Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1710 omdömen
Utmärkt
 
864
Väldigt bra
 
602
Bra
 
175
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2024-05-10

av Scenic31729753899 Sverige

Weekend utan barn

Rent o fräscht, trevlig personal. Sköna sängar, bra gym, nära till stranden. Bra ljudisolering så flygen störde inte. Cykelavstånd till tre trevliga padelklubbar. Fin cykelväg in till Palma. Första gången jag bodde på ett ”adults Only”= hotell och det var också lyxigt.

 
2024-05-08

av Passify Örebro, Sverige

Suveränt hotell

Suveränt hotell. Personalen är väldigt trevlig och gör allt för att ge dig det för lilla extra som gör att du känner dig omhändertagen. Det är bra standard på deras ca 400 rum, vettig utrustning på deras gym, välutrustat spa med massage och bastu , bra utrustat soldäck, god frukost och mat med mycket att välja på. Och sa jag trevlig personal?

 
2024-05-06

av annaofbasenji

Fantastisk hotell

Tyvärr en balkong utan sol. Annars är hotellet och personalen fantastisk. God frukost och det är skönt att det är ett vuxen hotell. Vi kommer tillbaks varje år för att vi är så nöjda. Städning, renhet och den underbara doften man slås emot när man stiger in.

 
2023-10-09

av Passify Örebro, Sverige

Jätteskön oktobersemester

Helnöjd med service, faciliteter, läge och innehåll. Anlände sent en kväll, blev snabbt incheckade och sen en kall bira i den ljumna kvällen. Bra rum med sköna sängar, balkonghäng med grannar, god frukost med vettigt utbud och snabb personal. Vi testade dock inte middagen på hotellet. Men spabadet, cykelrummet i källaren, poolen och baden var kanon.

 
2024-07-15

av Ann-Marie A

Trevlig semester på fint hotell om man vill sola och bada i poolen.

Fint hotell och bra poolområde. Själva Palma Beach området kändes överexploaterat men hotellet lyfte vistelsen för oss. Hotellet ligger precis i början av lugna Can Pastilla. Ca 3-4 km bort längs stranden finns orten S Arenal och den är inte att rekommendera kvällstid om du är över 25 år och ogillar party. Stökigt och fullt i ungdomar som festar. Rummen på hotellet är ganska små och i den byggnad vi bodde i var hissen väldigt trång. Kul att det fanns ett spa på hotellet som man kunde nyttja som omväxling till poolen. Bubbelpooler, bastu och relaxrum fanns där. Behandlingar kunde köpas till. En 25 meters bassäng fanns att tillgå och ett gym om man ville träna. Cyklar kunde man inte hyra på hotellet fast det står att det är möjligt i beskrivningen. Finns dock ett flertal uthyrare ett stenkast ifrån så det löste sig. Lätt att få en solstol vid poolen om man var hyfsat tidigt ute. Paxande var ej tillåtet. Två pooler finns och i den stora finns även en poolbar. Den stänger tack och lov kl 18. Bra för det blev lugnare då. I den andra poolen fanns en del som hade bubbelpool. Supermysigt. Pga avsaknad av bar i den så var det oftast lite folk där och mycket lugnare. Bra frukost och halvpension. Jättestora buffer med allt möjligt. Visst tema för kvällen men många rätter var ändå detsamma. Maten ganska smaklös. Den blev även kall nästan direkt man la den på tallriken. Gillade att man kunde ta med en egen liten termos kaffe vid frukosten till sitt bord. Trist att dryck (även vatten) kostade vid middagen. Vatten hade nästan samma pris som ett glas vin. Viss mängd dryck hade kunnat ingå i halvpensionen med ett något högre pris för den tycker jag. Trevligast personal var det vid poolbaren och i receptionen. Restaurangpersonalen var stressade och såg inte så glada ut. För en djurvän var det en extra bonus att en gullig ”hotellkatt” dök upp på området då och då.