ToppTräningsresor (fd ToppHälsa) träningsresa Sivota Retreat - powered by Playitas

Följ med till fantastiska Sivota, Grekland, 2-9 oktober 2023

Det unika sporthotellet Sivota Retreat - powered by Playitas, beläget i Sivota på grekiska fastlandet är en ny favorit. De två tidigare resorna har snabbt blivit fullbokade så tveka inte att boka i tid.  

Sivota är omgivet av vackra kustremsor åt båda håll. Det finns få platser i Europa som erbjuder en så storslagen blandning av övärld, gröndraperade berg och kristallklart vatten som Sivota gör – det är oerhört vackert! Mellan passen kan du njuta av den  vackra stranden, Bella Vraka, som ligger strax nedanför hotellet. För att komma dit måste du vada genom den cirka 30 centimeter höga vattnet (badskor rekommenderas). På den lilla ön finns också flera getter! 

Här kommer du att få dansa dig svettig med fantastiska Kristjan Lootus som tidigare har vunnit Let´s Dance. Grymma Oscar Jöback åker med och knockar dig med sin härliga energi och med pass som Express Yourself, Dynamics Moves och Muscle Explosion. Varje morgon och kväll bjuder Rebecca Ekström in till härliga Soma Move och Soma Mind-pass med utsikt över havet. Så glöm inte att lyfta blicken! Rebecca kommer också att köra Free Power. Freddie Nyholm är också på plats och kommer att utmana dig i både balance, core, bootcamp, body combat och svettiga aerobicspass. 

På plats finns också ToppHälsas Pamela Andersson som ger sin omtalade och gripande föreläsning.

OBS! Fler instruktörer tillkommer


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Program

Preliminärt program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Pris från: 16 098:- 

Datum: 2-9 oktober 2023

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i superior rum 
  • Helpension (frukost, lunch & middag)
  • All träning och föreläsningar enligt program. 

​​​​​​*Enkelrumstillägg 2023 3500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Om ledarna

Oscar Jöback är en grym träningsprofil som gett ut flera böcker om träning och motivation. Han är utbildad Master Trainer för Les Mills (Body Pump, Body Combat och Body Balance). 2006 blev han utnämnd till Årets instruktör i Storbritannien, och tre år senare fick han samma utmärkelse i Sverige. Oscar jobbar i dag som personlig träning och kognitiv samtalsterapeut i sitt eget företag. Han kör också föreläsningar och klasser på olika event och konvent.

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare ansvarar för ToppTräningsresors resor. Hon är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör och belönats med Årets Kurage, Journalistpriset 2014 av CancerRehabFonden och Årets Hälsohjälte. Hennes senastebok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under helgen kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass;, Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas