Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 228 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget
-
bort med vägglöss

Bekräftad gäst: 2022-01-12


3 av 10

+
Läget
-
Tydligare info om tex hur ofta städning, byte av lakan handdukar sker. Att köket saknar diskborste och att sängkläder är urtvättsde tunna. Att solstolar finns men ofta trasiga. Eifi på tummet ksn köpas till men är svajigt och fungersr endsdr då o då

Bekräftad gäst: 2022-01-01


7 av 10

+
Städningen, rummen o uteplatsen
-
Det står att det finns internet i rummen o receptionen. Det fanns inte i rummen o receptionens internet var sämre än dåligt. Ni bör ändra er beskrivning av hotellet på den punkten. Det kan också framgå att receptionen bara är bemannad vissa tider på dygnet. I övrigt ett mycket trevligt hotell.

Bekräftad gäst: 2021-11-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-10


5 av 10

+
Städpersonalen och vaktmästarna var mycket trevliga.
-
Information om wifi:t (gällde bara en telefon) , sängarna. Vi var 5 stycken i en 3:a. Då är det bra om det finns bestick, köksstolar, mm för alla.

Bekräftad gäst: 2020-02-22


7 av 10

+
-
Hög tid byta ut lakan, överkast o handdukar mycket slitna

Bekräftad gäst: 2020-02-01


7 av 10

+
Rymliga lägenheter
-
Servicen i reseptionen. Bäddade inte sängarna på en hel vecka WiFi

Bekräftad gäst: 2020-01-25


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

+
Hejsan, vi bodde alltså i ett lgh.hotel, . Heliomar, och skötte oss själva. Fint att vi fick ett hotell som inte var beläget så högt upp på "berget". Det var gångavstånd till det mesta. vi nyttjade inte rest. så fråga 6 är irrelevant men måste fyllas i! Enkäten kunde utformas så att det passar lgh.hotell!
-
inget speciellt

Bekräftad gäst: 2020-01-11


6 av 10

+
Läget
-
Hotellreceptionen samma kvinna augusti 2018, december 2018, december 2019, inget service, dålig engelska

Bekräftad gäst: 2019-12-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

128 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
53
Bra
 
29
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-06-21

av Leif D Marsfjäll

ETT TYPISKT BUDGETHOTELL

Läget är bra, ovanför Shopping Center. Det är 79 trappsteg att ta sig uppför. Därefter en hel del trappor inne på hotellområdet. Ett tips ang. läget. Av egen erfarenhet är det mycket bättre att välja ett hotell på västra sidan. På den östra har man i regel kvällssol och lägenheterna blir vedervärdigt varma och de flesta av åtminstone de billigare hotellen saknar AC. Om du har svårt för värme, välj västra sidan. Hotellet är väl underhållet när det gäller exteriören och även min lägenhet var prydlig invändigt. Lägenheterna är relativt rymliga, med ett rymligt badrum. Balkonger och terrasser är också bra. Det tråkiga är interiören och utrustning. Det mesta är slitet och i behov av att bli utbytt. Det är tråkigt att en sådan enkel sak som att ändamålsenliga knivar och annan basutrustning saknas, så onödigt! Däremot är kyl/frys helt ok. Soffor och fåtöljer är i behov av att bytas ut. TV;n och utbudet är rätt då torftigt, inget fritt wi-fi i allmänna utrymmen och dyrt, som vanligt, om man ville ansluta sig. Nu till det verkligt negativa, sängarna!! I vanlig ordning stenhårda, korta och inga bäddmadrasser. Jag tog upp detta med receptionen och gjorde visst bort mig när jag föreslog att de skulle köpa sängar från IKEA och fick till svar att dessa sängar kom från IKEA och att standardlängden i Spanien är 190 cm. Jag hade inget vettigt motargument längre. Sammanfattningsvis ett hyfsat hotell som kunde vara så mycket bättre om ledningen intresserade sig, men tydligen inte.

 
2018-03-16

av Birgitta G Uppsala, Sverige

Slitet hotell som inte borde ha mer än en stjärna

Sängarna är hemska, man får ont överallt. Handdukarna slitna, fransiga och t.o.m hål i. Även lakanen var det hål i. Jätteäckliga gamla filtar. Dålig köksutrustning är det ju på alla hotell där nere, men tycker att det borde finnas en brödkniv åtminstone. Det fanns både mikro, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare men bara en kontakt i väggen. Övermålade fuktskador på väggen i vardagsrummet.Duschdraperiet var smutsigt nedtill.Fruktansvärd belysning. Ingen bordslampa bara kallt neonljus som inte räckte till att läsa i. Sänglamporna satt för högt, gick inte att läsa i sängen.För trångt vid poolen. Folk lade ut sina handdukar tidigt och kl 10 fanns ingen plats kvar. Det står visserligen i beskrivningen att det är mycket trappor inom hotellområdet men det måste framgå tydligare hur jobbiga trappor det är. Försökte byta lägenhet för att komma längre ner men det var omöjligt. Även att byta hotell var omöjligt.Förövrigt såg vi en stor kackerlacka i vardagsrummet. Sade till städpersonalen och dom visade oss på en burk med insektsmedel i ett skåp. Om man inte har några problem med att gå i en massa trappor är läget bra. Det är nära till centrum och ganska nära till havet. Ett plus är poolbaren där det finns en del att välja på i matväg.

 
2017-01-22

av 804chrish vänersborg

trevligt medelklasshotell

Det var andra gången vi besökte detta lägenhetshotell som ligger centralt i puerto rico, med endast några trappor ner till köpcentrumet. Rent snyggt och lugnt på hotellet. ca 2 km till stranden, lite uppförsbacke när man går hem från stranden. Lägenheterna är rena och fina och städerskorna trevliga. Vi kan åka hit igen!

 
2015-03-24

av ReginaSweden

Helt okej

Bodde här i början av april 2014. Lägenheten hade ett härligt kök och en härlig balkong ut mot shoppingcentret. Hotellet ligger väldigt centralt. Tar ungefär 5-6 min att ta sig till shoppingcentret. Enda jag störde mig lite på var att det luktade avlopp i badrummet under hela vistelsen och sängarna var något hårda. Men sov ändå rätt bra. Och vissa kvällar fanns det en nattvakt som stod vid ingången till hotellet. Gullig man som var riktigt trevlig, trots knackigt engelska Tycker det var rätt skönt med rymliga lägenheter. Bodde här själv, då jag åkte ner för att överraska mamma, som firade sin födelsedag i Puerto Rico.

 
2015-03-08

av petero224 Karlstad, Sverige

Puerto Rico - Heliomar - Skön vecka

Spenderade i vecka med fru och två tonårsdöttrar på Heliomar och är mycket nöjd. Bra boende, bra rena lägenheter. Städningen fungerade utmärkt. Polen var helt ok. Bra utgångspunkt för att upptäcka Puerto Rico och omgivningarna. Wifi funkade inte så tonåringarna var frustrerade, jag tyckte det var ganska bra. Tips - undvik resturangerna i centret nedanför på kvällarna och promenera ner till stranden istället - rekommenderar Beach club. Ta en tur med färjan till Mogan, gå på marknad och ta bussen hem. Spela golf på Anfi - fantastisk bana.Be om nappgaranti om ni åker ut och fiskar.