Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
29
Väldigt bra
 
32
Bra
 
21
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-09-16

av Fearless418398

Nyrenoverat mycket fräscht hotell.

Vill ni uppleva en härlig hotellvistelse? --Välj detta hotellet! Bra service, god frukost, egen fin strand och perfekt läge. Vad det någon vi undrade över så fanns alltid personalen till hands! Att vi sedan kunde sitta och äta deras fantastiska lunch i otroligt vacker miljö var ju bra en bonus! Dessutom väldigt prisvärt!

 
2019-06-09

av Hargus23 Degerfors, Sverige

Mycket bra

Gillade det mesta med detta hotell. Så fint städat varje dag. Trevlig och hjälpsam personal. Nära till stranden och god mat som serverades på strandbaren. Gratis solstolar, toppen! Ligger lite i utkanten, men vad gör väl det? Bara bra att röra på sig lite. Jag bor mer än gärna här igen

 
2016-08-20

av paulinacfrank Bromma, Sverige

Litet hotel med egen stranddel

Litet hotel beläget med egen stranddel med gratis solstolar. Rummen är helt ok, saknade dock papperskorg och det har varit en del kortare strömavbrott emellanåt. Bra städning med rena handdukar och sängkläder. Wi-fi funkar ok emellanåt. Helt ok frukost med bröd, frukt, flingor och lite bakverk. 10 min promenadväg till centrum

 
2015-10-22

av bielke Knivsta

Ocentralt

Hotellet ligger i en del av staden där det inte bor så många. Detta ses på de stora halvfärdiga byggnaderna som omger hotellet. Detta gör att det inte finns någon lokalbuss till centrum. Det tar ca 30-40 minuter att vandra till centrum. Hotellet ligger vid stranden och på andra sidan finns en rätt hårt trafikerad väg. Vårt rum (203) och balkong gränsade mot vägen och vi stördes på kvällarna, inte bara av trafiken utan också av skällande herrelösa hundar. Hotellet har en uteplats som är ganska trevlig om man bortser från den plågsamma musiken som spelas hela tiden på hög volym. Musiken drabbar även restaurangen, som annars har bra mat. Vid sanden finns rikligt med solstolar och tillhörande parasoll. Tyvärr är stranden väldigt stenig vilket gör det svårt för äldre personer att ta sig ut i vattnet. En liten brygga ut hade hjälpt. Hotellet saknar hiss och är därför olämpligt för rörelsehindrade personer.Dessutom bör man lägga märke till att trappsten i trappan är olika höga. Rum, sängar och badrum var bra. Dock saknar vi som så ofta en riktiga sänglampor. Ett problem var också att duschen var svår att reglera. Varmt och kallt vatten kom stötvis. Handdukarna böts varje dag.Frukosten var en besvikelse. Brödet var jättetråkigt och vid något tillfälle mögligt. Tråkigt bröd tycks dock vara ett generellt problem på alla restauranger i stan. Vi saknade ett utbud av frukt, som till låga priser fanns i stadens affärer. Personalen var mycket hjälpsam och trevlig.

 
2023-09-04

av Luca L Province of Ancona, Italien

Portatevi il sapone🙂

personale disponibile, camere pulite e spaziose, vista mare e su Corfù (terzo piano) ottima. Peccato che non vengano sostituiti shampoo e sapone una volta finiti, bisogna chiederli di continuo alla reception! Fastidiosa la musica dagli hotel vicini, e anche dal bar del ristorante. Spiaggia non troppo pulita...lettini appiccicati l'uno all'altro. Buono il ristorante.