Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar placerade tillsammans. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har ingen uteplats, andra har balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 15-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Enkelrum

Enkelrum med minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på HM Alma Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer

Superiorrum

Superiorrummen är belägna på de övre våningarna. Två separata sängar placerade tillsammans. Möjlighet att välja kudde från en kuddmeny. Minibar som är fylld vid ankomst, påfyllning efter det är mot avgift samt en kaffemaskin. Tv med satellitkanaler och dockningsstation för att spela musik. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong (storleken varierar) med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer