Kundomdömen om Barcelo Fuerteventura Mar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 208 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-08


8 av 10

+
Poolområden
-
Fick ett rum med utsikt över taket på restaurangen

Bekräftad gäst: 2024-03-25


10 av 10

+
Trevlig personal, vackert beläget precis vid stranden, fräscht rum och god mat.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-22


1 av 10

+
Polen
-
Lägenhet låg långt från hissen dåligt med toaletter långt o gå

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
Stora varma poolen.
-
Läget på rummet. Hade önskat söderläge. Gick inte att byta.

Bekräftad gäst: 2024-03-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


10 av 10

+
Allt funkade toppen
-

Bekräftad gäst: 2024-03-04


8 av 10

+
Mycket välorganiserat. Rent.
-
Större och mer stoj och stim än vi förväntat oss. Inte så mycket karaktär eller charm. Sort och en aning sterilt.

Bekräftad gäst: 2024-02-19


9 av 10

+
-
När det var mycket folk på hotellet hann personalen inte alltid med vid middagen, det blev lite stökigt

Bekräftad gäst: 2024-02-19


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

14403 omdömen
Utmärkt
 
7413
Väldigt bra
 
4703
Bra
 
1634
Mindre bra
 
437
Underkänt
 
219

5 senaste omdömen

2023-12-05

av Robin N

Bra men inget för barnfamiljer

Bra hotell med härlig atmosfär, trevlig personal och vällagad mat. Det som drar ner betyget är att det på bilderna ser ut att vara barnvänligt men i själva verket inte alls är det då lekparken och barnpoolen ligger långt ifrån alla andra pooler och såg rätt nedgångna ut. Hotellet ligger väldigt nära flygplatsen vilket både är bra och dåligt, bra för transfer tiden endast var 15 min dåligt för att det konstant flyger flygplan rakt ovanför hotellet.

 
2021-12-21

av henan259

Lugn plats. Rent. Maten är okej men saknar det lilla extra.

Rent hotell. All personal var trevlig och hjälpsamma Ligger vid stranden. Så bra läge. Orten är lugn så hyrbil är ett bra alternativ. Hotellet har parkering. Saknade två saker. Aktiviteter som man kan göra på egen hand på hotellet. Maten var ren och fräsch. De lagade måltiderna saknade kryddning och smak. Vi valde därför att äta utanför hotellet vissa kvällar, trots all inclusive. Det fanns annars bra utbud till sallad och frukosten var bra, inte utmärkt men bra.

 
2021-12-08

av Mette W

Mycket bra

Fräscha rum och sköna sängar. Bra pooler och nära till stranden. Pigga aktivitetsledare framför allt Gosha, vattengympa och yoga samt Hugo som tappert tog hand om oss på paddel banan. Övriga ledare var oxå bra. Det vi inte var helt nöjda med var maten i buffé restaurangen. Allt var fräscht och rikligt men smakade lite p g a att det var för lite kryddat.

 
2021-12-06

av isapalme

Liten familj

Modernt och fräscht hotell. Bland det finaste hotellrum jag bott i utomlands. Trevlig personal. Maten var helt okej. Utbudet kunde ha varit bättre. Det var ofta samma lika varje dag. Under helgen blev det lite mer men jag har bott på all inclusive hotell med betydligt större utbud. Majoriteten av alla gäster var brittiska vilket också reflekterades i den mat som fanns. Poolerna var också rätt kalla. Sista dagen var den uppvärmda poolen så pass varm att jag njöt av att bada.

 
2017-04-20

av Saarikoski J Southwest Finland, Finland

Vårsemester

Först det positiva;rummen var fräscha och hade underbara sängar.Vi bodde i ett Superior rum i block 2 med en solig balkong på andra våningen.Lakanen byttes var tredje dag och handdukarna varje dag.Wi-Fi fungerade bra.Sedan det negativa;Restaurangen var jättestor och bullrig du kunde inte prata utan måste skrika.Barn och vuxna sprang omkring och smakade och petade i allt.Maten var annars god och varierad.Där fanns 2 pooler den ena uppvärmd och den andra kall och en liten barnpool.I alla pooler hoppade barn och även vuxna,lekte med vattenpistoler,kastade bollar,hade stora uppblåsbara vattenleksaker så simma kunde du inte.Uppvärmda poolen var skön men du måste hela tiden akta dig så att du inte blev påhoppad eller fick en boll i huvudet.Personalen försökte sitt bästa och var vänlig men kunde inte göra så mycket eftersom hotellet är så stort och har så många gäster.Ännu litet positivt;stranden nedanför hotellet är bra men vattnet var 17 grader.Hotellets läge är bra nära allt.Gymet är ganska litet men går att använda.Utepoolen vid SPA är lugn att sola vid.Det är en avgift att besöka SPA om du inte har Superior rum.