Resor till San Francisco

  • Hit reser du på egen hand

San Francisco är en av de vackraste städerna i USA. Staden ligger utbredd över ett antal kullar och gatorna är stundtals mycket branta. San Francisco har en europeisk karaktär och tempot är lite lugnare här än i många andra amerikanska storstäder. Ta gärna en spårvagn uppför de branta backarna och se de viktorianska radhusens klassiska arkitektur. Väljer man att resa till San Francisco får man se en lite annorlunda sida av USA.Fakta om San Francisco

Tidsskillnad

Svensk tid -9 timmar

Transfer

San Francisco International Airport ligger 13 km söder om staden. Från flygplatsen kan du åka in till city med snabbtåg eller buss. Läs mer om transfer här.

Stränder

Det blir sällan speciellt varmt i vattnet i San Francisco. Men stränderna är fina och välbesökta. De mest kända är Ocean Beach, Baker Beach, Crissy Field, Rodeo Beach m.fl.

Mer fakta

Väder

jan 15°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 17°c
maj 18°c
jun 20°c
jul 20°c
aug 20°c
sep 21°c
okt 21°c
nov 18°c
dec 14°c

Teknisk uppdatering på hemsidan

Inatt mellan 23:00 och 01:00 genomför vi en teknisk uppdatering på hemsidan. Tyvärr går det inte att boka en resa eller logga in på Mitt Apollo under den tiden

Alla orter Kalifornien

Los Angeles

Välkommen till Los Angeles, drömmarnas och möjligheternas stad. Få platser på jorden kan mäta sig med LA:s eviga stjärnglans. Här väntar drömfabriken Hollywood, lyxiga Beverly Hills, shoppinggatan Rodeo Drive och så mycket, mycket mer. Med det oändliga utbudet av sevärdheter och underhållning är en resa till Los Angeles helt klart en toppkandidat på din bucketlist över resmål.