Riviera

  • Rent och snyggt
  • Nära strand och centrum
  • Köp till All Inclusive

Hotell Riviera i Alanya är ett omtyckt hotell med avkopplande atmosfär och bra läge nära Kleopatrastranden. De två poolerna har plats för både stora och små och i poolbaren kan du beställa in något svalkande. Som pricken över i:et finns här även ett spacenter med hamam och bastu med gratis inträde under vissa tider, och ett gratis litet gym.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 3-4 personer/3-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Servicen, rum men, nära till havet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 505 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Riviera är ett fint hotell med perfekt läge vid Kleopatrastranden. Hotellet består av tre byggnader, en som tillkom 2011 och de andra två renoverades 2014. Den senast uppförda och en av de renoverade ligger sida vid sida. Den andra renoverade byggnaden är belägen lite bakom dessa och för att nå den måste en liten väg korsas. Vid den senast uppförda byggnaden finns en spaavdelning med behandlingar mot avgift. Gratis inomhuspool. Bastu och hamam som har gratis inträde kl. 16.30-18.30 (egen handduk medtages), eventuella behandlingar är alltid mot avgift. Under högsäsong anordnas ibland sportaktiviteter, som exempelvis vattengymnastik,

Två trevliga poolområden med gratis solstolar och parasoller. Barnsektion i båda poolerna. Poolbar. Restaurang som serverar buffé. Gratis litet gym och bordtennis. Sällskapsrum med tv. Frisör. Konferensmöjligheter. Gratis wifi på hela hotellet. Room service. Flera affärer och restauranger i området. Genomfartstrafik som kan uppfattas störande.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

I All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00.
  • Kaffe/te och kakor, kl. 15.00-16.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-20.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
  • Påfyllning med en liten vatten varje dag i minibaren på rummet.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller hela avresedagen, även vid sen avresa.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden.