All inclusive

Sommarhotell med All Inclusive

På All Inclusive-resor kan du äta och dricka så mycket du vill på hotellet utan att fundera på notan. All Inclusive är ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som vill slappna av och äta gott på semestern. Mat och dryck ingår alltid men utbudet kan variera. Mer information om vad som ingår hittar du på hotellsidan. Här presenterar vi våra sommarhotell som erbjuder All Inclusive.

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende


Vanliga frågor om All Inclusive

Vad är All Inclusive?

En resa med All Inclusive är en paketresa med flyg och hotell där mat och dryck på hotellet ingår. Utbudet i All Inclusive-programmet varierar mellan olika hotell. Det är ett extra bekvämt sätt att resa eftersom du inte behöver tänka på kostnaderna för måltider.

Vad ingår i All Inclusive?

I All Inclusive ingår mat och dryck på ditt hotell. Ibland ingår även andra faciliteter och bekvämligheter. Utbudet kan variera, och det finns ibland två nivåer av All Inclusive att välja mellan. Exakt information om vad ett enskilt hotell erbjuder hittar du på hotellsidan.

Finns det sista minuten-resor med All Inclusive?


Inspiration

Härlig All Inclusive-måltid med familjen

All Inclusive – en semester med extra allt

Resor med All Inclusive blir allt mer populära – det är bekvämt och lyxigt att ha fri tillgång till mat och dryck på hotellet utan att behöva plocka fram plånboken. Men medan All Inclusive är ett semesteralternativ som älskas av många finns det också många som är tveksamma till det. Synnöve Karlsen är en av dem som var rejält skeptisk. Men efter en semestervecka med All Inclusive var hon positivt överraskad: ”det var verkligen ett smidigt och bekvämt sätt att resa med barn – en solsemester med extra allt”.

Läs mer och inspireras!