Kundomdömen om Secrets Bahia Real Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 78 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, standarden, SPA, gym, lyxigt
-
Bryggan och rampen för att bada i havet var sönder så det gick inte att bada där

Bekräftad gäst: 2024-04-30


9 av 10

+
5 star men inte kaksig..
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


9 av 10

+
Havsutsikten från rummet. Servicen. Strandnära läget.
-
Inte nära samhället, såsom äldre människa orkade man inte gå till centrum utan måste ta taxi. Fula halvfärdiga byggnader runt hotellet (tydligen stått där i 10 år), nedslående. Möjligen är förbättring på gång enligt vad jag frågade.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


4 av 10

+
-
Det gick inte att bada i havet, ingenting hade gjorts för att göra en rimlig passage så att man åtminstone kunde doppa sig Stenigt och smutsigt och "bryggorna" var inte tillgängliga. Dyra taxiresor för att bada, trots att hotellet låg på stranden. Ingen information om detta genom Apollo. Sämsta badsemester någonsin!

Bekräftad gäst: 2024-03-25


8 av 10

+
Rent fint bra personal
-
Restaurangerna på kvällen. Då de inte var fullsatta men inte gick att boka.

Bekräftad gäst: 2024-03-18


7 av 10

+
Läget vid havet
-
Alla andra reserverade solstolar vid poolområdet vilket gjorde att det inte fanns några lediga när vi kom dit. Obekväma solstolar vid havet. Hetsig personal vid måltiderna som dukade högljutt för frukost när vi fortfarande satt och åt middag. Inte så avslappnad stämning generellt med musik på i en volym som inte var i bakgrunden.

Bekräftad gäst: 2024-03-15


7 av 10

+
Frukosten och rummet
-
5 stjänigt bör enligt mig vara 5 stjärningt oavsett var man reser i världen. Jag skulle sätta 4 stjärnor på det här hotellet. Det sitter i detaljerna som kvaliteten på handdukar och tofflor, bemötandet från personalen. Hur snabbt vi fick hjälp etc. Spat levde inte alls upp till förväntningarna heller. Wi-fi fungerade inte under de första dygnen trots att vi ringde och sa till, jag fick ställa in flera möten pga. detta.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


10 av 10

+
Personalen samt poolområdet. Fint spa med härlig pool
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


9 av 10

+
Läget,vacker miljö, trevlig personal, god mat o dryck
-
Ganska dåligt Wi-Fi , dom enklare restaurangerna kunde haft länge öppet

Bekräftad gäst: 2024-02-12


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2024-02-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3903 omdömen
Utmärkt
 
2809
Väldigt bra
 
765
Bra
 
204
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2024-04-08

av BlomqvistAnette Sverige

EXCELLENT… a real vaccination!

Ett mycket bra och trevligt hotell. Vi hade ett rum med terass och havsutsikt, rum 120. Mycket sköna sängar och ett rymligt och vackert comfortabelt rum. Hela hotellet är fint. Bra poolområde med solstolar men det finns även solstolar vid havet. Det går INTE att bada vid hotellet utan då får man gå via havet till olika små stränder. Samhället Corralejo tar ca 30 min att gå via gatorna. Det går också att följa havet fram till samhället. Det finns flera restauranger på hotellet. Maten är suverän. Mycket att välja på. Personalen är mycket serviceinriktad och alla hälsar trevligt. Samtliga personal håller hög nivå. Servicen är utmärkt!!

 
2023-01-22

av caylsi Vallentuna, Sverige

Bra fridfullt hotell

Hotellet har bra service, utbud, rent, fräscht och mysigt. Gymmet är ok, kanske skulle önska något fler tyngre viktplattor, spa är fint och provade även behandlingar. Restaurangerna är bra och även frukosten. Underhållning varje kväll.

 
2022-12-08

av Ramona W

Mrs

Skulle blivit en 5:a om restaurangerna hållit samma klass som resten av hotellet. Plus för personalen som var toppen och vår städerska var i toppklass på alla sätt och vis. Solsängarna vid poolerna var lyxiga. Rummet lika så. Bra SPA som ingick i priset. Hela hotellanläggningen var fin och fräsch och frukosten var också i toppklass. Minus för restaurangerna på hotellet. Provade flera av dem men de höll inte måttet. Uppskattar också att det var ett hotell för enbart vuxna personer. Jag kommer definitivt vilja komma tillbaka till det här hotellet. /Ram😊na

 
2022-02-27

av Adventure23491352592 Bromma, Sverige

Mycket fint hotell, med vacker utsikt mot havet!

Mycket fint hotell med bra läge!👌🏼 Hotellområdet och läget vid stranden var jättehärligt. Rummet var rymligt och fint med balkong mot havet, kan rekommenderas. Frukostbuffén var 🌟🌟🌟🌟🌟 Trevliga restauranger och mycket bra och uppmärksam personal.

 
2020-02-08

av Madeleine F

Advokat

Mycket Fint hotell, med vackert poolområde. Bra träningsmöjligheter och ett fint spa. God frukost och genomgående bra service på hotellet. Mycket pensionärer och kvällsunderhållning som mest lämpar sig för den som fyllt 70.😩 Skönt dock att slippa skräniga barnfamiljer och ungar som för oväsen. Vi rekommenderar detta hotell om man är ute efter sol, bad och avkoppling.