Kryssning från Fort Lauderdale

Lägg till hotellnätter och upptäck staden


Varför ska du besöka Fort Lauderdale?

Fort Lauderdale påminner om Venedig, och precis som i Italien tar du vattentaxi till de charmiga kanalrestaurangerna. Här finns gott om restauranger i alla smaker och prisklasser. Givetvis går det också bra att ta sig runt till fots eller med vanlig taxi i Fort Lauderdale.

 

På ”öarna” mellan kanalerna ligger lyxvillor och yachter. Shoppingen här är riktigt bra, och en av de största galleriorna är Sawgrass Mills Outlet. Det du inte hittar här finns nog inte att få tag på än. Klimatet är skönt och de milslånga palmkantade stränderna bjuder in till avkoppling och sköna bad. Gillar du golf finns det flera riktigt bra golfbanor i Fort Lauderdale.


Citytips

Kanalerna vid Fort Lauderdale

På samma sätt som Venedig är bästa sättet att upptäcka Fort Lauderdale via kanalerna. Med en vattentaxi eller hjulångare kan du komma riktigt nära de lyxiga villorna och snygga yachterna.

Sawgrass Mills Outlet

USA är shoppinggalleriornas land. Passa på att tillbringa några timmar på Sawgrass Mills Outlet och shoppa loss. Shoppingcentret är USA:s sjunde största och här är nästan alltid någon rea på gång.


Så tar du dig till hamnen i Fort Lauderdale

Från hamnen till flygplatsen (Ft. Lauderdale International Airport) är det 3 km (ca 10 minuter med taxi). Transfer ingår inte i priset.

 

Hamnens adress
Port Everglades Business Office 1850
Florida 33316 United States

eller 

Drive Fort Lauderdale
Florida 33316 United States

 


Har du frågor om våra kryssningar?


Telefon
0771-37 37 37
Måndag-fredag: 8.30-17.00
Lördag: 10.00-14.30
Chatt
Söndag: 10.00-14.30