Kundomdömen om Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Mycket trevlig och servicevänlig personal.
-
Belysningen var undermålig så tillvida att man inte kunde se sig själv i speglarna som kunde varit fler. Airkonditionen gick inte att ställa in på önskad temperatur (23 grader). Kaffeapparatens kontakt var gömd vilket innebar att vi inte trodde den fungerade.

Bekräftad gäst: 2023-11-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-22


8 av 10

+
Frukost
-
Bathrom

Bekräftad gäst: 2023-03-22


9 av 10

+
Personalen
-
Poolområdet var litet och mestadels i skugga

Bekräftad gäst: 2023-03-13


7 av 10

+
Läget.
-

Bekräftad gäst: 2023-03-01


10 av 10

+
Poolvakten på Canopy
-

Bekräftad gäst: 2023-02-20


10 av 10

+
Rent och modern. Ligger på fin område
-

Bekräftad gäst: 2023-02-06


5 av 10

+
Okej ,but I don’t like the service
-

Bekräftad gäst: 2023-02-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

509 omdömen
Utmärkt
 
347
Väldigt bra
 
99
Bra
 
34
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2020-01-25

av Missainte Stockholms län, Sverige

Utanför boxen

Hotellet har jätte bra läge mellan moderna Dubai och traditionella Dubai, mellan hög klass resturanger och vänliga restauranger. Rum design ger väldigt starkt intryck med alla detaljer som skiljer sig än vänlig hotels rum. Al Seef området är jätte vackert och lugnet med alla restauranger och kaféer mot Dubai kanal. Dubai båt transport till Gold marknaden, även den stora båt till Dubai Marina som deras station når man via båt eller går ditt förbi Al Seef. 2020 är Dubai Expo fram till den tiden, de skulle byggt klart nytt området som har den nya högeste tornet som den hottel ligger nära. Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Tackar Nagi, Jyoti, Killen som står bakom frukost disken med röd hat, den killen som beställde taxi till flygplatsen är väldigt hjälpsamma och noggrant. Frukosten behöver kaffe, de har kaffe maskin utan kaffe. Personalen jobbar jämt på att ta bort te cup eller tallrikar när man äter, det är stressande liksom går man fylla på kaffe och återkommer ser tallriken borta. Fick ett rum bredvid ett personal rum som servera hela våningen med städ material och annat, det tillkommer flera diskussioner och in och ut fem på morgonen eller senare på kvällen. Jag står i reception disken och hade ett samtal med Nagi som pratar Arabiska som mig samtidigt står bredvid två tjejer en av dem verkar chef hon gjorde ett tecken till Nagi att sluta prata och hjälpa den andra mannen som hon skulle hjälpte honom stället, detta beteende är otrevligt, jag tror inte den chefen i reception vågar vissa sånt tecken om någon har på sig arabiska kläder. Tyvärr visa personal behöver man vissa den otrevlig attityd så de sluta behandla andra annorlunda till och med de jobbar i ett arabiska land med det verkar de har med sig fördomar från deras länder. Tack Nagi för att du visade respekt i den situation.

 
2024-05-11

av GERARD D Saint-Just-Saint-Rambert, Frankrike

Hotel agréable en bord de Creek

Hotel agréable en bord de Creek pour visiter Dubai et avoir un hôtel pour passer la soirée et la nuit. Simple 4 étoiles bien situé avec tarif raisonnable. Les berges du Creek sont très agréable en soirée pour des ballades à pied ou en bateau avec le Gold Souk et les épices

 
2024-03-11

av rosannav967 Matera, Italien

Festa della donna e Dubai

In occasione delle mie ferie e della festa della donna,ho deciso di andare a Dubai... L hotel è in una posizione ottimale, anzi direi la migliore,per chi vuol vivere la magia di Dubai classica o old... bellissimo il villaggio di Al Fhaidi..e fantastica l esperienza della barchetta per passare dall 'altra parte per andare nella zona di Deira... Colazione soddisfacente, pulizia abbastanza buona e personale disponibile...

 
2024-02-12

av Raymond K Sliedrecht, Nederländerna

Fijn hotel en prima omgeving

De 2e keer voor ons in dit hotel en het voelt als thuiskomen. Het hotel is modern en trendy ingericht. Wel even wennen dat je een kale betonvloer in je kamer hebt ipv zachte vloerbedekking maar het is verder wel schoon. Het ontbijt is in buffet vorm en redelijk tot goed. De bedden zijn heerlijk en de kamer is van alle gemakken voorzien. Je kan in de parkeergarage parkeren en op het dak zwemmen. De pluspunten voor dit hotel zijn vooral de ligging aan de Creek en Burjuman. Luchthaven is dichtbij. Verder gelegen aan de Creek en een rustige ambassade wijk.

 
2024-06-13

av M C

Amazing staff Ruveen and Preeti and one Only super woman Fatimatu

We absolutely loved our stay here. We have been so well looked after. Such a friendly and attentive team When you want to rate the best experience you’ve to take time in doing so. We chose Hampton as our milestone friends ships and we‘re so glad we did. From our arrival to departure the term of Hospitality got a new definition with bucket loads of warmth added to it by the hotel Staff! The warm welcome by Preeti, Special shout out and gratitude to coolest staff we have ever met Mr Ruveen who helped us at check in and also provided us a late check out. Having breakfast at C.U and one of staff like super women name is Fatimatu she’s incredibly amazing!!! even she’s alone she can handle all the guests 😍I don’t know how she can handle it really she’s like octopus 🐙 can catch all works ❤️ Overall it was a great experience again thanks to everyone.