Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 50 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Hela hotell området med byggnader inne och ute och mark,är mycket snyggt gjort och planerat.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


10 av 10

+
Trädgården runt och att det var radhus inga stora komplex. Så välskött.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


8 av 10

+
Vackert och lummigt område och intressanta rundvandringar med deras guide Jürgen.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-22


9 av 10

+
Man bodde som i em oas
-
Aircon.mycket dålig effekt

Bekräftad gäst: 2024-01-22


10 av 10

+
Läget, Städningen, bra kuddar, frukostbuffén.
-
Anställda kan få lära sig engelska. De flesta pratar bara spanska.

Bekräftad gäst: 2024-01-22


8 av 10

+
Frukosten, utsikten, golfbanan
-
Fanns faktisk ingen strand i anslutning till hotellet, stranden var i fiskebyn ännu längre bort. Strandklubben hade en saltvattenpool som var ok men det var ju ingen strand dr. Maten var inte bra. Mkt mindre träningsaktiviteter än jag förväntat mig.

Bekräftad gäst: 2024-01-14


10 av 10

+
Snyggt och välskött. Fantastisk trädgård och smakfull arkitektur.
-
Det enda vi var missnöjda med var middagarna. I övrigt var allt mkt bra.

Bekräftad gäst: 2023-12-24


8 av 10

+
Alltid gott om plats vid poolområdena, mysigt vid beach club, rent och fräscht
-
Missvisande information angående avstånd till strand, dåligt att ett hotell i denna klass tar extra betalt för att använda safe på rummet. Huvudpoolen var ej uppvärmd utan väldigt kall.

Bekräftad gäst: 2023-12-10


8 av 10

+
Poolen. Bilfritt. Närheten till byn med helt bilfri promenadväg. Grönskan!
-
Man kan knappast kalla hotellets privata strand för strand, det var bara stora stenbumlingar. Lite halvjobbigt att behöva bestämma var man ska äta middag och boka i förväg. Snålt med toalettartiklar och de fylldes inte på när de var slut.

Bekräftad gäst: 2023-12-03


8 av 10

+
Rent och städat. Smakfullt inrett. Lugnt. Bra med aktiviteter, gym, närheten till golfbanan.
-

Bekräftad gäst: 2023-12-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

2553 omdömen
Utmärkt
 
1215
Väldigt bra
 
835
Bra
 
287
Mindre bra
 
129
Underkänt
 
87

5 senaste omdömen

2024-03-10

av G2822LLbj_rns

Musikrecension

Ren musikglädje! Till vår stora glädje fick vi uppleva en härlig musikunderhållning vid vårt besök på hotellet. Anne Tina är en unik musikbegåvning och en fantastisk pianist som vi hade nöjet att lyssna till under fler kvällar. Förutom ett enastående pianospel och en bred repertoar, charmade hon publiken med sin härliga personlighet. Det är bara att gratulera Tecina Jardin och dess gäster! Björn och Rolf

 
2024-02-04

av 659gunillas

Fantastiskt, lugnt och fint hotell med fina parkområden och mycket god mat.

Recension av La Tecina Garden La Gomera: Vackert resmål. Mycket bra och lugnt hotell. Ingen musik vid poolen bara vindbrus. Fint läge med havsutsikt och stort rum. 2 stora pooler och en avskild spaavdelning plus resturang och pool nere vid havet. Dock ej uppvärmda pooler, så lite kyligt. Bra gym och många aktiviteter och underhållning på hotellet. Ovanligt god mat på hotellet. Åt där alla kvällar. Fanns små restauranger där vi bodde och i byn vid havet. Lång resa med flyg, buss, färja och buss men trevligt stop i Los Christianos. Tillgång till flertal utflykter. Ö-turen gjorde vi och vi var mycket nöjda. Många stop och kortare vandringar på hög höjd, (som mest 20 min) , liten bergsby där vi åt lokal lunch, nationalparken och ett par utsiktsplatser. Mer att göra: Finns flertal vandringar kortare och längre. Båtutflykt med val- och delfinsafari. Färja en timme till bla huvudorten San Sebastian och Valle de Rey med havspooler (färjan på rengöring denna veckan) Etnografiskt museum Mest naturupplevelser. Ön är väldigt kuperad med kringelikrokavägar. Samlade betyget ä 4,5 av 5. Saknade endast fler restauranger i närheten. Jätteskönt med en hiss ned till byn och havet.

 
2023-11-22

av Inspire45886869533 Falun, Sverige

Underbar semester på La Gomera

Underbar omgivning med havet och alla planteringar nära de små husen. Alla de smala vindlande gångarna som leder till poolområden och restauranger. Skön och romantisk atmosfär. God mat och härliga drinkar. Pianobaren var en skön avkoppling efter maten. Tack Anne-Tina för den vackra musiken, för din kärleksfulla utstrålning och för den härliga stämning du skapar. På återseende nästa år!

 
2023-11-11

av Coastal828297

Lurad!!

De drar extra pengar från mitt konto trots att jag har, vid utcheckningen, betalt det jag var skyldig!!! Skandalöst beteende akta er för detta bluffhotell betala kontant annars är risken stor att de lurar er på pengar via ert kontokort.

 
2020-11-29

av gunmariab

Fantastiskt resmål

En sagolik ö och hotellet Jardin Tecina är som ett exotiskt paradis. Underbart att på kvällarna njuta av läcker mat i hotellets restauranger och efteråt lyssna till den ypperliga pianisten Anne-Tinas fantastiska musik i pianobarens gemytliga miljö. Anne-Tina bjuder på musik av kompositörer från olika länder. Bl.a. Jean Sibelius och Lasse Mårtenssons musik bjuder hon på och ger en åhörare från Skandinavien vistelsen ett enormt mervärde. Längtar att en dag få återvända.