Kundomdömen om Melia Sunny Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2137 omdömen
Utmärkt
 
1188
Väldigt bra
 
587
Bra
 
232
Mindre bra
 
81
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2023-08-06

av johanz446 Axvall, Sverige

Utmärkt hotell med väldigt trevlig personal!

Ett utmärkt hotell. Personalen är trevlig och ytterst hjälpsam. Maten helt ok och väldigt stort utbud. Sunny Beach är en stad så det blir trångt kring poolerna, som vid alla stadshotell. Det är dock inget problem. Vattenrutschbanorna uppskattades särskilt av dottern. Det enda jag skulle önska förbättra är strandbaren som är i minsta laget och alltid hade kö.

 
2023-06-17

av Elin H

Bästa animation team

Rummen var bra och trevligt hotell över lag. Maten var helt okej för att vara all inclusive. Deras animation team gjorde att min upplevelse på hotellet blev 10 gånger bättre med roliga aktiviteter och deras personlighet mot mig som gäst. Fanns bland annat volley boll, dart och pilskytte.

 
2019-08-21

av VEKN Katrineholm, Sverige

Rummet okej men resten var sådär!

Helt okej hotellrum, Samma mat varenda dag i restaurangen som var smaklös och kall eller som baconen såg ut som dom nuddat stekytan för att sedan serveras tex, långa köer till snackbarerna. För mycket "Friterad mat" och lite alternativ till det. Blir inte ett återbesök till detta hotell.

 
2019-08-06

av Karolin S

Solresa med familj

Vi reste hit med ett litet barn. Hotellet var riktigt stort och fräscht. Maten var god och drycken smakade bra. Hotellservicen va kanon, vi fick ett rum att duscha i då vi inte skulle åka därifrån först sent på kvällen.

 
2019-08-02

av Robert L

För stort!

2019, nya komplexet står klart, på tok för stort nu. Inte alls samma känsla som 2018 när vi va där sist. Rummen är bra, maten är ok. Spriten är förfärlig. Limningen i pappersmuggarnas fog, man fick dricka i släppte av spriten. Nya komplexet gör att det blir extremt mycket folk i pooler och restauranger. Nya komplexet är underdimensionerat när det kommer till hissarna. Endast 4 st hissar som dessutom krånglade absolut hela tiden. Under hela veckan vart balkongen inte sopad en enda gång av städarna. Smutsiga golv satt vi i på balkongen. Åker inte tillbaka!