Kundomdömen om Barcelo Fuerteventura Royal Level

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fanns allt på rummet som man vill ha t.o.m förstoringsglas med lampa på toaletten trevlig uteplats stort luftigt rum. Strykjärn m bord gott om vatten. Trevligt att bli uppvaktad på födelsedagen med kaka och bubbel. Generöst med schampo dusch tvål mm. Gott kaffe på rummet.
-
Bättre med plats vid underhållningen efter middagen var inte så många sittplatser vid uppträdet. Lite mer att göra på kvällarna. Vi satt mest inne på rummet efter middagen. Det var för kallt att sitta på altanen. Blåst.

Bekräftad gäst: 2024-03-08


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


10 av 10

+
Allt kändes fräscht och rent. Trevlig personal och fantastisk mat och service
-
Inget att anmärka på

Bekräftad gäst: 2024-02-23


9 av 10

+
Fräscht snyggt rymligt. Bra personal
-
Trångt runt poolen, vi avstod att nyttja den

Bekräftad gäst: 2024-02-19


10 av 10

+
Helheten o läget
-
Lite slarvig städning

Bekräftad gäst: 2024-02-19


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-02-12


10 av 10

+
Lugnet och närhet till allt (strandpromenad t.ex).
-
Hade önskat ett kylskåp och någon nordisk TV-kanal).

Bekräftad gäst: 2024-02-05


10 av 10

+
läget
-

Bekräftad gäst: 2024-02-05


8 av 10

+
Den fina sviten med alla trädetaljer.
-
Behöver se över belysningen i området då den inte fungerade i vissa områden. Byt ej handdukar om de inte ligger på golvet Golvlampan surrar Annan stråle på vattenkranen, mycket vatten hamnade på kanterna runt handfatet Dålig spolning på toaletten, måste hålla inne knappen för att det ska spolas ner (får toalettpapper spolas ner?, otydligt då ingen skylt fanns) Der fanns ingen toaborste i badrummet vilket gjorde att rester var kvar tills personal städade bort dem. Tjockare toalettpapper. Städpersonal går in fast uppsatt stör ej-skylt Behöver ej städning varje dag, tänk på miljön! Räcker med varannan dag. Bättre miljötänk generellt, kan använda samma tallrik under hela måltiden m.m.

Bekräftad gäst: 2024-01-22


7 av 10

+
Den trevliga personalen vid måltiderna
-
Ni borde inte kalla det vuxenhotell.

Bekräftad gäst: 2024-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1719 omdömen
Utmärkt
 
1152
Väldigt bra
 
380
Bra
 
120
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2020-01-02

av Saarikoski J Southwest Finland, Finland

Tre härliga veckor

Efter incheckning vid egen Royal disk av mycket vänliga Laura blev vi förda till vårt rum på andra våningen i block 4.Rummet var precis så som vi önskat med solig balkong.Städningen var perfekt.Vi fick välkomstgåvor,en solhatt,solkrämer,chips,nötter,cider.Hotellet uppfyllde allt man lovar Barcelo medlemmar.Vi hade AI och maten var god och varierad.Restaurant Ancla liten och trevlig.Personalen super.Nano effektiv,vänlig,humoristisk,Jessica likaså hon ser allting.Meligrosa alltid glad,Esmeralda likaså hela personalen gör sitt yttersta.Ramon i poolbaren mycket tjänstvillig och glad.Vi åt oftast lunch i Royal sidan i huvudmatsalen som var stor och stökig men på Royal sidan var det lugn och ro,serverades av vänliga Marcial och Mariluz.Vi hade tillgång till alla barer på området så det var bara att välja.Oftast tog vi en drink på Faro baren längst ut i hamnen där utsikten var underbar eller promenerade till Perlita vid sandstranden.Enda negativa var kvällsunderhållningen där ljudvolymen var så hög att man måste skrika.Flera upplevde det på samma sätt som vi pratade med.Block 4 har en uppvärmd pool och hela poolområdet har havsutsikt.Vi besökte gymmet som fanns i översta våningen alla dagar och .Caleta de Fuste är mycket promenadvänligt,orten liten men där fanns allt vi behöver.Vi återkommer gärna.

 
2017-11-28

av magnush758

Excellent!!

Visserligen började det inte så bra då vi inte fått det rum vi bokat. Dock fixade personalen detta dagen efter så att vi kunde flytta upp envångboch få det vi "nästan" efterfrågat. Begäran som jag skrivit in då jag bokat via hotels.com hade man inte sett. Detta skall dock inte ta ifrån anläggningen det faktum att man skötte detta snyggt. Bra jobbat från personalen som även tig hand om den tysk gruppen som hade lite uppförande problem en kväll. Då det gäller just Royal Level framgår det inte tydligt att man har två delar inom anläggningen där dessa finns med just junior suites. Vill man bo vid det enskilda poolomådet skall man tydligen ange detta då man bokar. Då heter det block 4. Vi visste inte detta. Maten och serveringen var fantastisk. Urvalet på maten var absolut inget att anmärka på dock kunde urvalet på vin vara lite större. Samt alla viner på listan tillgängliga. Vill dock ge samtliga på anläggningen en eloge för deras trevliga bemötande vad saken än gällde då man kom i kontakt med dom. Ett ställe att verkligen rekommendera.

 
2017-03-09

av SteveB3667

läget på hotel, rummen, maten

vi bara njöt av allting . renlighet,rums standard, mat, sevic, avkopplande, en helt fantastisk livräddare vid poolen som höll koll på allt , rent och fräscht överallt,underhållning med mycket bra standard.

 
2017-02-08

av Mikael i Stockhom

Perfekt för par

Fräscha, bekväma rum, härlig terass med bubbelbad. Lugnt läge. Perfekt läge vid hamnen. Trevlig personal. God och variationsrik mat. Flera restauranger och barer vid hamnen. Bra, gratis parkeringsmöjligheter.

 
2024-03-14

av L8087BQrobertog Cecina, Italien

La prima volta a Fuerteventura

Mi sono innamorato di Fuerteventura, anche grazie alla struttura che ho scelto. Indubbiamente uno dei migliori hotel dell'isola dedicato solo ad un target adulto, bella la camera e varie le tipologie dei ristoranti del Barcelò, il migliore è il Terra santa, il ristorante a buffet del Royal Level - Adult only, staff fantastico sempre sorridente e disponibile. Un plauso per Samantha, che ci ha fatto sentire a casa. Il Ristorante da evitare è quello brasiliano, la carne era di bassa qualità, e comunque ci sono tanti altri ristornati da provare in struttura. Una cosa da migliorare è indubbiamente la vigilanza della piscina, perchè i clienti alle 7:30 del mattino occupano già tutti i lettini e tornano dopo ore, e addirittura in alcuni casi non ci tornano proprio e restano occupati per niente. Metterei dei cartelli più visibili e chiari.