Pickalbatros Citadel Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Pickalbatros Citadel Resort är ett högklassigt hotell intill stranden i Sahl Hasheesh, med azurblå laguner och ett stort All Inclusive-utbud. Hotellet är uppbyggt som en liten by, med en egen hamnpromenad, marina, restauranger och caféer. I lagunerna finns det korallrev och det kristallklara vattnet bjuder på en riktig snorklingsupplevelse.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum med delad pool för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten. Alltid lediga solstolar på stranden och poolerna oavsett när man kom dit, iallafall under v14..
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3949 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 25 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pickalbatros Citadel Resort är ett stort och vackert All Inclusive-hotell av hög standard och är uppbyggt som en liten by. Det finns tre trevliga poolområden med en pool i vardera samt en separat barnpool under tak vid en av dem. Två av poolerna är uppvärmda vintertid till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Totalt sett finns sex jacuzzis vid poolområdena. På hotellområdet finns även två saltvattenslaguner med snorklingsmöjligheter, vi rekommenderar att du har på dig badskor. Solstolar, parasoller och poolhanddukar erbjuds utan kostnad både vid poolerna och på stranden. Flera pool- och strandbarer finns i närheten.

På hotellet finns ett stort utbud av restauranger med olika kök och atmosfär, som exempelvis bufférestaurangen L'Asiatique som serverar mat från det indiska, kinesiska och thailändska köket och restaurangen Buddha Buddha som serverar god sushi. Vårdad klädsel, långbyxor för män vid middagarna. Du hittar även flera barer av olika karaktär. För efterrätt finns både caféer och glassbar.

Är du intresserad av tränings finns gym och aerobics, samt två tennisbanor, beach volley och strandtennis. Spelrum med biljard, pingis och fotbollsbord. Vill du utforska världen under ytan finns ett dykcenter samt snorklingsutrustning mot avgift.

Spaanläggningen erbjuder ett urval av avslappnande behandlingar mot avgift. På hotellet finns även dag- och kvällsunderhållning och aktiviteter som minidisko finns för barn mellan 4-10 år, med engelsktalande personal. Mindre shoppingområde på hotellområdet.

Wifi ingår över hela hotellet. Upptäck det stora hotellområdet på ett enkelt sätt med en hotellbuss med fasta turer som tar dig från plats till plats. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet. Vill du se mer av Hurghada erbjuder hotellet bussturer dit mot avgift. Ca 5 kilometer bort ligger centrum i Sahl Hasheesh med sin trevliga strandpromenad som kantas av små caféer och restauranger.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (24/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Kontinental frukost i lobbybaren, kl. 05.00-06.30
 • Frukostbuffé i restaurangen Culina, kl. 07.00-10.00
 • Frukostbuffé i restaurangen Citadel, kl. 07.00-09.00
 • Kontinental frukost i huvudrestaurangen Culina, kl. 10.00-10.30
 • Lunchbuffé i hotellets Food Court, kl. 12.30-14.30
 • Snacks i hotellets Food Court, kl. 15.30-17.00
 • Kaffe, te och kakor i Columbus Café, kl. 12.00-17.00
 • Kaffe, te och kakor i Marina Café & Bakery, kl. 12.00-24.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Citadel, kl. 18.30-21.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Culina, kl. 18.30-21.00
 • Middagsbuffé i restaurang L'Asiatique, kl. 18.30-21.00. Bordsreservation krävs.
 • Middag i den marockanska à la carte-restaurangen Tagine, kl. 18.30-21.00. Bordsreservation krävs.
 • Middagsbuffé i restaurangen Citadel, kl. 22.00-24.00
 • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt drinkar i någon av hotellets barer, kl. 08.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Säsongsinformation

 • Under vintersäsongen 23/24 kan du boka dubbelrummen för 1-3 personer. Till vintersäsongen 24/25 kan du boka dubbelrummen för 1-4 personer, varav 1 barn.

 • Till vintersäsongen 24/25 kan du boka deluxerum och superiorrum med delad pool.

Alla hotell, Sahl Hasheesh

Tropitel Sahl Hasheesh

Med en privat sandstrand och stort, grönskande poolområde erbjuder omtyckta Tropitel Sahl Hasheesh en semester i toppklass. Korallrevet är perfekt för dagens snorkeltur och hotellets pir går långt ut i det kristallklara vattnet. I All Inclusive-utbudet ingår flera restauranger och barer, och sportaktiviteter som tennis och gym.