Kryssning från Fort Lauderdale – lägg till hotellnätter

Fort Lauderdale påminner om Venedig, och precis som i Italien tar du vattentaxi till de charmiga kanalrestaurangerna. Här finns gott om restauranger i alla smaker och prisklasser. Givetvis går det också bra att ta sig runt till fots eller med vanlig taxi i Fort Lauderdale.

På ”öarna” mellan kanalerna ligger lyxvillor och yachter. Shoppingen här är riktigt bra, och en av de största galleriorna är Sawgrass Mills Outlet. Det du inte hittar här finns nog inte att få tag på än. Klimatet är skönt och de milslånga palmkantade stränderna bjuder in till avkoppling och sköna bad. Gillar du golf finns det flera riktigt bra golfbanor i Fort Lauderdale.


Citytips

På samma sätt som Venedig är bästa sättet att upptäcka Fort Lauderdale via kanalerna. Med en vattentaxi eller hjulångare kan du komma riktigt nära de lyxiga villorna och snygga yachterna.

USA är shoppinggalleriornas land. Passa på att tillbringa några timmar på Sawgrass Mills Outlet och shoppa loss. Shoppingcentret är USA:s sjunde största och här är nästan alltid någon rea på gång.


Hotelltips

Passa på att tillbringa några extra hotellnätter före kryssningen.
Apollos utbud av hotell i Fort Lauderdale är stort, varierande och med hög kundnöjdhet, här ser du tre av våra favoriter.

Hilton Fort Lauderdale Marina

Hilton Fort Lauderdale Marina har utsikt över vattenleden Intracoastal, och ligger ett stenkast från de vackra stränderna i Fort Lauderdale. Hotellet har småbåtshamn, pool, restaurang vid vattnet och gym. De rymliga rummen har lyxiga sängkläder och stora fönster.

Sonesta Fort Lauderdale Beach

Populära Sonesta Fort Lauderdale Beach ligger mitt emot stranden och har restaurang, vinbar, spa, hälsoklubb, uppvärmd utomhuspool och solterrass. Rummen har gratis wifi och stora fönster med utsikt över havet eller parken.

The Atlantic Hotel & Spa

Bo lyxigt på The Atlantic Hotel & Spa vid Fort Lauderdale Boulevard vid de vita sandstränderna. Här finns gym, spa, jacuzzi, pool samt restaurang och bar. Rymliga rum med mikrovågsugn, kylskåp och minibar samt balkong.


Så tar du dig till hamnen

Från hamnen till flygplatsen (Ft. Lauderdale International Airport) är det 3 km (ca 10 minuter med taxi). Transfer ingår inte i priset.

 

Hamnens adress
Port Everglades Business Office 1850
Florida 33316 United States

eller 

Drive Fort Lauderdale
Florida 33316 United States

 


Har du frågor om våra kryssningar?

0771-37 37 37 (tonval 1)
Måndag-fredag: 8.00-20.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 10.00-15.00