Kundomdömen om Bella Vista Hurghada

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 305 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Pool och strand
-
Dålig all inklusive, som sagt glass 1 timme om dagen i lobbyn, pool stängde kl 17 mm massa konstiga saker

Bekräftad gäst: 2024-04-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-07


8 av 10

+
Mycket tillmötesgående personal. Fick till och med egenfåmgad fisk tillagad av chefskocken i restaurangen 🤩
-
Sliten standard i ffa badrum.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
Poolområdet, bra snorklingsmöjlighet vid havet, underhållningar på dagen.
-
Dåligt wifi

Bekräftad gäst: 2024-04-06


7 av 10

+
-
Fattar inte att det inte finns gratis wifi. Men behöver betala avgift för att ha internet på hotellet. Var tvungen att köpa egyptiskt simkort för att ha internet jämt på min mobil under min vistelse i Hurghada.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


7 av 10

+
Ligger centralt.
-
Wi-Fi var mycket problematiskt, Kostar extra pengar. Fick byta rum annars kunde man inte sova på nätterna.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


5 av 10

+
Centralt
-
Jag blev besviken på den lilla stranden

Bekräftad gäst: 2024-04-06


10 av 10

+
Trevlig personal, mysig strand , härlig utsikt från balkongen.
-
Lite för hårda sängar

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
Allt inom hotell området låg nära
-
Hotellet var bra ,men informationen som vi fick var att all inklusive skulle gälla hela dagen när vikten hem, eftersom vi missade första dagen, det har alltid varit så när vi varit på Arabella med samma resebolag.

Bekräftad gäst: 2024-03-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

2007 omdömen
Utmärkt
 
1150
Väldigt bra
 
436
Bra
 
227
Mindre bra
 
94
Underkänt
 
100

5 senaste omdömen

2024-04-11

av Inge A

Familjesemester

Fint hotell och bra städning Men alla 4 blev blev magsjuka av att bara ha vistas på hotellet första dygnet. Feber,kräkningar och diarré. 2 av 4 är fortfarande sjuka efter 3 veckor. 1 är bekräftat fått salmonella. Dåligt wifi även om vi betalade 800kr extra för bättre wifi åt 4 st

 
2024-04-04

av jamal j

Fantastiskt

Det var ett fantastiskt upplevelse, speciellt magdans show. På dagarna var det bra med magdans av Jessy. Och på kvällen var det ett intressanta aktiviteter för alla gäster. Variationen av aktiviteter även barnen. Det som inte var bra internet och Wi-Fi

 
2024-03-09

av Amela R

Egypten har vunnit mitt hjärta vid Hej!

Första ggn vi reste till Egypten. Bella Vista hotellet levererade allt god mat, fantastisk bemötande av personalen som alltid hade ett leende på läpparna. Vi snorklade och körde fyrhjuling ute i Sahara öknen, red på kamel, upplevde kulturen. Vi lärde känna ägaren Fouad som alltid var på plats och pratade med gästerna, vi pratade om livet, familjen och värderingar. Min dotter kallar honom för farbror Fouad nu och han är som familj. Vi kände oss som hemma och vi kommer definitivt åka tillbaka till Bella Vista i år igen och besöka vår nya familj. ❤️❤️❤️❤️❤️

 
2024-01-30

av Niklas G

Skönt och fint hotell med perfekt läge och trevliga anställda

Min första all inclusive, så jag var lite orolig. Paketet från Apollo var VÄLDIGT lågt. Jag antog att det berodde på den instabila situationen vid gränserna, men är vana att ta höjd för olika konflikter och är måna om turismen. Hotellet verkade fullt. Orsaken till det låga priset var nog istället den renovering som pågick. Det lät som om de stod bredvid sängen och borrade. Det blev faktiskt också lite kallt på natten. Det kunde varit illa, men vi sa till efter första natten och fick ett nytt rum med ett leende. Det nya låg i norra byggnaden som värmts upp av solen hela dagen. Vi hade läst att det kunde låta på kvällarna och redan på flyget bekräftade ett par partytanter alla fördomar om svensk alkoholkultur. Det vägdes dock upp av småbarnsfamiljer och andra som inte var på fyllecharter. Poolgymnastik, BBQ, show och Musik-Quiz hörs ju in till rummen vid poolen men bara på avgränsade tider. Däremellan och vid sovdags var det lugnt. Hotellet är inte superlyxigt eller helt nytt, men det är välskött, rent och fint. All personal var supertrevlig. Läget är fantastiskt, innergården med sina apelsinträd och palmer är vacker och det finns mycket gott i all inclusive-restaurangen. Extra bra blir det om man gillar arabiskt, medan den som vill ha leverpastej, korv och pommes frites nog blir besviken. Billig all inclusive betyder inte fin Genever. Starkspriten som ingår kan man hellre använda till annat än drinkar. Men den inhemska milda ljusa ölen var lättdrucken och god. Saknar man en riktig drink på bra sprit så kan man köpa goda (och billiga) i Carribean Bar. Där har de också bra Wi-Fi för restauranggästerna. Uppkopplingen kommer och går överallt annars, även när man försöker surfa gratis i receptionen eller köper extra till rummet. Perfekt hotell för lata innekatter. Men också bra att utgå ifrån om man är mer aktiv. Bäst och billigast är i så fall att jämföra och boka utflykter online.

 
2022-04-17

av tiinad2022 Malmö, Sverige

Vacation time

Trevligt hotell med trevlig och hjälpsam personal. Många aktiviteter som vattengympa, volleyboll, boule, pilkastning mm. God mat god dryck. Härlig strand precis id hotellrummen mysig restaurang ut med piren.