Kundomdömen om HM Dunas Blancas

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

306 omdömen
Utmärkt
 
153
Väldigt bra
 
85
Bra
 
48
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2023-04-30

av m0rm0r57 Göteborg, Sverige

Minisemester

Dålig service vid incheckning av en äldre kvinna. Ett hotell för ungdomar och speciellt tyska unga. Sängarna var under all kritik och förstörde 2 nätter innan vi fick en ytterligare madrass. Rummet hade både handfat och dusch i samma utrymme men tack och lov dörr till en minimal toalett. Maten var ett stort plus men ingen mysfaktor i restaurangen. Omgivningen kunde vara fin med närhet till stranden och promenaden men dessvärre var det både, skrik, fylla och skräp överallt och massor av unga människor, speciellt tyskar.

 
2019-07-09

av Mikael K Stockholm, Sverige

Ungdomshotell

Ett hotel för dig mellan 18-25. Fest natten lång. Väggar tunna som papper så allt hörs. Bra frukost men middagen som vi hade förbetalt för en vecka åt vi av en gång, så bra var den. Hotellet ligger nära stranden och festgatan.

 
2018-05-13

av Sofia C

Rekommenderas ej!

Rent men omodernt rum. Otroligt lyhört och massa högljudda människor (främst tyskar). Middgen på kvällen var knappt ätbar och då brukar jag inte vada kräsen. Blev inbokad här pga inställt flyg och det enda som var bra var duschtrycket.

 
2017-09-03

av chrillemix Östersund, Sverige

Prisvärt

Ett helt ok hotell där vi hade halvpension. Frukost och middag var riktigt bra. Rummet något litet, men annars ok. Sängarna måste jag säga var riktigt sköna. Läget bra med stranden ett kvarter bort. Ända plumpen var väl att när vi kom ( 3 på natten ) så fanns det inget vatten i kranarna på toan. Och wc var också obrukbar. Receptionistens enda lösning på problemet var att vi skulle byta till ett "not so nice room" som hon uttryckte det. Vi avböjde och bet ihop till morgonen då det åtgärdades. Men helt ok budgethotell sammanfattningsvis. Och ett tips...lägg er inte på stranden rakt nedanför hotellet. Fritidsgård för fulla tyskar. Gå så långt ni orkar mot Palmahållet.

 
2015-08-06

av TKB69 Borås, Sverige

Fräscht ungdomshotell

Det var fräscht hotell med bra aircondition och wifi och ligger nära stranden.Det bor mycket ungdomar på hotellet men var ändå lugnt.Frukosten var ok,men maten I övrigt dålig.Det finns två pooler men de var väldigt små och det fanns inte så mycket solbäddar att ligga på.Personalen var trevlig.