Sol Lunamar Palmanova

Sol Lunamar Palmanova är det perfekta hotellet för dig över 16 år som vill bo centralt i Palma Nova på Mallorca. Hotellet ligger strax ovanför den fina sandstranden Son Matias och här har du en kort promenad till restauranger, barer, nattklubbar och affärer.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Enrumslägenheter superior för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1307 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sol Lunamar Palmanova ligger på promenadavstånd till sandstranden i Palma Nova och åldersgränsen för att bo på hotellet är 16 år. Direkt nedanför hotellet väntar Palma Novas stora utbud av nöjen och bussen till Palma stad går strax nedanför hotellet.

Hotellet bjuder på ett fint poolområde med en pool, solstolar och parasoller. Under dagen och kvällen kan du äta något i snackbar som serverar bland annat dryck, burgare, sallader, smörgåsar, pastarätter, pizza samt kött- och fiskrätter.

Bordtennis. Biljard mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. 17 kilometer till Palma stad. Busshållplats ca 150 från hotellet.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Palma Nova & Magaluf

Zel Mallorca

Zel Mallorca är ett snyggt och stilrent hotell med bästa läge vid den fina stranden i Palma Nova. Det är ett utmärkt val för vuxna som vill njuta av semestern på tu man hand. Du väljer själv om du vill spendera dagen på den mjuka sandstranden eller vid hotellets fina poolområde.

Melia Calvia Beach

Hotell Melia Calvia Beach är ett fint hotell med en modern touch. Här kan du njuta vid någon av hotellet pooler, på den närbelägna sandstranden eller varför inte unna dig en behandling på hotellets spa?

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, högt beläget på en klippa, är ett modernt hotell med en infinitypool på taket varifrån du har en makalös utsikt över Palmabukten. Unna dig en behandling på hotellets thalasso spa, njut av skön musik kvällstid eller ta lokalbussen in till myllrande Palma Stad. Från hotellet är du dessutom bara en kort promenad till stranden i Magaluf.