Kundomdömen om Smy Tahona Fuerteventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,4 av 10 baserat på 129 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,4 / 10
Städning
 
5,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
4,9 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Pra personal
-
Nedgångna rum/toaletter det finns behov av renoveringar på området.

Bekräftad gäst: 2024-03-25


7 av 10

+
Personal, frukost, poolen
-
Wifi. Rummen på baksidan av hotellet. Gamla möbler. Kall pool

Bekräftad gäst: 2024-03-22


3 av 10

+
Placering i orten
-
Mycket dålig standard på hotellrummet. Inget Wifi under hela veckan. Toalett som stod och läckte under hela veckan trots påpekande.

Bekräftad gäst: 2024-03-22


2 av 10

+
Personalen
-
Väldigt väldigt slitet,dålig standard på rummet,fanns inte ens krokar på toaletten att hänga handukar på. Så ni bör ta bort stjärnor för det är inte mer än 2 stjärnor.

Bekräftad gäst: 2024-03-22


7 av 10

+
Lugnt, bra läge. Underhållning på kvällarna. Bra priser i poolbaren. Stort TV utbud.
-
Hade gärna haft ett minikök i rummet

Bekräftad gäst: 2024-03-11


3 av 10

+
Alex i receptionen, han var trevlig.
-
Se till att madrassöverdraget på extrasängen i rum 408 går att stänga eller byt ut madrassen. Ovärdigt att placera en gäst i en sån säng. Täcken?! Ingen värme i rummen, obefintlig isolering runt dörrar och fönster 16 -17 grader på natten och Ingen filt eller täcken. Vi bad om täcken första natten fick en tunn "filt". Dagen efter fick vi en enkät av hotell där vi påpekade att vi saknade filtar - dagen efter kom det två skabbiga noppriga saker. Vi bad dem även rensa i duschavloppet i badkaret eftersom vattnet inte rann undan då vi duschade så vi fick fotbad vid varje dusch

Bekräftad gäst: 2024-03-11


6 av 10

+
Läget var bra.
-
Kallt vatten i poolen ca 15 grader

Bekräftad gäst: 2024-03-04


4 av 10

+
-
Wi-Fi fungerade inte bra. Ibland bara i poolområdet men aldrig på vårt rum/lägenhet. Riktig dåligt när det står i era papper att det finns Wi-Fi på varje rum.

Bekräftad gäst: 2024-02-19


4 av 10

+
De bästa var något att de låg nära till allt
-
Städ var inte alls bra frukosten var dålig . Och dom tog betalt om man ville ha kaffe eller te det har jag aldrig varit med om.

Bekräftad gäst: 2024-02-09


7 av 10

+
Maten var bra
-
Sängarna väldigt dåliga! Vid påpekande att fjädrar tack upp och fick vi nya samma dag. Vilka var bra. Ytterdörr till lgh hade dåligt lås.

Bekräftad gäst: 2024-01-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

1774 omdömen
Utmärkt
 
479
Väldigt bra
 
661
Bra
 
354
Mindre bra
 
154
Underkänt
 
126

5 senaste omdömen

2023-11-14

av Anna O

14 dagar på Smy Tahona

Läget är perfekt, Hotellet hade nära till fin strand och mysigt centrum. Vägarbetet utanför kan störa men det kan inte hotellet hjälpa. Hotellrummet var slitet men det var vi beredda på, men med enkla medel hade det gått att fräscha upp det lite, tex skrapa bort den klistriga färgen från bordet och måla om det med lackfärg. En hylla eller några krokar på väggen hade underlättat att hänga av sig grejer, det var ett stort rum men inte en enda krok. Det var stort utbud av mat, vi var nöjda med att det var mycket olika att välja på. Alla kan inte tycka om allt såklart men med detta stora utbud så finns det något för alla. Det kunde ha varit bättre skyltar på maten, om det var kött t ex. symboler så alla förstår. Som på många andra ställen var det problem med att gäster lägger ut handdukar på solstolarna, men här försökte dom lösa det med att plocka bort dom. Det blev faktiskt bättre under tiden vi var där. Ett tips är att de kunde sätta ut flera solstolar uppe på solterassen, där får plats minst 15 till. Städpersonal och kök / serveringspersonal var duktiga och trevliga

 
2018-03-03

av 73jensf

Inte vad vi trodde

Vi valde detta efter omdömen här på TripAdvisor men det visade sig att de som sa att detta var bra inte hade så höga krav. Vi var enda svenskarna på hotellet och övriga mestadels engelsmän och tyskar verkade trivas bra där de satt och rökte överallt. Mycket trevlig och bra personal, men i övrigt så är hotellet gammalt och slitet. Maten är långt under nivån för svensk skolmat. Någon skrev att det är välstädat men tvärtom så var golven i lägenheten så smutsiga att vi fick ha skor på oss inomhus.

 
2024-03-28

av sergio g

Recomendado 100x100

La verdad que todo muy bien. No me puedo quejar de nada . La comida genial, el apartamento y las instalaciones geniales. Quiero resaltar a Miguel el chico de la animacion , por si simpatía y trato. Y a Junior el chico del bar piscina, por el gran trato y amabilidad.

 
2024-03-09

av Yannick L Le Havre, Frankrike

Très bien

Chambres vétustes location vue sur piscine inexistante Par contre personnel exceptionnel services et animation au top le buffet est correct manque peut être de produits regionaux... Site familiale et près de la mer et de l aéroport .....

 
2024-03-03

av angeles r

8 días para olvidar

Vacaciones para olvidar, hotel de los años 70, suelo manchado, sin aire acondicionado,enchufes todos rotos, bañera con cortina llena de moho, no dispone de secador. Limpieza deficiente día sí y día no. Igual que las toallas y el papel de wc. Comida repetitiva, congelada y poca variedad. Pedimos un cambio de habitación y nos dieron otra peor, cuando nos veían se reían de nosotros. Experiencia nefasta, no volveré nunca. Arrepentida de no haber pedido hoja de reclamaciones en el hotel .