Kundomdömen om Canopy by Hilton Dubai Al Seef

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 24 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2023-02-15


10 av 10

+
bra service, enkelt och oklomplicerat
-

Bekräftad gäst: 2023-02-13


7 av 10

+
Generellt bra hotell. Småsaker att förbättra. ACn blåste rakt ner i sängen så man vaknade förkyld. Kvittar om vi ställde in den varm eller kall. De flesta i personalen var fanstastiskt trevliga. Dock la de ut på instagram att de hade paraply till gästerna, men det fanns bara 1 och sen skulle vi andra köpa ett för ca 450kr. Frukosten var OK, blandat och annorlunda, men saknade vissa saker. Poolområdet trevligt men för få ligg/sittplatser.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-30


5 av 10

+
Service var jättebra och personal var jätte hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-14


8 av 10

+
Takpoolen, trevlig personal och bra stora rum.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-11


3 av 10

+
Poolen & frukost buffén var jätte bra
-
Hotell standarden va dåligt. Det luktade dålig i hela våning 3. Vi såg en kackerlacka i badrummet.

Bekräftad gäst: 2022-12-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

848 omdömen
Utmärkt
 
606
Väldigt bra
 
132
Bra
 
50
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2024-05-24

av LaurentB2755 Bryssel, Belgien

Fuyez!! Évitez!! Préférez le hampton inn juste à côté!

Une honte, cet hôtel est incroyablement mauvais. J’ai fait le check in. J’ai rangé toutes mes affaires après un long vol. L’air condition’é ne fonctionne pas bien donc j’ai appelé et un technicien est venu et m’annonce sue c’est réglé mais ça va prendre du temps. La température minimale reste bloquée sur 23 degrés alors qu’il continue de faire très chaud dans la chambre. L’hôtel m’appelle ensuite pour me dire que je devrai changer de chambre alors que j’ai vidé mes valises et tout rangé. Si l’air conditionné est défectueux, je ne peux pas comprendre qu’on m’ait attribué cette chambre. Il n’y a aucune préparation dans cet hôtel qui est à éviter. Mieux vaut aller au hampton inn à côté qui est bien meilleur et moins cher en plus. À éviter à tout prix. En plus, il fait rappeler plusieurs fois pour comprendre ce qui se passe et ce qui est à faire. Une énorme erreur que d’être venu dans cet hôtel.

 
2024-05-19

av saphir102006 Europa

Perfekt!

Ein traumhaftes Hotel am Dubai Creek mit tollem Service. Unser Zimmer mit Creek- und Stadt-View war unglaublich, sehr großzügig mit allem Komfort. Das Treiben auf dem Creek zu jeder Tages- und Nachtzeit durch das Panoramafester zu betrachten, war genial. Einerseits eine hochtechnisierte Stadt, andererseits die sichtbaren Wurzeln von Dubai. Riesengroße Dusche mit tollen Pflegeprodukten. Mineralwasser stand beim Empfang für uns bereit und wurde am nächsten Tag wieder aufgefüllt. Das angegliederte Restaurant SKAFOS besticht durch seine Lage direkt am Creek. Das abendliche BBQ war sehr vielseitig mit Live-cooking und DJ. Frühstück zu sehr gästefreundlichen Zeiten (bis 11 Uhr) ebenfalls mit Live-Cooking-Station, einer sehr großen Auswahl mit verschiedenen Stationen. Selbstgemachte Smoothies und Yoghurts gehörten ebenso dazu, wie vier verschiedene Säfte und frisches Obst. Es besteht die Möglichkeit draussen zu frühstücken, wieder mit Blick auf den Creek und in ruhiger Umgebung. Die Hotel-Lobby ist ebenso wie die Zimmer sehr stylisch eingerichtet. Es existiert ein Concierge-Service, der den Gästen jeden Wunsch von den Lippen abliest. Insgesamt waren alle Mitarbeitenden sehr nett und zuvorkommend. Abends noch einen Cocktail auf der Rooftop-Bar mit Blick über die Stadt und den Creek als wunderbaren Abschluss eines Tages. Die Cocktails waren übrigens auch sehr gut.

 
2024-05-11

av ashleycV540EX Dubai, Förenade Arabemiraten

hospitalité

c'était ma première fois chez Canopy by Hilton et c'était fascinant d'avoir quelqu'un qui parlait français. Elias Cruz nous a vraiment été d'une grande aide, nous avons pu visiter la ville grâce à lui et toutes ses suggestions étaient toutes correctes même la nourriture qu'il a suggérée était super et les boissons préparées par Nilima étaient super, un plus 1 pour l'équipe sol

 
2024-04-09

av travelerXQ San José, Costa Rica

Buena opción

Estuvimos un par de noches en el hotel mi familia y yo para acompañar a unos amigos que visitaban Dubai. El hotel cuenta con lo esencial y tiene un ambiente agradable. No hay la misma diversidad de opciones en el desayuno que podrías encontrar en otros hoteles Hilton, pero como dije anteriormente cuenta con lo esencial. El servicio es cinco estrellas. El personal siempre fue muy amable y nos trató de forma profesional, resolviendo rápidamente cualquier problema que pudiésemos tener. Este último detalle es el que me hace brindarle las cinco estrellas en mi evaluación al Hilton Canopy.

 
2024-02-22

av Safari49170315358 Assenede, Belgien

Zwembad niet aan te raden

Zwembad niet heel proper en opletten mijn echtgenoot liep er van het zwembad water salmonella op De redders zijn niet echt bezig met hun werk Kleedruimtes waren niet netjes Alhoewel wij logeerden in het al Seef curio waren we aangewezen om te gaan zwemmen in dit hotel TIP VOOR HET HOTEL ZORG DAT ER GENOEG ONTSMETTINGSMIDDEL IN HET ZWEMBAD WATER IS !!!!