Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2406 omdömen
Utmärkt
 
1134
Väldigt bra
 
804
Bra
 
276
Mindre bra
 
118
Underkänt
 
74

5 senaste omdömen

2020-11-29

av gunmariab

Fantastiskt resmål

En sagolik ö och hotellet Jardin Tecina är som ett exotiskt paradis. Underbart att på kvällarna njuta av läcker mat i hotellets restauranger och efteråt lyssna till den ypperliga pianisten Anne-Tinas fantastiska musik i pianobarens gemytliga miljö. Anne-Tina bjuder på musik av kompositörer från olika länder. Bl.a. Jean Sibelius och Lasse Mårtenssons musik bjuder hon på och ger en åhörare från Skandinavien vistelsen ett enormt mervärde. Längtar att en dag få återvända.

 
2020-03-08

av Ahappytraveller412 Göteborg, Sverige

Mycket bra träningsmöjligheter

Positivt: Sköna solstolar på Laurel Club. Poolhandduk en per dag. Bra gym och träningsmöjligheter på hotellet. Tennis/paddel/yoga/golf mm. Kan boka bl a vandringsturer via hotellet, smidigt. ATM finns på hotellet. 5 liters vattendunk kan köpas på hotellet för ca 2.50 euro. Trevligt läge i en sluttning på öns södra del. Nära till ”supermarket”. Rummet var ok. Mindre positivt: Sängen var stenhård och varje morgon kändes det som om någon hade använt min kropp som en ”punchingbag”... Hade önskat något lyse i duschen. Användning av safe borde ingå i ett 4 stjärniga hotell! Den tillagade maten på frukosten var i bästa fall ljummen. Kan rekommendera detta hotell men önskar bekvämare sängar.

 
2019-12-08

av Safari745487

Högt läge med trevlig miljö och egen golfbana.

Trevliga rum med fantastisk utsikt. Trevlig trädgårdsmiljö med vackra växter. Tre bra restauranger. Stora buffématsalen stökig och inte särskilt väl organiserad. Närhet till strand och genuin by som nås med praktisk hiss från hotellklippan. Stranden med grus är inte så inbjudande men hotellet har där en trevlig beach club med pool. Trevligt pool område även vid hotellet. Egen välhållen golfbana med fantastiska vyer. Servicen i receptionen är personberoende och varierande. Färje överfarten från Teneriffa ordnas bäst av hotellet som ägs av färjebolaget.

 
2019-11-07

av MarikaJohansson73 Åkersberga, Sverige

Fantastiskt hotell på en spännande ö!

Hotellet och dess omgivning är mkt smakfullt utformade. Det känns inte som ett stort hotellkomplex utan husen/lägenheterna smälter vackert in i miljön. Ön är mkt kuperad och man måste ta hissen ner till den svarta stranden. Vi spelade mkt golf på den närliggande golfbanan.

 
2019-10-31

av 301tinaf Hudiksvall, Sverige

Lugnt och avstressande

Mycket trevligt och en avslappnande semester. Personalen var trevliga, rummen var rena o fina med bra sängar och för hyrbilen fanns bra parkering. Bra pooler med skilda områden så man kunde simma lugnt. Stort utbud på mat. Särskilt trevligt utomhus. Väl upplyst i matsalen. Dämpa ljuset något och det blir ännu bättre. Bra vägar även om det var oändligt med kurvor.