Functional Training

Anne Wangensteen

Den här veckan får du möjlighet att delta på pass med vår duktiga gästtränare, Anne Wangesteen, som är utbildad personlig tränare. Anne kommer att anpassa passen och fokusera på funktionella övningar, rörelsekvalitet och individuell anpassning. Häng med ​​och utmana dig själv i Annes roliga gruppasss!


Passbeskrivningar

Cirkelträning: Ett pass som utmanar både uthållighet och styrka. Här använder vi enkel utrustning och vår egen kroppsvikt när vi rör oss mellan olika stationer.

Kettlebellklass: Ett pass där vi jobbar med kettlebells samt egna kroppen som redskap, här utmanar vi koordination och styrka. Det är bra om man har god kroppskontroll innan man ger sig på kettlebells, har du aldrig jobbat med kettlebells förut kan du absolut delta, men meddela gärna instruktören då det är viktigt att man gör dessa övningar med bra teknik och god kontroll för att minimera skaderisken.

Miniband: Ett effektivt styrkepass för hela kroppen där vi använder miniband som redskap. Detta passar för alla oavsett tidigare erfarenhet!

HIIT (30 min): Effektivt högintensivt träningspass med din egen kroppsvikt och enkla övningar. Garanterad svettgaranti😅

Morgonmobilitet (30 min): Ge din kropp en bra start på dagen och var med i enkla mobility flows. Det blir enkla stretch- och rörlighetsövningar med fokus på andning och närvaro.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.


Vem kan delta på resan?

Alla kan delta och träningen anpassas efter gruppen. Det finns även plats för nybörjaren. Du måste vara 15 år för att delta.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum och hotell:

15-22 mar 2024, La Pared– powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:          

  • All träning på programmet med Anne
  • Hotell och sportfaciliteter i toppklass

Boka La Pared – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

Anne Wangesteen

Anne

Anne har 10 års erfarenhet som instruktör, personlig tränare och dietist. Annes pass är varierande, utmanande och effektiva, anpassade för alla nivåer. Som instruktör vill hon förmedla träningsglädje och inspirera dig att ge det lilla extra!


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas