Semester i Sverige

Upptäck våra svenska hotell!

Nyhet! Apollo Mondo Family - Hotel Riviera Strand

I sommar hittar du Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, på Hotel Riviera Strand i Båstad. Beläget vid havet i natursköna omgivningar med gratis barnklubb, simskola och träningspass! 

Läs mer och boka

Nyhet! Apollo Sports Royal Park i Hagaparken, Stockholm

Royal Park är vårt första Apollo Sports-hotell i Sverige. Träna, sola och bada på hotellets strand och upptäck omgivningarna kring Hagaparken och Brunnsviken. Träna allt från yoga och gruppträning till självförsvar eller fäktning.

Läs mer och boka

Nyhet! Apollo Mondo One of a Kind - Slottsvillan

Välkommen till Slottsvillan, vårt första Apollo Mondo One of a Kind! En kulturminnesmärkt Disponentbostad i Småland med anor från 1800-talet, med 12 unika rum.

Läs mer och boka

Nyhet! Apollo Mondo Selected Varbergs Kusthotell

Upptäck härliga Varbergs Kusthotell, ett unikt Svanenmärkt hotell beläget vid sandstranden Kåsa, bara femtiotvå steg från havet. Njut av härliga strandpromenader, vällagade rätter i hotellets bistro och att koppla av i Sveriges enda Thalassospa. 

Läs mer och boka

Nyhet! Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

Upplev Göteborg i sommar och bo på Hotell Radisson Blu Scandinavia Göteborg! Hotellet erbjuder bästa läge för upptäcktsfärder, och bjuder in till avkoppling på Hagabadet Spa & Yoga studio. 

Läs mer och boka

Nyhet! Apollo i samarbete med First Camp

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med destinationer över hela Sverige, från midnattssolens Luleå i norr till Malmö i söder. Välj mellan allt från härliga havsbad och hisnande naturupplevelser till vacker skärgård och city.

Läs mer och boka

Apollo Mondo Local - Körunda Golf & Konferenshotell

Upplev Körunda Golf & Konferenshotell, ett Apollo Mondo Local-hotell beläget på Södertörn, utanför Stockholm. Hotellet erbjuder träningsmöjligheter, avslappning i relaxavdelningen och närhet till Nynäshamns Golfklubb.

Läs mer och boka

Nyhet! Apollo Mondo Local - Hooks Herrgård

Upptäck vårt första svenska Apollo Mondo Local, Hooks Herrgård! Beläget i natursköna omgivningar med anor från 1300-talet och en fin spaanläggning, golfbanor och restaurang med utsikt över Hokasjön.

Läs mer och boka

Nyhet! Scandic Visby - Gotland

Scandic Visby har ett bra läge vid havet, nära hamnen och med gångavstånd till centrum, perfekt för dig som vill upptäcka medeltidsstaden! Under sommaren finns en utomhuspool på hotellet och den uppvärmda bubbelpoolen är öppen året om.

Läs mer och boka

Nyhet! Hansa Apartments - Gotland

Lägenhetshotellet Hansa Apartments passar dig som vill bo med bra utgångspunkt för att utforska Visby. Här bor du ovanför hamnen och kan enkelt promenera till Visbys innerstad för att strosa bland gamla gränder, upptäcka sevärdheter som ringmuren och slå dig ner vid någon av de många uteserveringarna. 

Läs mer och boka


Träna med oss på hemmaplan

Nu erbjuder vi träning runt om i Sverige med Apollo Sports!

Training Sessions

Följ med på en av våra Training Sessions! Alltid med välutbildade instruktörer, där du kan prova på allt från yoga, bootcamp och träning för hela familjen.

Läs mer och boka

Day Camps

Våra Day Camps är maxade träningsdagar för dig som gärna stannar på hemmaplan, men ändå vill röra på dig tillsammans med andra.

Läs mer och boka

Tips för en semester på hemmaplan

Våra bästa tips för en hemester

Hemester handlar om att skapa den semesterkänsla du upplever under en resa fast i ditt eget hem. Se till att få en riktigt skön hemester i sommar!

Läs mer

Staycation - så funkar det

Nya spännande upplevelser finns oftast närmare än du tror. Här får du tio tips på hur du semestrar i din egen hemstad!

Läs mer

Hemester, Staycation eller Svemester?

Hemester, Staycation eller Svemester - vilken är skillnaden och vilken passar dig? Här reder vi ut vad begreppen är för oss. 

Läs mer