Kundomdömen om H10 Estepona Palace

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

2350 omdömen
Utmärkt
 
911
Väldigt bra
 
787
Bra
 
380
Mindre bra
 
162
Underkänt
 
110

5 senaste omdömen

2022-01-07

av 369perl Sverige

Inte 4 stjärnor

Service nivån på receptionen är dålig 1 parkeringen är obefintlig och då tar man 10euro dygnet? I garaget 2 det är covid då bokar man in fotbolls lag ? Restaurangen är nästan full då kommer det ett fotbolls lag in då tar man inte covid på allvar . Går inte att hålla distans 3 om någon har kritik så kommer bara ursäkter inget ändras. 4 spa badet där fungerar inte 3st moment den är riktigt gammal och behöver en renovering. Inget man kan ta betalt för 5 Restaurangen är riktigt bra med bra service och personal Övrigt så finns det betydligt bättre hotell att välja Jag bor aldrig här igen

 
2019-02-02

av 542j_rgenw Västerås, Sverige

Stort hotell med bra ytor och fantastiskt poolområde

I bland besöker man hotell fel tid på året. Detta hotell har trevlig, engelsktalande personal med ett fantastiskt poolområde. Rummet var rymligt och med balkong med utsikt över havet. Bra städning, dock var minibaren tom men automat för läsk och vatten fanns invid hissen. Frukosten med omelett på beställning uppskattas verkligen. Frukosten innehåller allt man kan vilja ha och lite cava är trevlig som avslutning. Lunchen var helt ok, bufféform, dock saknar jag som svensk kaffet efter maten. Efterrättsbordet lockar nog många med sina tårtor och glass. Konferenslokalen var bra, rymlig och med rätt modern utrustning. En lite nackdel är dock att det saknas ljuddämpande gardiner m.m då volymen tenderar att bli lite hög i alla allmänna ytor. Gymmet saknar en uppdatering men en massage/spa är aldrig fel.

 
2019-01-23

av Ann120712 Malmö, Sverige

Fina dagar med barn o barnbarn

Vi har varit här i 4 dagar med hela familjen (16 pers).Fick härligt fina rum. Jag o mannen beslutade att stanna kvar 1 natt till men fick inte behålla rummet utan fick flytta till annat. Detta rum var inte i närheten så fint som de andra 6 vi hade hyrt innan. Är väldigt glad att det inte var så sunkiga rum vi bjöd familjen på. Vi blev också besvikna på att det kostade att nyttja inomhuspolen och barn fick absolut inte gå in där. Inomhuspolen var anledningen till att vi valde detta hotel eftersom vädret kan vara lite si o så i januari. Frukosten var bra, personalen vänlig. Wi-fin långsam. Lite väl långt till närmaste restaurang.

 
2018-04-26

av 142henricc Stockholms län, Sverige

Bra för familjer men lite för stort för vår smak

Hotellet är jättebra men lite för stort för att bli personligt. Mycket bra frukost men det är hög ljudnivå och inte så mysigt synd då maten och utbudet är väldigt bra. Hotellet ligger inte i centrala Estepona utan bra restauranger ligger 3-4km bort. Rummen är fina och det är bra standard men lite ”off” om man vill vara nära byn Estepona. Familjer med barn trivs här och jag kan varmt rekommendera stället. För par som vill ha något personligt och lugnt ställe finns bättre alternativ.

 
2018-04-03

av mashavet Uppsala län, Sverige

Helt ok

4 stjärnor med viss tvekan. Frukost bra, poolen och baren bra, gymmet dåligt, reception med bra service, dålig strand med ingen möjlighet till promenad. Rummen och sängarna riktigt bra, men ej topnotch. Ca 1500m till externa restauranger dvs ca 25min till schysta matplejs(värt att gå!). Genomgående God service.