Kryssning från Miami

Kryssning från Miami

Lägg till hotellnätter och upptäck staden


Varför ska du besöka Miami?

 

Miami ligger i södra Florida och är något så härligt som en storstad som kantas av palmer och har milslånga pudervita stränder. Längs paradgatan Ocean Drive finns shopping och restauranger i världsklass – och oavsett tid på dygnet är det full fart. Boka några extradagar på hotell i samband med din kryssning.

 

I South Beach ligger Art Déco District med sina läckra och unika byggnader. Här finns allt från butiker, restauranger och barer i världsklass. Vill du få in strandliv är palmklädda South Beach ett måste – passa på att surfa eller ta det lugnt i en solstol. Strax utanför Miami hittar du Design District med designbutiker och offentlig konst.


Citytips

Uteservering på en brygga vid key west

Highway 1 tar dig från fastlandet och ut på ett pärlbandet av öar till charmiga Key West. Med sin öppna och toleranta livsstil är Key West mer karibisk än amerikansk. Med hyrbil kan du köra ner till Key West över dagen.

Hummer servers på en vit tallrik på en restaurang

Restaurangerna i Miami har mat från världens alla kök. Mycket är italienskt men självklart finns riktigt bra köttrestauranger – och med sitt läge vid havet finns här gott om fisk- och skaldjursrestauranger.


Så här tar du dig till hamnen

Från flygplatsen Miami International Airport till hamnen där fartygen avgår är det ca 1,4 mil, vilket tar ca 20 minuter med taxi. Transfer ingår inte i priset.

Hamnens adress
Port Miami Dodge Island
1015 North American Way
Miami, FL 33132 2nd Floor Miami
Florida 33132 United States.

 

 


Har du frågor om våra kryssningar?

0771-37 37 37 
Måndag-fredag: 8.30-17.00
Lördag: 10.00-14.30
Chatt

Söndag: 10.00-14.30