Kundomdömen om Barcelo Fuerteventura Mar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bra läge och bra poler.service matsalen trevlig och snabb
-
Gym stängt.Personal Apollo syntes lite.

Bekräftad gäst: 2022-01-14


6 av 10

+
Läget på stranden. Value for money. Sovrummen var stora, sängarna var mycket bekväma och stora, bra sängkuddar.
-
Lyxkänslan fattas trots renoveringen. Maten var dålig. Restaurang atmosfären var inget höjdare. Starka ljus på kvällen (kändes som om man satt i en tandläkarens vänterum). Hårda stolar att sitta på (definitivt inte mysigt på kvällarna). Vissa områden var blockerade och tomt och det kändes inte mysigt heller att sitta mit emot dem. Bättre blockeringar av dem här områderna kanske - med gardiner eller liknande?

Bekräftad gäst: 2022-01-14


8 av 10

+
Bra läge. Varm pool.
-
Pinnstolar i matsalen så tråkigt. De soffor som finns för låga.

Bekräftad gäst: 2022-01-14


7 av 10

+
Läget.
-
Städning var dårlig och buffén var verklig dårlig.

Bekräftad gäst: 2022-01-03


5 av 10

+
-
Maten!

Bekräftad gäst: 2021-12-31


10 av 10

+
Bufféerna otroligt gott och stor variation
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-12-27


6 av 10

+
Rent och fräscht. Bra personal. Bra service. Bra med fri parkering. Gott om solstolar.
-
Spadelen med en varm bassäng var anledningen till att vi bokade just det hotellet. Ett par veckor innan fick vi Mail från Apollo om att spadelen renoverades och skulle vara stängd. Känns trist när man bokat hotellet på grund av spadelen. Vi hade önskat mer framförhållning. De varma rätterna i hotellets matsal var smaklösa och tråkiga. Det skulle kunna bli bättre. Annars var helt okej. Saknade lite saker att syssla med på hotellet. Dvs egna aktiviteter.

Bekräftad gäst: 2021-12-20


4 av 10

+
Att den låg vid stranden
-
Bättre variation på maten, allt smakade likadant osmakligt okryddat, samma mat hela veckan, inget tänk, konstiga blandningar, trött personal, dålig service.

Bekräftad gäst: 2021-12-13


9 av 10

+
Uppvärmd pool. Fint rum. Trevlig personal. Bra mat.
-
Städningen!

Bekräftad gäst: 2021-12-13


9 av 10

+
Maten var mycket bra förutom att det skulle funnits mer laktosfritt.
-

Bekräftad gäst: 2021-12-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

12364 omdömen
Utmärkt
 
6430
Väldigt bra
 
4134
Bra
 
1330
Mindre bra
 
313
Underkänt
 
157

5 senaste omdömen

2021-12-21

av henan259

Lugn plats. Rent. Maten är okej men saknar det lilla extra.

Rent hotell. All personal var trevlig och hjälpsamma Ligger vid stranden. Så bra läge. Orten är lugn så hyrbil är ett bra alternativ. Hotellet har parkering. Saknade två saker. Aktiviteter som man kan göra på egen hand på hotellet. Maten var ren och fräsch. De lagade måltiderna saknade kryddning och smak. Vi valde därför att äta utanför hotellet vissa kvällar, trots all inclusive. Det fanns annars bra utbud till sallad och frukosten var bra, inte utmärkt men bra.

 
2021-12-08

av Mette W

Mycket bra

Fräscha rum och sköna sängar. Bra pooler och nära till stranden. Pigga aktivitetsledare framför allt Gosha, vattengympa och yoga samt Hugo som tappert tog hand om oss på paddel banan. Övriga ledare var oxå bra. Det vi inte var helt nöjda med var maten i buffé restaurangen. Allt var fräscht och rikligt men smakade lite p g a att det var för lite kryddat.

 
2021-12-06

av isapalme

Liten familj

Modernt och fräscht hotell. Bland det finaste hotellrum jag bott i utomlands. Trevlig personal. Maten var helt okej. Utbudet kunde ha varit bättre. Det var ofta samma lika varje dag. Under helgen blev det lite mer men jag har bott på all inclusive hotell med betydligt större utbud. Majoriteten av alla gäster var brittiska vilket också reflekterades i den mat som fanns. Poolerna var också rätt kalla. Sista dagen var den uppvärmda poolen så pass varm att jag njöt av att bada.

 
2017-04-20

av Saarikoski J Southwest Finland, Finland

Vårsemester

Först det positiva;rummen var fräscha och hade underbara sängar.Vi bodde i ett Superior rum i block 2 med en solig balkong på andra våningen.Lakanen byttes var tredje dag och handdukarna varje dag.Wi-Fi fungerade bra.Sedan det negativa;Restaurangen var jättestor och bullrig du kunde inte prata utan måste skrika.Barn och vuxna sprang omkring och smakade och petade i allt.Maten var annars god och varierad.Där fanns 2 pooler den ena uppvärmd och den andra kall och en liten barnpool.I alla pooler hoppade barn och även vuxna,lekte med vattenpistoler,kastade bollar,hade stora uppblåsbara vattenleksaker så simma kunde du inte.Uppvärmda poolen var skön men du måste hela tiden akta dig så att du inte blev påhoppad eller fick en boll i huvudet.Personalen försökte sitt bästa och var vänlig men kunde inte göra så mycket eftersom hotellet är så stort och har så många gäster.Ännu litet positivt;stranden nedanför hotellet är bra men vattnet var 17 grader.Hotellets läge är bra nära allt.Gymet är ganska litet men går att använda.Utepoolen vid SPA är lugn att sola vid.Det är en avgift att besöka SPA om du inte har Superior rum.

 
2017-02-17

av 559isabel Stockholms län, Sverige

Varning för glutenintoleranta

Jag och min man kom hem från Barceló Fuerteventura Thalasso Spa hotel för några dagars sedan. Vi har aldrig varit i Fuerteeventura och det var extra roligt att flyga dit. Eftersom vi har besökt många länder och hotell så var vi förväntansfulla på att njuta på en 4****+ hotell. Det som vi tyckte var bra är sängen och poolområdet resten kan jag inte tycka att det är en hotellet är 4 **** +. Eftersom jag är extremt glutenintolerant och även mjölkprotein intolerans så har jag pratat med hotellet några dagar innan vi skulle flyga dit. De beskrev att det är inga problem eftersom de är vana med att ha gäster med glutenintolerans. Nu skriver jag vad jag har upplevt och jag säger inte att detta är att klaga utan det jag skriver är kanske till hjälp för att andra som åker med samma problem kan ställa högre krav än jag. Har man betalat för maten då ska man kunna äta som alla andra fast man har allergi. På kvällen när vi kom till hotellet åt vi middag som tillagades av en underbar kock Anna. Dagen efter var Anna borta :/ Hon hade slutat jobba där och jag blev ledsen eftersom min mat som tillagades var rena rama katastrof. Jag säger KATASTROF! Jag levde på sallad och frukt. På morgonen skulle jag skriva vad jag vill äta till frukost, lunch och middag eftersom min mat skulle tillagas separat så att det inte skulle förekomma kontaminering med gluten. Så här var min beställning: svamp och sparrisomelett till frukost, grönsakssoppa till lunch och fisk med potatis och sparris till middag. När omeletten kom ut såg den ut som en stenhård pannkaka där inne låg rå sparris och några champinjoner från konservburken. Jag faktiskt började gråta när jag såg vad de gav mig. Pratade med personalen och de skulle göra en ny. Och när omeletten kom ut var den något bättre men fortfarande oätlig. Till lunchen kom min grönsakssoppa och jag återigen vill gråta. Tänk er att man skär några grönsaker och kokar i osaltad vatten sen serverar man det till sina gäster. Ingen salt, ingen olja och inga kryddor. Inte ens djur skulle vilja smaka på soppan. Jag beklagade mig till servitrisen och han skakade på huvudet och sa att den som tillagade soppan är helt knäpp hahaah. Jag skickade soppan tillbaka och jag åt bara sallad denna dag till lunchen. Kökschefen kom ut och beklagade sig och sa att han ska personligen lagat middag till mig. Middagen han gjorde var ok men fortfarande INGA kryddor i maten. Smaklös fisk och potatis. Tredje dagen fick jag i mig gluten och blev riktigt sjuk i 2 dagar. På kvällen åt jag middag och jag hade önskat mig dessert. Det kom ut en bit tårta med soja glass och bär. Jag blev osäker eftersom tårtan innehöll choklad och choklad innehåller gluten och även kan innehålla mjölk. Jag bad personalen hämta kökschefen och jag frågade om tårtan var verkligen glutenfri eftersom den såg inte ut att vara glutenfri. Jag som har ätit glutenfritt i många år vet hur en glutenfri tårta smakar. Han sa att den var helt glutenfri. Jag åt ca 3/4 del av tårtan sen kom han ut och sa. Jag tycker att du ska inte äta tårtan. Vag sa varför. Ju, jag är inte helt säker att tårtan är glutenfri. Hela min kropp stelnade. Jag har alltså ätit gluten och han bara beklagade sig över misstaget. Jag hade lust att slå honom med den där tallriken med tårtan i. Jag hade lust att åka hem direkt. En sak är säker jag ska inte tillbaka mer för att jag har ingen lust att bli sjuk och förstöra min tarm som jag kämpar än idag att må bra igen. Hotellet behöver utbilda personalen och lära de om allergier som kan vara livshotande för andra. Maten i övrigt var ingen höjdare. Vi åt ingenting från poolbaren utan tog bara varsin kopp kaffe någon gång. Personalen som jobbade vid poolbaren var väldigt otrevliga och även servitriser på restaurangen. De är verkligen dåliga på Engelska. När det gäller dryck så finns det i överflöde men vi drack knappast något. Det hände 3 gånger att vi tog ½ glas vin. Vi är inte de som dricker överhuvudtaget så hotellet har tjänat på en hel del på oss som drack bara vatten hahhaha. Pool området var fint och solstolar var gott om. Vi tycker om att träna men deras gym är begränsad. Många maskiner var trasiga och vill man cykla då var det bara en fungerande cykel och då väntade man tills någon har cyklat färdigt. Detta var våran upplevelse och ingenting annat. Jag har ingenting i mot er som tycker att hotellet är bra men som tur har vi rätt till olika åsikter.