Dubbelrum

Dubbelrum där vissa rum inte har någon uteplats, andra har balkong. två enkelsängar, placerade tillsammans. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 15-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer

Enkelrum

Enkelrum med minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på HM Alma Beach, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 1-2 personer

Superiorrum

Superiorrum med balkong (storleken varierar) och begränsad havsutsikt. Rummen är belägna på de övre våningarna. Två enkelsängar, placerade tillsammans. Möjlighet att välja kudde från hotellets kuddmeny. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar som är fylld vid ankomst, påfyllning efter det är mot avgift. Kaffemaskin. Tv med internationella kanaler och dockningsstation för att spela musik. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer