Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 27 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Polen på taket
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Läget (nära till allt inkl busstation för den som vill vandra på ställen långt från Valle Gran Rey)! Frukosten på ljuvlig takterrass och solnedgången från samma terrass.
-
Maten (kvällsbuffén).

Bekräftad gäst: 2020-02-16


10 av 10

+
Allt var bra
-
Kan inte komma på något

Bekräftad gäst: 2020-02-02


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


7 av 10

+
Läget och terassen på taket
-
Maten, servicen

Bekräftad gäst: 2020-01-19


8 av 10

+
Rent, snyggt, bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2020-01-05


10 av 10

+
Trevlig personal, rent och fräscht.
-
Möjligen uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-12-22


8 av 10

+
Läget
-
Fanns ingen Apollopärm. Skaffa en!

Bekräftad gäst: 2019-12-22


9 av 10

+
Helheten, allt tillsammans blev jättebra
-

Bekräftad gäst: 2019-11-24


9 av 10

+
Läget
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-11-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

286 omdömen
Utmärkt
 
120
Väldigt bra
 
120
Bra
 
30
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-01-01

av blancauppsala uppsala

Rekommenderas

Mycket bra personal i receptionen.De hjälpte med allt. Man får frukost tidigt om man fråga så man hinner med bussen.Mer kunniga och hjälpsamma än Turistbyrå. Bra rum med fin berguppsikt. Tillräckligt att välja på buffé och bra frukost med mycket att välja. Men poolen ingenting för fegisar. Jag skulle bo en gång till.

 
2017-01-03

av einar f Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Trevligt hotell

Ett trevligt hotell med en mycket trevlig personal belägen på en naturskön plats. Detta hotell rekommenderas varmt, de har en trevligt sätt att välkomna sina gäster med antingen ett glas cava eller apelsinjuice.

 
2016-04-25

av haakan2015 Tranas, Sverige

Ett bra hotell som lyfte fram La Gomera känslan! Vilket gör att man trivs !

Efter en lång resa Stockholm - Teneriffa - Båt till La Gomera - Buss rakt över ön till dalen Valle Gran Rey och hotellet Gran Rey blev vi bra mottagna. Blev sedan bjudna på middag vilket var förträffligt avslut på första dagen på detta hotell. Övrigt var alt till belåtenhet rent och fint. Frukost och Mat på hotellet var bra! Fanns bara en liten detalj som retade oss kaffet! På frukost fanns kaffe i automat vilket var bra för oss svenskar men resten av dagen var automaten avstängd så vi fick bara expresso kaffe vilket ej var i våran smak. När man skall titta på sevärdheter var läget bra tyckte vi. Polen på taket var toppen! Och utsikten mot berg och hav bedårande!

 
2011-11-01

av christina w kungsängen

Kanonhotell

Ett underbart hotell vid stranden och en jättefin pool på taket. Ett otroligt proffsigt bemötande av all personal på hotellet. Rent och fint. Kunnig personal i receptionen, vad man än frågade om så fick man svar.

 
2021-08-17

av L3528LXtraceys Arona, Spanien

Nothing like what we expected

First thing to point is that the hotel only has twin bedded rooms. They advertise Double rooms on their website but reception said this just means for 2 people. The car parking for a hotel this size is appalling. I had to wait in the car park for an hour to get a space because all parking around the hotel is open to the public including camper vans. In fact one van was parked outside our Seaview terrace for 3 days with 2 adults and 3 dogs inside. They even used the boot washing facilities at the front doors of hotel to wash clothes, brush teeth etc. Breakfast buffet was adequate with all the basics but dinner buffet in half board option was not good. Very little choice and a lot of the hot food was barely warm. Most of the staff in the hotel were really nice, especially the housekeeping staff. However, there is one member of staff in the dining room who never speaks is totally un-engaging and makes you feel most unwelcome. This needs to be addressed by the management, perhaps some customer service training is required for her. The room itself offered everything you need but the whole hotel could do with some attention to detail. It's location is good and it could be 4 star if it could sort out the car parking issues and improve on the food offered. We will definitely be back to Valley Gran Rey and La Gomera but not this hotel if we bring the car. Loads of precious holiday time wasted looking for parking.