Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 158 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Trevligt lägenhetshotell. Bra städning, trevligt med färskt bröd på morgonen. Lugnt trevligt poolområde med superbra poolbar.
-
Möjligtvis att man inte fick ha flytleksaker i poolen. Tråkigt för barnen

Bekräftad gäst: 2024-04-07


7 av 10

+
-
Lyhört

Bekräftad gäst: 2024-04-07


4 av 10

+
Närheten till allting. Pino och Tinos poolbaren. Förutom att man kanske inte alltid fick plats på luncen pga många gäster utifrån. Men vi fick prova nya lunchställe. Gäster utifrån har ökat genom åren
-
Har bott där förut . Och trodde kanske det skulle bli lite förbättringar renovering mm. Dåligt lås system med nyckelkort som inte fungerar . Sen att det på hemresan inte fanns tillgång varken till dusch eller toalett i receptionen. Utan var tvungen att ta utedusch och toalett vid poolen.

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
Bästa med hotellet var de dagliga frallorna som hängdes på dörren varje morgon. det var lyxigt.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


9 av 10

+
lägenheten var bra.har varit där innan.
-

Bekräftad gäst: 2024-01-27


10 av 10

+
Trevlig personal och mycket trevlig poolbar 😁
-
Allt var ok 👍

Bekräftad gäst: 2024-01-14


2 av 10

+
Solstolen tv
-
Trasiga sängar jävligt sura personal i receptionen fick be om handdukar aldrig mer .Kom en masa folk som inte bode där vid polen fick knappt plats

Bekräftad gäst: 2024-01-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-06


7 av 10

+
Badrummet
-
För mycket ljud från karaokebarer.

Bekräftad gäst: 2024-01-06


9 av 10

+
-
att hotellet eller rättare sagt Bros bar, som låg på andra sidan gatan och spelade fruktansvärt hög musik fram till klockan 4 på morgonen så att väggarna vibrerade på vårt hotell och detta har pågått i flera år tydligen.

Bekräftad gäst: 2023-12-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

205 omdömen
Utmärkt
 
84
Väldigt bra
 
75
Bra
 
29
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2022-03-08

av MariaO2770

Fru

Poolen var svinkall, kaffebryggare under all kritik, kylskåpet fick man tömma på vatten varje dag, sängar med trasiga fjädrar som man fick i ryggen när man vände sej om, dusch handtagen var ett stort skämt, men med lite fix som inte kostar många kronor så skulle detta vara ett bra hotell

 
2019-12-14

av bengtf640 Puerto Rico, Spanien

Hotell som inte länge håller måttet

Vi har varit på Lufesa tre gånger, första gången 2 veckor, andra gången 3 veckor och nu i oktober 2 veckor. Har varit hyfsat bra tidigare men nu sedan katastrof dålig, ch främsta skälet ligger nog hos personalen och då hos den norska receptionisten. Vi hade sista gången valt stor balkong med ett tillägg på 1400 kr med solstolar och parasoll. Parasollen funkade ej och vi påtalade det med svar vi ar inte byta ut med och att vaktmästaren var ledig...Skitsnack, fanns ingen vilja att lösa problemet. Lyset på damtoaletten funkade inte, och vi meddelade den norska receptionisten detta och fick till svar att den funkar då och då. Alltså ingen åtgärd, med följd att damerna gick på herrtoan. Hur kan bara så ovärdigt!!! Tillgång till poolen fick hotell gästera loga in via en dörr med hotellnyckel för säkerhetens skull. Det sorliga var bara att man hade ny bartender som tidigare jobbat på grannhotellet, som släppte in obehöriga gäster via en bakdörr i anslutning till poolen, företrädningsvis gäster från hans gamla hotell. Vi påtalade detta för den norska receptionisten med svar att de bara åt där, och han hade koll på läget. En dag var det 17 obehöriga gäster som låg på solstolarna av hotellet 40 stolar. En obehörig dam som bodde permanent sa till mig att nu när man bytt bartender kan vi bada fritt här bara vi köper en drink. En saker är tämligen säker. ALDRIG mer LUFESA .

 
2019-07-23

av 11ferminr Hestra, Sverige

Bra betyg tack vare personalen framförallt TINO på baren vid poolen.

Vill ni bo nära stan och har inte ont att lyssna på musik från gatan till kl 04 och är beredd att betala 7 euro för AC, då är det ok. Det bästa från vårt vistelse här var TINO. Han tar hand om gästerna på bästa sätt. Hade inte varit pga honom då hade inte våran vistelse varit så bra som den var. Väljercfrt LUFESA gå till poolen och då blir du omhändertagen som om du vore kungen. Tack till TINO som gjorde varje dag till en ännu bättre dag. Hans sätt att ta om gästerna är värd varenda penning och mer därtill.

 
2018-02-18

av 369ulfh Helsingborg, Sverige

Undvik Lufesa om du vill sova på natten!

Vi hade bokat 4 veckor här via TUI. På grund av att närliggande barer/diskotek spelade hög musik ända fram till klockan 04:00 på natten fick vi ingen nattsömn trots öronproppar och stängda dörrar och fönster. Efter drygt en vecka hjälpte TUI oss med att boka om till ett hotell i Puerto Rico med lugnt och bra läge där vi spenderade resten av vår semester. Väl värt en ombokningsavgift på 100 Euro att slippa detta hotell!! Lägenhet och poolområde är annars helt OK, men är ni känsliga för ljud på natten så undvik Lufesa. Städningen var mycket bra med trevliga och noggranna städerskor. Personalen i receptionen var idock nte alls hjälpsamma när vi påtalade brister i lägenheten som t.ex. utslitna gummilister på balkongdörr och dåligt kylskåp.

 
2017-12-01

av 454elainek Göteborg, Sverige

Nära till allt

Ett bra hotell som ligger nära till allt ,är kanske inte det nyaste hotell men det duger helt klart , vårat rum var rent och städat Vi hade ett rum med den lilla balkongen och den är liten lägger man till extra pengar vid bokning får man en riktigt stor balkong med två solsängar på balkongen