Kundomdömen om H10 Estepona Palace

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

2413 omdömen
Utmärkt
 
954
Väldigt bra
 
799
Bra
 
383
Mindre bra
 
166
Underkänt
 
111

5 senaste omdömen

2024-01-27

av 74margit14 Stockholm, Sverige

10 jättefina dagar på Estepona Palace på Solkusten.

Jag börjar med det mest positiva. Mötet i receptionen av 2 vänliga män efter en stressig resa och erbjudandet av ett glas Cava. Efter en snabb titt på rummet insåg jag att vi blivit uppgraderade och fått både pool och havsutsikt. Toppen!! Hann dessutom med en sen middag. Det bästa med den var att det varje kväll erbjöds färsk grillad fisk av olika slag och likaså kött eller fågel. Frukosten serverades till 10.30 likaså positivt och där fanns cava varje morgon om man var intresserad. Urvalet av frukt var dessvärre inte så stort varken till middag eller frukost men en dag fanns jordgubbar och 2 dagar papaya. Serveringspersonalen var vänlig men dåliga på engelska. Hovmästarna lite bossiga. Så till sängarna som var lite för hårda och utan bäddmadrass. Kuddarna var knöligs så tag med egen kudde!!! Städningen funkade fint men var i senaste laget runt 15-16 tiden. Poolerna var jättefina och en var uppvärmd till 26 grader. Underhållningen var både och, bäst var Flamencon som vi såg 2 kvällar. På natten kunde man ha balkongdörren öppen och lyssna till havets brus. Jag besökte även gymmet som var OK och hotellets SPA som var en skön upplevelse men som kostade 20 Euro. Det fanns en lokalbuss nära hotellet som låg en bit utanför stadskärnan och som kostade 1.10 Euro. Dock visste man aldrig när de kom!!

 
2023-10-31

av Lena W

Trevlig träningsresa

Trevlig och hjälpsam personal, fina miljöer, egen strand, utmärkta bufféer. Dessutom en stor inomhus 34 gradig varmpool, som vår grupp hade hyrt 2ggr/dag, för vattenpilates och liknande. Kan varmt rekommendera detta hotell. Har varit där 3 ggr nu, och det är inte det sista, hoppas jag💙

 
2022-01-07

av 369perl Sverige

Inte 4 stjärnor

Service nivån på receptionen är dålig 1 parkeringen är obefintlig och då tar man 10euro dygnet? I garaget 2 det är covid då bokar man in fotbolls lag ? Restaurangen är nästan full då kommer det ett fotbolls lag in då tar man inte covid på allvar . Går inte att hålla distans 3 om någon har kritik så kommer bara ursäkter inget ändras. 4 spa badet där fungerar inte 3st moment den är riktigt gammal och behöver en renovering. Inget man kan ta betalt för 5 Restaurangen är riktigt bra med bra service och personal Övrigt så finns det betydligt bättre hotell att välja Jag bor aldrig här igen

 
2019-02-02

av 542j_rgenw Västerås, Sverige

Stort hotell med bra ytor och fantastiskt poolområde

I bland besöker man hotell fel tid på året. Detta hotell har trevlig, engelsktalande personal med ett fantastiskt poolområde. Rummet var rymligt och med balkong med utsikt över havet. Bra städning, dock var minibaren tom men automat för läsk och vatten fanns invid hissen. Frukosten med omelett på beställning uppskattas verkligen. Frukosten innehåller allt man kan vilja ha och lite cava är trevlig som avslutning. Lunchen var helt ok, bufféform, dock saknar jag som svensk kaffet efter maten. Efterrättsbordet lockar nog många med sina tårtor och glass. Konferenslokalen var bra, rymlig och med rätt modern utrustning. En lite nackdel är dock att det saknas ljuddämpande gardiner m.m då volymen tenderar att bli lite hög i alla allmänna ytor. Gymmet saknar en uppdatering men en massage/spa är aldrig fel.

 
2019-01-23

av Ann120712 Malmö, Sverige

Fina dagar med barn o barnbarn

Vi har varit här i 4 dagar med hela familjen (16 pers).Fick härligt fina rum. Jag o mannen beslutade att stanna kvar 1 natt till men fick inte behålla rummet utan fick flytta till annat. Detta rum var inte i närheten så fint som de andra 6 vi hade hyrt innan. Är väldigt glad att det inte var så sunkiga rum vi bjöd familjen på. Vi blev också besvikna på att det kostade att nyttja inomhuspolen och barn fick absolut inte gå in där. Inomhuspolen var anledningen till att vi valde detta hotel eftersom vädret kan vara lite si o så i januari. Frukosten var bra, personalen vänlig. Wi-fin långsam. Lite väl långt till närmaste restaurang.