Semester i Sverige

Upptäck våra första svenska koncepthotell!

Nu öppnar vi Apollo Mondo Family på Riviera Strand i Båstad och Apollo Monco Local på Hooks Herrgård i Småland. Håll utkik, för snart lanserar vi fler hotell i Sverige så att du enkelt ska kunna semestra i ditt närområde. För dig som vill röra på dig på hemmaplan har vi dessutom en fullspäckad träningskalender fylld med training sessions och day camps runt om i landet!


Våra första Apollo Mondo-hotell i Sverige

Fri av- och ombokning ingår fram till 7 dagar innan ankomst!

Hotell Riviera Strand i Båstad

Nyhet! Apollo Mondo Family - Hotel Riviera Strand

I sommar hittar du Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, på Hotel Riviera Strand i Båstad. Hotellet ligger precis vid havet i natursköna omgivningar, och erbjuder en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitetsprogram. Fri av- och ombokning ingår upp till 7 dagar innan ankomst!

Se hotellet
Hooks Herrgård i Småland

Nyhet! Apollo Mondo Local - Hooks Herrgård

Upptäck vårt första svenska Apollo Mondo Local, Hooks Herrgård! Beläget i natursköna omgivningar strax söder om Jönköping med anor från 1300-talet väntar hotellet med en fin spaanläggning, populära golfbanor och restaurang med en hänförande utsikt över Hokasjön.

Se hotellet

Träna med oss i sommar

Training Sessions

Training Sessions med välutbildade instruktörer, där du kan prova på allt från yoga, bootcamp och träning för hela familjen.

Läs mer och boka
Cykla med Apollo Sport

Day Camps

Maxade träningsdagar för dig som gärna stannar på hemmaplan, men ändå vill röra på dig tillsammans med andra.

Läs mer och boka

Tips för en semester på hemmaplan

Våra bästa tips för en hemester

Hemester handlar om att skapa den semesterkänsla du upplever under en resa fast i ditt eget hem. Se till att få en riktigt skön hemester i sommar!

Läs mer

Staycation - så funkar det

Nya spännande upplevelser finns oftast närmare än du tror. Här får du tio tips på hur du semestrar i din egen hemstad!

Läs mer
Hemester

Hemester, Staycation eller Svemester?

Hemester, Staycation eller Svemester - vilken är skillnaden och vilken passar dig? Här reder vi ut vad begreppen är för oss. 

Läs mer