Kundomdömen om Bella Vista (Hurghada)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 226 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, Personal och rummet
-
WiFi i Alla Rum

Bekräftad gäst: 2022-01-18


6 av 10

+
Personalen
-
Mer fiskrätter, bättre tätade dörrar så inte myggen och oljud kommer in.

Bekräftad gäst: 2022-01-04


6 av 10

+
Att det låg nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2020-03-25


7 av 10

+
Hotellpersonalen, strand.
-
Städning

Bekräftad gäst: 2020-03-20


9 av 10

+
Närhet till stranden, lagom storlek på hotellet, lugn atmosfär.
-
Bättre och stabilare dörrar till rummen, större variation på maten.

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Caribienbaren, kvällsunderhållningen i tältet
-
Renare strand, mycket fimpar

Bekräftad gäst: 2020-02-28


8 av 10

+
Servicen
-
Inget

Bekräftad gäst: 2020-02-26


10 av 10

+
Nära till affärer o havet
-
Finns inget .

Bekräftad gäst: 2020-02-26


8 av 10

+
Bra läge ! Mycket solstolar, fina miljöer ute,
-
Wiffi på hela området gratis, mer koll på alla jäkla" paxare"av sol stolar det finns gott om sängar men folk paxar ändå dom allra bästa sängarna och är borta 4-5 timmar utan att någon reagerar, Mer variationer på frukost det varma då ,2 veckor med samma hela tiden är jobbigt ,

Bekräftad gäst: 2020-02-14

Svar från Apollo 2020-04-05
Hej Lise-Lotte, tack för dina synpunkter! Vad tråkigt att höra att vissa saker på hotellet inte levde upp till dina förväntningar på resan. Det är viktigt att man informerar vår destinationspersonal när det uppstår något problem på hotellet. Detta är för att vi ska ha en chans för att kunna lösa problemet. Trots detta så hoppas vi att du hade en trevlig semester med oss i Egypten! Med vänlig hälsning Linnéa, Kundservice Apollo

7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

1272 omdömen
Utmärkt
 
589
Väldigt bra
 
350
Bra
 
185
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
77

5 senaste omdömen

2022-01-24

av Z4321ZOalih

Bästa semestern nånsing

Hög kvalite när de gäller maten, snälla trevliga. Dem har massa med aktiviteter, och bra service. Rummen är bra sköna med dusch och allt du behöver. Dem har små fester i karibien där man kan vara under kvällen och njuta av.

 
2020-01-29

av Choouwa Göteborg, Sverige

Smutsigt men med trevlig personal

Fruktansvärt smutsigt på vårt rum och trots att vi påpekade detta åtgärdades det inte (Se ex före/efter bilder där vi torkat av lampknappen resp EN av golvplattorna ) Grannarna upplevde samma problem. En dag fick vi BLÖTA lakan i sängen när dom bytt ett påslakan. Dessa byttes efter att vi påpekat detta. Vi fick in en spjälsäng till vår 10 mån gamla dotter - som var trasig. Vi fick ta snöre vi hade med oss och binda ihop där skruvar gått ur för att hon inte skulle kunna klämma sig. Toaletten droppade konstant. Väldigt jobbigt nattetid då man hör ljudet väldigt tydligt. Duschen är FARLIG då vattnet växlar hastigt i graderna och det helt plötsligt blir skållhett! Vi vågade ej duscha vår dotter utan fick tappa upp vatten i handfatet till henne för att ha kontroll över graderna. Brandlarmet gick för jämnan, värst var en av nätterna då det gick gång på gång och väckte både oss och dottern. Vår nere mitt i natten för att fråga om detta i receptionen men dom var tydligt vana och kändes ganska obrydda inför situationen. Poolen var smutsig och mycket kallare än havet. Mycket mindre än förväntat också. All inclusive tycker jag är att ta i. Då bör man förtydliga att det finns en öl. Ett vin. Fem olika drinkar att välja mellan som serveras i små slitna plastglas och alkoholhalten i dessa är HÖG. Lekplatsen är en liiten klätterställning på med rutschkana. Gungan ser ur att vara livsfarligt gammal och dålig. Lekplatsen är nog inte så kul för något barn, men den är verkligen inget för de minsta! Däremot vad maten i huvudrestaurangen (Sultana) riktigt bra, där är fräscht och personalen oerhört trevlig och serviceminded. Personalen på Sultana och aktivitetsteamet har varit helt fantastiska med vår dotter och verkligen förgyllt både hennes och vår tid med sin barnvänliga inställning! Vi köpte WIFI som fungerade bra under veckan för vårt behov.

 
2020-01-26

av sonia J Göteborg, Sverige

Bella vista

Mycket trevligt, lagom stort, hotell. Vänlig personal, välstädat och god mat. Återvänder gärna! Bra läge. Tvärs över gatan cleopatras basar med fasta priser. Liten fin sandstrand och mycket klart vatten. Toppen!

 
2019-12-30

av Vnorrland

Mysigt äldre hotell som har det mesta.

Området Hurughada ser hemskt ut, ofärdiga hotell överallt och sand sten och skräp överallt. Hotellet Bella Vista var inte toppfräscht men helt ok, ett fint poolområde och ren strand. Ligger mycket nära flygplatsen så tar bara 15 min med buss. Finns allt man behöver på hotellet inkl bankomat. Mycket trevlig personal. Mkt bra säkerhet på hotellet som ligger direkt på shoppinggatan. Finns 3 olika sorters restauranger inom hotellet förutom all inclusive restaurangen som var som att äta i en skolmatsalen, maten var okej. Thai restaurangen var helt klart bäst och den italienska sämst. Den privata stranden var mkt liten och hade alldeles för många parasoll så det var svårt att hitta sol för hela kroppen, man blev tvungen att flytta runt solstolen. Spat var ett skämt, omklädningsrummet var ett hörn och jacuzzin var gammal och värdelös, inte värt pengarna. Shoppingen efter gatan var enformig, samma i alla affärer, märkeskopior av sportkläder, träningsskor och souvenirer. Pruta rejält, mer än halvera utgångspriset! Jag prutade över 500 sek på ett köp. Mkt jobbiga försäljare som sliter och drar i en hela tiden, tog 2 timmar att komma 50 meter. Otroligt svalt i luften i december, man behövde kofta på morgonen å kvällen och man behövde ingen solkräm eller med låg solfaktor på dagen. Havet var svalt men skönt, man behövde ligga i solen efteråt annars frös man. Skulle definitivt vilja åka tillbaka men kanske en månad tidigare för att få lite mer värme.

 
2019-12-11

av MJ42435

Bra

Bra hotel bra aktiviteter special Mustafa animation fråga efter honom hjälper alltid ✌️😊 tog bild på honom så ni känner igen honom....vi ses nästa år Men de fins många äldreboenden här hehe så ni vet