Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

519 omdömen
Utmärkt
 
308
Väldigt bra
 
119
Bra
 
53
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2023-07-04

av Hans L

En fantastisk hotellvistelse

Ett väldigt trevligt hotell på alla sätt. Tack Personalen för god service och alltid ett trevligt bemötande. Bra frukost och middagsbufféer, Takpool med fantastisk utsikt över havet och nedre poolområdet som var lugnt och skönt. Rent och fräscht överallt. Hit åker vi gärna igen.

 
2021-09-20

av IngelaA Kraków, Polen

Snabb visit til Mallorca

Det är perfäkt läge, nära flygplatsen. Fint och rent. 2 pooler, en längst ner och 1 på toppen med fantastisk utsikt över byn och flyplatsen, fina rum, servicen mycket bra, stor fin frukost (morgenmad).Kommer gärna tillbaka till Can Pastilla och H M Alma Bech igen.

 
2019-11-19

av Jeppejeppsson Örebro, Sverige

Toppen!

Ett bra och trevligt hotell några hundra meter från havet. Vi valde ett rum med havsutsikt och balkong. Rummet helt ok, rent o snyggt. Lite ovanligt med en duschkabin i glas som står mitt i rummet... frukostbuffén var toppen med det lilla extra i form av Cava! Trevlig personal snygg entré poolen på bottenvåningen helt ok men poolen på takterrassen helt perfekt i min smak! Nära till många lokala restauranger och en 20 minuter buss tur till centrala Palma. Kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2019-08-05

av Tina H Sverige

Fint och rent vid flygplatsen

Hotellet är fint och rent och personalen är vänlig. Hotellet ligger ca 300 m från stranden. Poolerna är fina, men små och det är svårt att hitta en plats i solstolarna. Rummen på bottenvåningarna har ingen utsikt alls och störs rejält av trafik och restaurang. Alma beach i Can Pastilla ligger alldeles intill Palmas flygplats. I högsäsong lyfter det ca 15-20 plan i minuten. Ljudet är mycket störande och avgångar sker från 4 till 24.

 
2019-07-31

av L4989FBjulia_ Uppsala, Sverige

Mycket nöjd!

När vi kom till hotellet så fick vi direkt bli uppgraderad till ett bättre rum. Från vanlig balkong till större med solstolar och grym utsikt utan att vi sa något. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Frukosten var riktigt bra. Hade det där lilla extra. Kul att Prosecco ingick. Vi tog bussen till Palma det flesta kvällar men en kväll gick vi på strandpromenaden på Can Pastilla och det var väldigt mysigt och livat! Ett stort minus var hissen!!! Det tar evigheter för den att komma. Fick ta trappor flera gånger och jag bodde på våning 6 så det var jobbigt. Poolområdet högst upp är otroligt vackert och här spenderades mycket tid. Men oftast fanns det inte plats om man inte kommer väldigt tidigt på morgonen. Litet område med få solstolar. Poolen längst ner hade skugga nästan hela dagen så där var vi inte. Sen hade det varit ännu bättre med ett litet gym på hotellet.