Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1620 omdömen
Utmärkt
 
808
Väldigt bra
 
575
Bra
 
166
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2023-10-09

av Passify Örebro, Sverige

Jätteskön oktobersemester

Helnöjd med service, faciliteter, läge och innehåll. Anlände sent en kväll, blev snabbt incheckade och sen en kall bira i den ljumna kvällen. Bra rum med sköna sängar, balkonghäng med grannar, god frukost med vettigt utbud och snabb personal. Vi testade dock inte middagen på hotellet. Men spabadet, cykelrummet i källaren, poolen och baden var kanon.

 
2023-05-06

av Markus G

Mkt trevligt, enkelt hotell.

Trevligt bemötande. Mkt bra frukost. Sköna sängar om än ganska små rum. Bara en kort promenad från stranden och strandpromenaden. Ganska enkelt hotell men välskött och trevligt. Bra med Takterrassen ovan receptionen, där man kunde sola hela dagen om man vill. Först var vi lite besvikna att vi ej fick rum med kvällssol, utan halvtrist mot baksidan, men det visade sig vara ganska schysst med vårsolen på balkongen hela förmiddagen, om man vill softa där på rummet.

 
2022-10-20

av Passify Örebro, Sverige

Oktoberfestligt

Trivdes kanonbra på hotellet med personal, mat, faciliteter och atmosfär. Rummen var helt ok, sängarna jättesköna och frukosten var god och med många alternativ. Gym, spa och cykelförvaring var perfekt, och nyttjades allihop. Baren med underhållning var helt ok.

 
2022-10-07

av 498evalenas

Det positiva var läget.

Håller inte för ett fyrstjärnigt hotell. Rummen mycket små. Städning ok. Vårt rum luktade avlopp och efter ett dygn och ett försök från personal att hälla klorin i luftkondioneringen så fick vi byta rum. Frukost var ok. Kvällsbuffen tråkig och maten återkom i "annan skepnad" följande dagar. Poolområdet trångt och solplatser "bokades" gnm utlagda handdukar trots att det inte accepterades av hotell ledning. Hotellets plus är dess läge nära både strandpromenad och bussförbindelse till Palma. Obligatorisk skatt för en vecka var i okt - 22, 517 kr vid utcheckning.

 
2022-09-10

av A6516YFaleksandras

Nice place

Väldigt trevligt ställe! Hjälpsam personal, god mat, bar i poolen är fantastiskt!Nära till stranden, fina restauranger på 5 minuter avstånd med havsutsikt. 15 minuter bort från Palma och 15 minuter bort från flygplatsen.