Kundomdömen om Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget vid stranden var mycket bra, poolen fräsch och maten mycket bra
-
Jag tycker att med så mycket folk anställda borde de kunna uppvakta gästerna i solstolar bättre. Nästan aldrig kom de och frågade om man önskade något, utan man fick alltid gå och beställa.

Bekräftad gäst: 2020-03-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

555 omdömen
Utmärkt
 
304
Väldigt bra
 
176
Bra
 
51
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2020-02-21

av Sumagrer Hönö, Sverige

Could have stayed forever

Finns bara ett ord, fantastiskt. Underbart vackert hotel i gammal stil, frodig välskött trädgård. Lagom stort. Vackra rum sköna sängar, strandväska, ishink, badrums våg :) bra placering av AC. Fantastiskt fin pool och poolområde. Några trappsteg ner och du är på stranden, vid högvatten försvinner stora delar av stranden men vid lågvatten är den oändlig. Bra gym för att vara i Thailand, finns bänkpress , hantlar ,fyrstation samt konditions apparater. Fri transport till staden flera ggr/dag. Mycket bra frukost, det enda minuset , hotellet är lite för dåliga på att fylla på mat, är du hungrig på något speciellt var tidigt ute. Vi åt vid 9.30 och då var det ganska utplockat. Väldigt service minded och trevlig personal. Rekommenderar hoteller på det varmaste

 
2017-11-30

av oscardevall Eskilstuna, Sverige

Fint hotell med bra service

Vi har i skrivande stund sex dagar kvar på våran vistelse. Vi trivs väldigt bra här, men detta handla tydligt att högsäsongen inte har kommit igång än, det är ganska lite folk kring polen och även i restaurangen om kvällarna. Det här stör inte oss alls, tvärtom egentligen. Det är väldigt fina och fräscha rum med BRA AC, och ett fullgott wi-fi (klarar att streama Netflix). Att ta en taxi från hotellet in till Hua Hin kostar 150 Baht och tar ca. fem minuter, hotellet har en ”egen” taxiservice och hjälper gladeligen till att boka. Vi har ätit både lunch och middag i hotellets resturang och det den är absolut bra, priserna känns lite dyrare än om man tar sig in till Hua Hin.

 
2017-02-22

av kenp217 Alingsås, Västra Götaland, Sweden

Fantastisk trevligt hotel som erbjuder en avkopplande miljö bara 5min med Tuk Tuk till centrum.

Ett hotel som levererar en upplevelse som motsvarar de flesta förväntningar man kan ha. Hotellet är byggt i traditionell Thai arkitektur men har alla moderna bekvämligheter. Hotellet är lugnt och avkopplande med bl.a ett väldigt snyggt poolområde och direkt access till havet.

 
2017-02-18

av Guldorn

Lugnt, trevligt och vänligt

Vi kan bara säga positiva saker om detta hotell. Rummet var extremt stort och städningen var föredömlig. Kanske något tungt med sin mörka interiör men det är ju meningen att det ska gå i kolonial stil. Personalen var väldigt vänlig och ständigt hjälpsam. Frukosten innehöll allt som man kan önska sig av en stor hotellfrukost. Det fanns nog något för alla gäster som kom från alla delar av världen. Hittade tom sushibitar. Lunch/Middagsrestaurangen som låg nere vid stranden serverade väldigt god mat. Det blev att vi stannade kvar och åt fler kvällar än vi tänkt. Deras månadens special, "Surf and Turf" hade en köttbit som bara smälte i munnen. Hotellet ligger i södra utkanten av Hua Hin och för oss som inte vill ha det livat var det bara en fördel. Väldigt enkelt att ta sig till centrala delarna med hotellets skyttelbus eller Tuctuc mm om man vill shoppa och festa. Noll trafik vid hotellet gjorde att nätterna var kav lugna (förutom ljudet från luftkonditioneringen då) Via en stig kom man snabbt ut på huvudgatan där gick att hitta massage och ett antal mindre matställen som passade perfekt att luncha på. Stor pool som även hade barnvänliga delar. Rekommenderar starkt detta hotell och kommer gärna tillbaka.

 
2016-02-04

av iwan40 Uppsala, Sverige

Trevligt och lugnt

Mycket trevligt ställe, fantastisk frukost, bra mat mycket vänlig personal perfekt städning. Trevligt att kunna bada i havet Kan tänka mig åka tillbaka. Deras spa var väldigt bra. Vi hade också tur att få se en lokal brölloppsceremoni på morgonen och sedan en katolsk på kvällen.