Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 25 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
bra läge
-
lite slitet

Bekräftad gäst: 2024-03-11


10 av 10

+
Poolen på taket med utsikt mot havet. Tyst och lugnt hotel. God mat. Rent.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-14


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-31


8 av 10

+
-
Saknade bäddmadrass och halkskydd i badkaret.

Bekräftad gäst: 2023-12-10


10 av 10

+
Läget Den fina frukosten Takterassen med fantastisk utsikt
-

Bekräftad gäst: 2023-04-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-02


9 av 10

+
Läget, frukosten, städningen personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-02-12


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-12


9 av 10

+
Bra service och trevligt bemötande
-

Bekräftad gäst: 2023-01-22


9 av 10

+
Frukosten var fantastisk. Rena fina rum. Justa priser i baren. Härligt poolområde, litet och exklusivt. Bra ordnat med mat när vi kom och när vi åkte, trots sen respektive ankomst- och avgångstid.
-

Bekräftad gäst: 2023-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

319 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
129
Bra
 
33
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-01-01

av blancauppsala uppsala

Rekommenderas

Mycket bra personal i receptionen.De hjälpte med allt. Man får frukost tidigt om man fråga så man hinner med bussen.Mer kunniga och hjälpsamma än Turistbyrå. Bra rum med fin berguppsikt. Tillräckligt att välja på buffé och bra frukost med mycket att välja. Men poolen ingenting för fegisar. Jag skulle bo en gång till.

 
2017-01-03

av einar f Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Trevligt hotell

Ett trevligt hotell med en mycket trevlig personal belägen på en naturskön plats. Detta hotell rekommenderas varmt, de har en trevligt sätt att välkomna sina gäster med antingen ett glas cava eller apelsinjuice.

 
2016-04-25

av haakan2015 Tranås, Sverige

Ett bra hotell som lyfte fram La Gomera känslan! Vilket gör att man trivs !

Efter en lång resa Stockholm - Teneriffa - Båt till La Gomera - Buss rakt över ön till dalen Valle Gran Rey och hotellet Gran Rey blev vi bra mottagna. Blev sedan bjudna på middag vilket var förträffligt avslut på första dagen på detta hotell. Övrigt var alt till belåtenhet rent och fint. Frukost och Mat på hotellet var bra! Fanns bara en liten detalj som retade oss kaffet! På frukost fanns kaffe i automat vilket var bra för oss svenskar men resten av dagen var automaten avstängd så vi fick bara expresso kaffe vilket ej var i våran smak. När man skall titta på sevärdheter var läget bra tyckte vi. Polen på taket var toppen! Och utsikten mot berg och hav bedårande!

 
2011-11-01

av christina w kungsängen

Kanonhotell

Ett underbart hotell vid stranden och en jättefin pool på taket. Ett otroligt proffsigt bemötande av all personal på hotellet. Rent och fint. Kunnig personal i receptionen, vad man än frågade om så fick man svar.

 
2024-04-19

av Frank F Hannover, Tyskland

Sehr gutes Hotel in perfekter Lage

Wir hatten für 9 Tage mit Frühstück gebucht. Nach der späten Ankunft durften wir uns noch - kostenlos - am Abendbuffet bedienen - ein netter Zug! Die Zimmer, wir hatten mit Meerblick- sind ausreichend groß, auf dem Balkon kann man Abends noch entspannt auf ein Glas Wein sitzen und den Sonnenuntergang genießen. Die Lage ist trotz der Straße davor ruhig, wem die Brandung am Steinstrand zu laut ist, hat auf der Rückseite Zimmer mit Bergblick - auch beeindruckend. Das Frühstück im 3.OG mit Dachterasse ist sehr reichhaltig und lecker, frisch gepresster O-Saft oder ein Glas Sekt inklusive, ebenfalls viel Obst dabei! Wer mag kann sich auch auf der Dachterasse an den Pool legen, lesen, sich sonnen oder/und an der Bar einen Drink nehmen. Die Lage ist optimal, egal ob man links oder rechts (wir öfters links) an der Straße entlang geht, ist man in kürzester Zeit bei den guten Restaurants, Bars und Cafes. Und ja! Links neben den Hotel ist ein deutscher Bäcker, der um 10 Uhr öffnet und warme, frische Zimtschnecken hatte :-) Wenn wir mal wieder nach La Gomera kommen, siond wir wieder im Hotel Gran Rey.