Kundomdömen om Sentido Neptun Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

294 omdömen
Utmärkt
 
115
Väldigt bra
 
96
Bra
 
53
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2016-06-27

av lottap780

Midsommar i sol

Mycket trevligt hotell. Rent och snyggt. Nära strand. Bra salladsbuffé både på lunchen och middag. Synd att hotellgäster inte respekterar att man inte fick "boka" solsängar. Många la ut sina handdukar men kom inte dit förrän sent på eftermiddagen. Skulle vara trevligt om hotellet även hade haft solsängar på stranden. En tur med båten till Nessebar är att rekommendera.

 
2015-07-22

av Stephanie E

Fint hotell

Ok hotell, vi fick inte de finaste rummen, vi låg ut mot gatan där det var endel ljud. Dock inget vi led av. Buffén var som bufféer brukar vara. Stort - var att vi som hade halvpension inte hade tillgång till HELA buffén. Städerskorna va fantastiska men många av de andra i personalen var snorkiga. Gymmet kostade pengar. Wi-fi fungerade på hotellet, vissa ställen sämre än andra men ändå bra. Vår favorit lunchrestaurang var Morris som ligger precis utanför hotellet, väldigt bra personal som kunde endel svenska .

 
2014-09-13

av Annika19 Jönköping, Sverige

Fint hotell med bra läge

Vårt vanliga hotell i Sunny Beach gick inte att boka så det blev Neptun Beach. Ett jättefint hotell med toppenläge vid havet och mitt i centrum.Vi hade halvpension och det finns inget att klaga på maten. Vi åt dock på andra restauranger några gånger eftersom det blev lite "samma" Kväll efter kväll med buffe.Rummen är stora och sängarna riktigt bra.Nackdelen med detta hotell är att det är lite för stort. Det blir väldigt trångt vid poolen och solstolarna räcker inte till på långa vägar. Det gällde att vara uppe vid sex - halv sjutiden på morgonen och lägga ut handdukar,annars fick man vara utan stol.

 
2014-01-30

av Maggan470 Örnsköldsvik, Sverige

Hotell med perfekt läge

Detta var min andra vistelse på hotellet. Denna gång fick jag förklaring till varför man måste vara uppe 6 på morgonen om man vill boka en solstol i närheten av poolen. En morgon när jag klev upp före 6 såg jag hur en av personalen gick och lade ut handdukar åt gästerna. Ja det var minst 30 bokningar han gjorde, Denna äldre man va något av en poolvakt. Helt sjuk å jag gav mig till känna å nog skämdes han. Lättförtjänta pengar. För övrigt var det bra men två veckor va en vecka för mycket. Samma mat återkom veckan efter vecka. Å ingen semester precis om man måste ställa klockan på ring kl 6 varje morgon.

 
2013-08-22

av NillaH Malmö, Sverige

Bra hotell mitt i smeten

Gillar man hållingång, shopping och tivoli då ligger lti Neptun Beach Hotel perfekt mitt på Sunny Beach. Själv föredrar jag den underbara medeltida staden Nessebar cirka fyra kilometer därifrån, men det är ju en smaksak. Familjens bonuspappa och tonåring trivdes bra att ha massor att göra om kvällarna, crazy minigolf och åkattraktioner osv. Själva hotellet var utmärkt, stora rum,sköna sängar, tyst trots att vi bodde mitt inne i stan, luftkonditionerningen fungerade hyfsat även i 33 graders värme. Restaurangen erbjöd bra allinclusive-buffé. En hel de att välja på varje dag, även om man till slut ofelbart tröttnar buffé. Dryckerna var inte lika bra, rödvinet var hemskt, sött till mat är inte så kul. När jag frågade om "dry red wine" fick jag det ibland, helt ok, ibland hävdade de att de bara hade de hemska söta.... det vita vinet var supersurt och smakade konstigt och apelsinjuice var söt saft. annars fungerade allt bra. Finns många bra restauranger i Nessbar dock (rekommenderar dock INTE Poseidon i Sveti Vlas). Öl är billigt en svensk tia för en stor starköl, av lokalt märke, vi tyckte Zagurka var bäst men även Kamenitza är bra. Varning för myggor! Många blev myggbitna (men min sambo och son inte alls, trots att vi gick i sällskap hela tiden), men är u som jag en myggmagnet - på med myggmedel från första sekund, äbven inne i stan. Runt poolen frå man inte reservera solstolar - ändå är varenda solstol reserverad klockan åtta. Vill man ha solstol är det bara att sätta klockan och trotsa förbudet, det gör alla och badvakten säger inte ifrån. Synd, eftersom det mest är övergivna handdukar som ligger och solar hela dagarna... :-( Solstolarna på stranden ingår inte i hotellet och dem måste man betala för, 7 eller 8 leva per dag, dvs cirka 35-40 kronor. Svarta havet är annars mycket fint att bada i, salt och härligt och rent vatten, alerta badvakter och massor av folk (på Sunny Beach åtminstone). Vi hyrde bil en dag, rekommenderas, själv tycker jag Sunny Beach är det värsta stället i Bulgarien, allt annat är riktigt mysigt. Men ändå helt okej att utgå ifrån.