Kundomdömen om New World Saigon Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

3850 omdömen
Utmärkt
 
2312
Väldigt bra
 
1048
Bra
 
328
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
70

5 senaste omdömen

2017-03-19

av 451larsj Stockholm, Sverige

Lyxigt hotell i HCMC

Lyxliv! bodde på klubbvåningen dvs våning 10. Fantastisk service med minst en person i en egen reception. Stor frukostbuffé med möjlighet att sitta ute på altan på 10:e våningen! Middagsbuffé med dryck ingår. Börja med en drink, vin till maten och en avec till kaffet! Man behöver inte gå någon annan stans. Suveränt stort ljust rum. Poolparty lördag eftermiddag ingår också liksom tillgång till poolen hela vistelsen. som sagt. Lyxliv! Går att boka billigt boende men standardpriset är "dyrt".

 
2015-08-07

av martjo77 Panama City, Panama

Bra hotell

Ett bra hotell, fast inget utöver det vanliga med tanke på priset. Rummet är bra fast det syns att det inte varit renoverat på länge. Skulle gissa att det gå att hitta bättre hotell för samma pengar i HCM.

 
2015-01-02

av Mona U

Mycket bra hotell med pool och sköna sängar

Klassiskt anrikt hotell med riktigt hög servicenivå. Uppgradera till Recidence och få tillgång till deras Livingroom på 10:de våningen med kaffe och te hela dagen. 17:30-19:30 Coctails och snack som sushi, sallader, kakor och ost ingår. Här var det dock rusning till allt det goda. I denna lounge kan du även äta din frukost om du önskar eller gå ner till lobbyrestaurangen. Snyggt poolområde. Bra gym med nya maskiner. Sköna madrasser. Även kuddarna och täcket var mjuka och sköna. Hotellet har ett lugnt läge med en park på ena sidan och city på den andra med gångavstånd till massor med restauranger. ATM maskin i lobbyn. Sminkspegel i badrummet gör mig alltid glad. En nackdel var att vi bara hade ett eluttag som fungerade för laddning av telefoner mm. Vi hade två rum och ungdomarna var glada att de kunde få ett rum med två enkelsängar. Dubbelsängen som vi har var generös i storleken.

 
2014-03-12

av boin Malmö, Sverige

Delvis mycket bra, men alldeles för dyrt inhouse.

Sängarna, poolområdet och frukosten är mycket bra och i klass med hotellets 5-star status. Stanardrummen något slitna och för litet utrymme till kläder och bagage om man är två vuxna i rummet.Priserna på mat, dryck och viss service som ej ingår i rumspriset är alldeles för höga. En 25 cl vatten vid poolen kostar ca SEK=30 en lätt middag i frukostrestaurangen för två personer bestående av 2 vanliga öl samt två lätta inhemska rätter kostar va SEK=320. Efter Vietnamesiska förhållanden är detta mycket för dyrt. Dessutom ingen sensation.

 
2012-04-23

av heppskukku Helsingfors, Finland

Ett utmärkt hotell

Besökte hotellet i mars 2012. Väl skött, rent,restaurangen bra, Centralt läge