Yogaretreat med Sverige Springer

Upplev en heldag med yoga och meditation ledda av yogaläraren Beatrice Sjöberg Magnusson, certifierad yogalärare genom Yoga Alliance.

Vi väcker kroppen till liv, lär oss andningsövningar och går en mindful walk i skogen i vackra grönskande Hagaparken. En återhämtande och energigivande dag med fokus på self love för dig som behöver ta hand om dig själv lite extra.  

Vem kan delta/nivå

Alla kan delta. Övningarna anpassas individuellt vilket gör att det går lika bra för dig utan förkunskaper som för dig med erfarenhet av yoga och meditation. För dig som vill nå ett inre lugn och minska på stress och oro.

Tag med

  • Mjuka kläder som sitter bekvämt.

  • Vid svalare väder kan det vara bra att ha en extra tröja med.

  • Medtag även handduk för dusch på Haga Health Club.

Komplettera din dag med boende på Royal Park STHLM

Boka gärna övernattning på Royal Park Stockholm. Royal Park Stockholm är vårt första Apollo Sports-hotell i Sverige. Här har du alla möjligheter att fokusera på träning och upptäcka grönområdena kring Hagaparken och Brunnsviken. Träna allt från yoga och gruppträning till självförsvar eller boxning. Ta en löprunda i de natursköna omgivningarna och avsluta dagen i hotellets relax. Hotellets à la carte-restaurang är etablerad som en av landets främsta veganska restauranger, men här finns även ett brett utbud av rätter som inte är veganska. På Royal Park Stockholm finns något för alla helt enkelt!
 

Pris: 1500 kr/person

Begränsat antal platser: 
Min antal 10 personer, max 40 personer

Aktuellt datum och plats: 
13 juli och 17 juli, Royal Park Stockholm, Hagaparken Stockholm

Ta med:

  • Mjuka kläder som sitter bekvämt.
  • Vid svalare väder kan det vara bra att ha en extra tröja med.
  • Medtag även handduk för dusch på Haga Health Club.

Parkering:
Parkering mot avgift finns i såväl parkeringshus som utomhus.

Ta dig hit från Stockholm:
Buss: Buss 57 från Sofia mot Frösundavik. Kliv av vid ändhållplats Frösundavik. 
Pendeltåg: Pendeltågstation är Solna station. Ta buss 57 från Lilla Frösundavik eller promenera ca 15 till Frösundaviks Allé 15.

Boka

Om ledarna

Beatrice Sjöberg Magnusson får med sitt prestigelösa sätt deltagarna att känna sig välkomna och bekväma. Hon leder rörlighetspassen med mycket glädje och harmoni. Oavsett om det är mer fysisk yoga, yinyoga eller meditation så är fokus alltid på att känna in gruppens behov vid tillfället.

“Finns ingen som får mig att känna mig så trygg, lugn och värdefull! Bara att höra Beas röst under ett yogapass kan göra min dag!" - Bianca Salming

Dagsprogram

Detta ingår