Kundomdömen om Blue Ocean Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,7 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Den trevliga personalen och att om man hade ett problem så åtgärdades dessa direkt.
-
Det var bättre än förväntat

Bekräftad gäst: 2023-03-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-01-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

532 omdömen
Utmärkt
 
291
Väldigt bra
 
194
Bra
 
36
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2020-01-17

av Bitte W

En underbar resort!

Kan verkligen rekommendera Blue Ocean Resort! Lugnt, välskött och en mycket trevlig personal som gjorde allt för att man skulle trivas! Vi bodde i en av beach bungalowerna (211) och vi trivdes jättebra där. God frukost serverades och även maten på kvällen var uppskattad, Utanför resorten var där många bra och billiga restauranger att äta på, kan föreslå Dragon Fly med god mat och trevlig personal. Stranden bjöd på många långa promenader, det enda negativa var att det blåste upp rejält på em och då var det svårt att bada pga höga vågor. Man ska oxå vara beredd på en lång transfer från flygplatsen ca 5 Tim.

 
2019-02-01

av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Bra val

Lugnt område med nära till både hav och pool. Personal service-mind och var väldigt dåliga på engelska. Fina rum med liten uteplats med soffor för varma utekvällar. Sängar ok men kuddarna var för hårda. Städning OK. Fördel att det var väldigt lugnt i området mer ett vuxenhotell då det inte var några barn där. Bra att äta och dricka på hotellets restaurang, lika prisvärt som att äta i byn. Frukostbuffén bra med mycket att välja på. Skulle bo här igen om jag kommer tillbaka. OBS svårt att bada i havet efter lunch eller blåsiga dagar då det går väldigt höga vågor. Skulle inte rekommendera småbarnsföräldrar som vill bada i havet.

 
2019-01-25

av bow498

Toppenfint hotell med bungalow vid stranden.

Fantastiskt fint hotell. Bodde i en bungalow nere vid stranden. Rent och fint. Jättebra frukost med utsikt över stranden gav en bra start på dagen. Kunde inte avslutat våran resa till Kambodja och Vietnam på ett bättre sätt.

 
2018-01-22

av janericm2015

Bra avslutning på rundresan.

Hotellet ligger fint med restaurang nere vid havet som serverade bra o varierande rätter. Perfekt för det tre nätter vi tillbringade där. Det som drar ner betyget är att vi var tvungna att påpeka att vi gärna ville ha två sängbord o två sänglampor. Man löste problemet men i ett 4 stjärnigt hotell skall det inte ens vara en fråga. Vidare var det för få solstolar på stranden o för få parasoller, när vu var där så upplevde vi inte att hotellet var fullbokat så vi kan tänka oss hur det kan bli vid högtryck. Rummen var lagom stora o välstädade o personalen vänlig o serviceminded. Lite svårt med kommunikationen ibland, men med goda skratt o gester klarade vi det bra 😎👍

 
2018-01-21

av Åsa L Paris, Frankrike

Ett fantastiskt bra hotel för sol o bad, trevlig service och bra läge.

Vi avslutade en resa från norr till söder i Vetnam på denna resort. Trots att solen lyste med sin frånvaro fick vi några härliga dagar vid havet/ poolen. Hotellet är rent, bra service med vänligt bemötande av all personal. Det enda vi saknade var sänglampor... Åsa o Thomas