska kläder. Tyvärr visa personal behöver man vissa den otrevlig attityd så de sluta behandla andra annorlunda till och med de jobbar i ett arabiska land med det verkar de har med sig fördomar från deras länder. Tack Nagi för att du visade respekt i den situation.

 
2024-02-17

av ismabrjr Lyon, Frankrike

Very good and pleasant stay

Perfect for short term, the hotel has everything you need to be comfy. Clean and good amenities ! Very good bedding, clean and well-equipped room, the breakfast is quality. The staff is friendly and attentive with the customer ! I recommand this hotel for all couple

 
2024-02-04

av pedtravel Düsseldorf, Tyskland

Low budget hotel in Dubai

It's a 15min wall from Metro, Frant desk functional and attentive , room looks low budget styli but to the street side no privacy , good bed , bath OK, good coffee/tea station with fresh milk. Breakfast average choice and very poor service, it's OK.

 
2024-01-26

av Karimbruxelles Bryssel, Belgien

Exceptional Stay at Hilton Hampton Al Seef

I thoroughly enjoy staying at Hilton Hampton Al Seef for several reasons. The hotel's strategic location, easily accessible from the airport and overlooking the captivating Al Seef old city, is a standout feature. Over my nearly three years of visits, the consistently pleasant experiences have made this my preferred choice. A special shoutout to Julius, Muni, Fatima, and Grita for their continuous kindness and support, contributing significantly to the overall comfort of my stays. Their exceptional service has consistently exceeded my expectations. The rooms are spacious, well-maintained, and equipped with a fantastic air conditioning system. The impressive showers add an extra touch of luxury to the experience. Additionally, I'd like to express my gratitude to the diligent housekeeping staff, especially the young lady whose name escapes me at the moment, for her meticulous attention to cleaning details. In summary, my stays at Hilton Hampton Al Seef have been consistently satisfying, thanks to the dedicated staff and excellent amenities. I look forward to returning soon for another delightful experience. Karim

 
2024-01-24

av rockylloyd Riyadh, Saudiarabien

Great Location but Subpar Service

The hotel is next to the Al Seef Heritage Souq, a lovely tourist spot where we enjoyed walking and watching the Dubai lights and fireworks show at night along the creek. It was our first time staying at this hotel and we were surprised that most services were self-service. We had to get bottled water from the check-in counter at the lobby and call service for bathrobes, towels, toiletries, and slippers. The service staff seemed annoyed when we asked for things and said it was not usual for them to deliver these things. There was no in-room dining service either, so we had to get food from the restaurants below and take them to our room. The free breakfast had an average food selection and a long line for coffee. The room was clean and the bed was comfy. The hotel design was a mix of playful and boutique styles. The hotel was on a main road but the room was quiet and noise-free. Overall, it was an interesting experience, but not as good as some Hilton properties in the area.